d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11701711721731741468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 25 2013 11:16am
jarabekg is megérthető végül is így olvasgatva ezt a sok postot
viszont azt észrevehetné, hogy az arrogáns, lenéző hozzáállással nem segíti elő az általa primitív embereknek nevezett személyek előbbre jutását, szellemi fejlődését, stb. .. sőt, inkább csak olajat önt vele a tűzre
szóval imo akinek nincs türelme szépen mindent elmagyarázni egyenként az összes primitívnek az inkább maradjon csendben :c
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 11:25am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 05:56pm)
Abszolúte nem személyes támadásnak szántam, inkább csak sima elkeseredettségből.
A magadfajta gondolkodásmódú emberek állnak a civilizációs fejlődés útjában, ami egy magamfajta haladószellemű liberális fiatalnak, aki egyébként  a két diplomájával borzasztó szívesen szolgálná az ország gazdasági érdekeit, alapvető életfeltétel lenne.
És amíg látom, hogy a buta emberek csökönyössége olymódon áll ennek az útjában, hogy azon képtelen vagyok változtatni, mert egyszerűen komfortból nem látják be hitvallásosságuk hiányait, addig úgy érzem, hogy külföldön a helyem.

Joey nem képes erre lol. De ő legalább dolgozott x évet.

Igazad van. Én kérjek elnézést, amiért te képtelen vagy elfogadni, hogy másképp is lehet látni a dolgokat, és képtelen vagy ellenségeskedés nélkül vitatkozni. Legyen neked igazad, engem már nem érdekel.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 25 2013 11:50am
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 25 2013 05:03pm)
rendben a cbanal tortenhetnek disznosagok, ami nem orom - es ez egy rossz pont a jobbiknak, ha penzt fogad el toluk/segiti oket a disznolkodasban.

es azokert a verekedesekert a jobbik felelos? ez olyan mintha a drukkerek viselkedeseert a focicsapatot hibaztatnad. es egy focicsapatnak meg nagyobb hatalma van a drukkerei folott, mint egy partnak a szavazoi folott.

ettol fuggetlenul fenntartom h jarabekgbe egy deka vitakultura sem szorult

értem az érvelésedet de itt egy párhuzam
nálunk egy guilden belüli topicban egyszer előkerült a union jack arra 1 faszi megjegyezte hogy utálja azt + sose állna ki vele sehova, nem hordaná ruhán, autón, etccte
megkérdeztük miért
az volt az indoka hogy bár nincs semmi baja a hazájával + úgy önmagával a szimbólummal se, de mégis az union jack egy igen unintelligens embercsoporttal/társadalmi réteggel fonódott össze napjainkra a társadalom szemében és mivel ő nem akarja magát megbélyegezni, így nem kapcsolja össze magát azzal a szimbólummal. erre ugye van hazai példánk is sajnos

a focis példád ott sántít a fejemben hogy a focicsapat nem kampányol a szurkolókért
a focicsapat van és vagy támogatod őket mert ők a helyi csapatod vagy mert apa is azt támogatja vagy mert megtetszett a játékuk vagy valamelyik játékosuk játéka
a politikai párt, ellentétben a focicsapattal, kampányol egy igével, eszmei rendszerrel a szavazókért és nem jellemző, hogy egy liberális + egy kommunista + egy hazafi ugyan oda szavazzanak (ugye a fidesz most ezen dolgozik)
következés képpen minden pártnak van egy nagy halmaz szavazója, amin belül van 2-3 másik halmaz is. ezekből az egyik az aggresszív, arcát eltakaró, aktív jobbikosok, akikre én is gondolok, mint "jobbikosok", mert ők a hangos többség ott

jarabek stílusa nálam se fekszik teljesen és az se tetszik hogy rendíthetetlenül biztos abban h az a nézet a jó, amit ő vall
hiszek benne hogy hagyni kell levegőt mindenféle nézetnek, mert ha el akarjuk nyomni akkor ez minden csak nem felvilágosult és vagy liberális. + káros is, mert felerősíti a másik oldal ellenszenvét
de legalább megpróbálja először elmagyarázni hogy mi a bibi
Member
Gold: 10,257.50
Member
Gold: 206.00
Apr 25 2013 01:07pm
jó a topik
Member
Apr 25 2013 01:44pm
átfutottam ezt a párszáz postot, vissza még egyszer nem olvasok, úgyhogy elnézést előre is, ha valamit nem pontosan idézek

