átfutottam ezt a párszáz postot, vissza még egyszer nem olvasok, úgyhogy elnézést előre is, ha valamit nem pontosan idézek
na hát kezdetnek látom, hogy még mindig utaztok joera, állítom, ha a vita első pár posztját én írom le, akkor nem lett volna flamefest, csak ugye joey a faszszopó mindenért, sőt kb az összes rossz eredője
jara megint megmutatta, hogy mekkora remek ember

bírom az ilyet, amikor azt hiszi magáról valaki, hogy csak az ő véleménye lehet perfekt, mindenki más meg egy nyomorult, ha nem így gondolja
nekem is van véleményem, volt kire szavaznál topik, ott is leírtam, hogy engem ugyan hidegen hagy, hogy xy a kétfaszú pártra, a pirosra, a sárgára, a pirosfehérződre, vagy a sarlókalapácsra szavaz, vagy a frontember poszterére veri a faszát. Tényleg nem érdekel, ha nekem megindokolja, hogy miért és tiszteletben tartja azt is, ha esetleg én máshogy gondolom. jarától jön a kivagyiság, merhogy joe csak egy idióta kaller, hát kurva nagyot tévedtek, nem a faszát akarom szopkodni, de többre vitte, mint itt most a legnagyobb részünk, aztán lehet haterkedni
visszatérve még egy picit a kireszavaznál topikra, engem a leginkább az ilyen xgürke-féle 'úristen x szavazat jött a jobbikra, hát ezek mind idióta emberek' hozzászólások basznak fel, mint ahogy jara is papol az ultimate toleranciáról, aztán 5 poszt után már megy a személyeskedés, meg a másik szidása, mert kb ezért jár fel ide, hogy ha éppen anyázós kedvében van, akkor kiélje a szarságait, és akkor megnyugszik egy időre
Anarkinos részre meg a Józsi barát vs genetika guy felére nincs túlságosan véleményem, az nem is az én dolgom, de a jarás eszmefuttatás kicsapta a biztosítékot