Quote (peterqwer @ 6 Dec 2012 16:40)
http://kepfeltoltes.hu/121206/lelelelels3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
tetszik ez az új aegisbol buildelhető cucc
e: amugy ha megnézitek az, meg zyran valami szar az egyedüli uj item amit buildeltek, sok gyökér low elon sztem azt se tudja hogy vannak uj itemek, most érdemes feljutnotok
(gondolok itt azokra a pro meg nem értett hunsubosokra akik szerencsétlen események egymásutánja miatt mindig low elon maradnak)
amugy xin ebbe a gamebe topra ment kék után, bokorba belement egy nidalee trapbe, nem jött rá, hogy látszik, utána láthatóan elindul pirosom felé
mondom ez csak nem ennyire hülye, de azért rákerülök, látom hogy ott szenved vele, kb 150 hp-n volt amikor odaértem
Quote (TresholdOfUniverse @ 6 Dec 2012 17:03)
25dik perctol 4v5, 3 kill hatranyban vagyunk
40dik perctol 3v5, ~10 kill hatranyban vagyunk, de az ellensegnek amr csak egy base tornya van, es 3bol 2 inhib halott
~55dik eprcben kapunk ki ugy h 1, azaz 1 ellenfel tuleli a TFot es beveri ami bazisunkbal maradt.
hamar egyszer jo csapatot kapok legalabb elaveljenek.
nekem volt olyan, hogy enemy 2 base tower, de nincs inhib, ellenfél baronozik mondom lets end this , karthusunk rájukmegy 1v5, ami jo ötlet is lett volna én meg az ad elkezdjük bd-elni a bázist,
már kb 50-edik percben járunk, karthus mielőtt!! meghal ultit nyom ami ugye egyből cancelődik, majd enemy gyorsan recallol, irom ad-nak just target nexus, de nem bazdmeg ő elkezd fightolni
én ütöm a nexust, szerencsére őt focusolták, mondom ezt megnyerem, de nem, 1 autoattack kellett volna mielőtt meghaltam, utána befejezték
This post was edited by peterqwer on Dec 6 2012 10:10am