na hát kezdetnek látom, hogy még mindig utaztok joera, állítom, ha a vita első pár posztját én írom le, akkor nem lett volna flamefest, csak ugye joey a faszszopó mindenért, sőt kb az összes rossz eredője

jara megint megmutatta, hogy mekkora remek ember :D bírom az ilyet, amikor azt hiszi magáról valaki, hogy csak az ő véleménye lehet perfekt, mindenki más meg egy nyomorult, ha nem így gondolja

nekem is van véleményem, volt kire szavaznál topik, ott is leírtam, hogy engem ugyan hidegen hagy, hogy xy a kétfaszú pártra, a pirosra, a sárgára, a pirosfehérződre, vagy a sarlókalapácsra szavaz, vagy a frontember poszterére veri a faszát. Tényleg nem érdekel, ha nekem megindokolja, hogy miért és tiszteletben tartja azt is, ha esetleg én máshogy gondolom. jarától jön a kivagyiság, merhogy joe csak egy idióta kaller, hát kurva nagyot tévedtek, nem a faszát akarom szopkodni, de többre vitte, mint itt most a legnagyobb részünk, aztán lehet haterkedni

visszatérve még egy picit a kireszavaznál topikra, engem a leginkább az ilyen xgürke-féle 'úristen x szavazat jött a jobbikra, hát ezek mind idióta emberek' hozzászólások basznak fel, mint ahogy jara is papol az ultimate toleranciáról, aztán 5 poszt után már megy a személyeskedés, meg a másik szidása, mert kb ezért jár fel ide, hogy ha éppen anyázós kedvében van, akkor kiélje a szarságait, és akkor megnyugszik egy időre

Anarkinos részre meg a Józsi barát vs genetika guy felére nincs túlságosan véleményem, az nem is az én dolgom, de a jarás eszmefuttatás kicsapta a biztosítékot
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 02:09pm
Quote (Genthor @ 25 Apr 2013 19:51)

baze hova tudunk meg sullyedni...

http://index.hu/gazdasag/2013/04/25/ket_es_felszeresere_novelik_a_trafikok_hasznat/

Ja hogy ide :DDDDD

This post was edited by josheide on Apr 25 2013 02:13pm
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 03:17pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 25 2013 04:02pm
Quote (josheide @ Apr 25 2013 10:17pm)

az utolsó két bekezdésen és egy adaton felvontam a szemöldökömet

nem hiszem el, hogy magyarországon a fű-fogyasztók száma 1milla+ fő volna, egyszerűen sokallom
ha ezt azzal magyarázza, hogy van mo-n 1millió olyan ember, aki kipróbálta, azt még elhiszem, de hogy ezeket nem érinti a legalizáció, az is biztos
mintha engem érintene hogy mi van kubu italgyártóval, holott csak egyszer ittam olyat

az utolsó két bekezdésben az E14 ekézése pedig farokság és nem körültekintő a cikk szerzője
az E14 a saját sírját ásta volna meg a konzervatív és fű-ellenes nagy többség előtt, ha kiáll a legalizáció mellett
a fidesz sarokba szorította őket, ahonnan mindenképpen csak vesztesen kerülhettek ki, és a fűpártiak tűntek nyilván a kisebb veszteségnek
btw nincs ellenemre a fű, nem zavarna ha legalizálnák, de az se bánt ha illegális. ha lenne róla népszavazás támogatnám azt, mert nem fáj.
Member
Apr 25 2013 04:16pm
Quote (Genthor @ Apr 25 2013 08:51pm)

'én ebben az ügyben nem vagyok tárgyalóképes' = csak az én nevem van ott, amúgy valami haver fogja csinálni, én csak kapok kis gempát ezért
aztán feleszmél hogy hülye volt
'nem is tárgyalási alap'
Go Back To Magyar Topic List
Prev11701711721731741468Next
Add Reply New Topic New Poll