Quote (TresholdOfUniverse @ Jan 5 2016 11:07am)
Ha mar mindenkeppen megszakertitek a helyzetet, miert nem kerdezitek meg a csajtol hogy megis mit ert azalatt hogy megvettek, es szuksege vane segitsegre?
Nyilvan megkerdeztem mi nagyjabol a szituacio, es az alapjan amit mondtak ugy iteltem meg hogy nem tudok rajta segiteni.
Quote (-joey- @ Jan 5 2016 09:55am)
Ilyenkor mindig hálát adok azért, hogy kvázi normális életem van. El se tudom képzelni, hogy lehet így élni, mint az általad említett emberek. Amúgy a legjobb , amit tehettél, hogy leszartad, nem a te dolgod, hogy segítsél és valszeg nem is tudnál.
Nagyjabol haromfele kimenetel lehetett volna.
1. Megmondom a csavonak hogy velem jön a csaj es kesz. Lehet emiatt nekemjött volna, vagy akar a csajnak megint. Ha megsem, akkor meg rajtam logott volna a csaj amig meg nem oldom a többi gondjat is.
2. Kihivom a rendöröket, a csavo szepen letagad mindent, rossz esetben meg raveszi a csajt arra hogy azt hazudja en balheztam.
3. Tovabb maradok velük, es addig varok amig törtenik valami amit nem tud letagadni a srac, es utana rendöröket hivni.
Most egy idegenert nem kockaztatom hogy megverjenek vagy külföldön bajom legyen a rendörseggel. Hülye szituacio, de nincs ra jobb megoldas mint elsetalni.