Quote (Fej @ 31 Mar 2014 10:00)
amugy nekem abszolut tetszik az uj irany, foleg h egy rettenet volt mikor kijott a game, a jatekmenet lenyegeben annyi volt, hogy nezd az aht napi 6 oran keresztul es akkor fasza leszel, ezert is hagytam abba, ehez kepest szamomra 1000x jobb lett a game
tomit meg en sem ertem, D1/D2-nek is pont ugyanez volt a lenyege (marint a farm, itemek tapolasa, stb, ha most a pvpt nem nezzuk)
En eveken keresztul csak pvpztem meg jspn tradeltem (inb4 zsido), a pvm resz sose volt a kedvencem.

Amugy tetszik az irany amerre halad a dolog, csak meg mindig kevesnek erzem ezt ha szamitasba veszem, hogy ez 10 + 2 ev munkaja es 70 dollar alapjatek + 40 dollar kieg.
Quote (Fej @ 31 Mar 2014 11:30)
trade hozza magaval az item shopokat, dupe methodokat es ugy overall a jatek szetbaszasat
gondolj bele milyen lett volna a 2. resz ha ugy mukodik mint ahogy a keszitok megalmodjak, egy realmen lett volna kb 2 embernek enigmaja
sose tudtak megcsinalni amit szerettek volna, ez vegzett az elso resszel is es a masodikkal, a vegere egy szethackelt szarkupac lett
ha az egyetlen modja annak hogy legiten egy ZÁRT serveren tudjak jatsznai ahol nincsen csalas, az hogy ilyen modon oldjak meg a tradet, akkor legyen, inkabb mint hogy 2 ev mulva mar az itemshopok spammeljek teli a chatet
De ne mar, hogy egy multimilliardos ceg nem volt kepes kitalalni valami koztes, erdekes megoldast.
En annyi potencialt lattam ebben a jatekban es rengeteg esetben csalodnom kellett.
PL. Remenykedtem benne, hogy a guildek valami valtozast fognak hozni. Raknak bele guildbankot (guild only trade), esetleg valami guildhazat (bling bling) vagy valami mast amire nem is gondoltam.
Ehelyett kapott a jatek egy csontvazat kb.
This post was edited by josheide on Mar 31 2014 04:39am