d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11691701711721731468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 10:40am
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 16:46)
Elnézést is kértem a megfogalmazásért,többször nem fogok és igazat adok a felháborodásodnak, rosszul fejeztem ki magam. Lovagolhatsz ezen te is meg más is, csak úgy vélem,hogy felesleges.Nem tartom magam genetikailag senkinél fentebb valónak. Másrészről, ahogy elnézem te, illetve "ti" olyan környezetben nőttetek fel,ahol nem szembesültetek ezzel a nevezzük "problémának" Joshi , helytállóak az érveid, de attól még ez a dolog létezik, akkor is, ha te szerencsésen nőttél fel és nem érintett. Bemutathatlak pár embernek ha gondolod,akinek cigányok szúrták le a gyerekét egy mobilért,faszán eltalálták a lépét..vagy szintén romák szúrták meg a népszínházban a tárcájáért,a testvére a kabátom rángatta,hogy mentsük meg az életét...azért mert nincs tele velük a média még igenis léteznek ezek a dolgok...

Mellefogtal sajnos. Szombathelyen szulettem, kozeposztalybeli, vagy inkabb also kozeposztalybeli a csaladom. A szuleim kozul egyik se vegzett egyetemet.
Eleg kemeny altalanos iskolaba jartam ahol sok volt a cigany szarmazasu, sokszor volt konfliktusom is a veluk rajtam kivul allo okok miatt. Gyakoriak voltak a lopasok, verekedesek.
Eloszor en is utaltam a ciganyokat es valami eredendo hibakent kezeltem a viselkedesuket, de ahogy egyre tobbet tanulok es foglalkozok a temaval akademiai szinten latom, hogy a ciganysag tobbsege azok miatt a korulmenyek kozott tart ott ahol amikbe beleszuletett. Tudom, hogy kiemelkedoen sok kozottuk a bunozo, hihetetlenul alacsony eletkorulmenyek kozott elnek, csak azt szerettem volna, hogy megertsd, hogy koze nincs ennek a genetikahoz. Kerlek ne haragudj, hogy olyan agresszivan reagaltam a postodra, de nagyon felhaboritott amit irtal.
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 10:44am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 05:40pm)
Mellefogtal sajnos. Szombathelyen szulettem, kozeposztalybeli, vagy inkabb also kozeposztalybeli a csaladom. A szuleim kozul egyik se vegzett egyetemet.
Eleg kemeny altalanos iskolaba jartam ahol sok volt a cigany szarmazasu, sokszor volt konfliktusom is a veluk rajtam kivul allo okok miatt. Gyakoriak voltak a lopasok, verekedesek.
Eloszor en is utaltam a ciganyokat es valami eredendo hibakent kezeltem a viselkedesuket, de ahogy egyre tobbet tanulok es foglalkozok a temaval akademiai szinten latom, hogy a ciganysag tobbsege azok miatt a korulmenyek kozott tart ott ahol amikbe beleszuletett. Tudom, hogy kiemelkedoen sok kozottuk a bunozo, hihetetlenul alacsony eletkorulmenyek kozott elnek, csak azt szerettem volna, hogy megertsd, hogy koze nincs ennek a genetikahoz. Kerlek ne haragudj, hogy olyan agresszivan reagaltam a postodra, de nagyon felhaboritott amit irtal.

Megértettem és beláttam,hogy hülyeséget írtam.Mennyivel egyszerűbb lett volna így "Nem gondolkodtál el rajta,hogy mekkora hülyeséget írtál ? " :)
Member
Gold: 190.30
Apr 25 2013 10:50am
Quote (josheide @ 25 Apr 2013 17:40)

Megélhetési bűnözés mi?
Te teljesen fogyatékos vagy?
Member
Apr 25 2013 10:50am
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 17:44)
Megértettem és beláttam,hogy hülyeséget írtam.Mennyivel egyszerűbb lett volna így "Nem gondolkodtál el rajta,hogy mekkora hülyeséget írtál ? " :)

En pedig nyilvanosan bocsanatot kerek amiert ilyen tamado voltam. Neha mindenki (meg egy utolso hippi is) kiakadhat dolgokon. Orulok, hogy mindketten tanultunk az esetbol es remelem nem ijesztettelek el orokre a Politika topicbol.

Quote (Psyclon @ 25 Apr 2013 17:50)
Megélhetési bűnözés mi?
Te teljesen fogyatékos vagy?

Megelhetesi bunozes neked eladni 40k forintert a Razer nagat :D

This post was edited by josheide on Apr 25 2013 10:51am
Member
Apr 25 2013 10:53am
Quote (josheide @ 25 Apr 2013 17:50)
En pedig nyilvanosan bocsanatot kerek amiert ilyen tamado voltam. Neha mindenki (meg egy utolso hippi is) kiakadhat dolgokon. Orulok, hogy mindketten tanultunk az esetbol es remelem nem ijesztettelek el orokre a Politika topicbol.

Megelhetesi bunozes neked eladni 40k forintert a Razer nagat :D

:D van benne valami.

De ertsed mire gondoltam.
Hiába a rossz élet körülmény. Attól meg nem kellene úgy viselkednie a cigány társadalomnak ahogy azt teszi.
Member
Apr 25 2013 10:54am
Quote (Psyclon @ 25 Apr 2013 17:53)
:D van benne valami.

De ertsed mire gondoltam.
Hiába a rossz élet körülmény. Attól meg nem kellene úgy viselkednie a cigány társadalomnak ahogy azt teszi.

Tudom, es nem menti fel oket a cselekedeteik alol. Aki bunt kovet el nemre fajra vallasra valo tekintettel buntetnek. Viszont ertsd meg, hogy akkora pocegodorbol, mint amekkoraban a magyar ciganysag van nem lehet olyan konnyen kimaszni.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 10:56am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 05:33pm)
Szerintem meg te kezdted azzal, hogy udvariasan kifejtetted, hogy a hozzám hasonló emberek miatt nem akarsz Magyarországon élni. De elnézést, ha ezt nem támadásnak szántad. Ez esetben túlérzékeny voltam.

De amúgy továbbra sem értem, hogy mi köze a műveltségnek ahhoz, hogy valami nekem nem tetszik.

Abszolúte nem személyes támadásnak szántam, inkább csak sima elkeseredettségből.
A magadfajta gondolkodásmódú emberek állnak a civilizációs fejlődés útjában, ami egy magamfajta haladószellemű liberális fiatalnak, aki egyébként a két diplomájával borzasztó szívesen szolgálná az ország gazdasági érdekeit, alapvető életfeltétel lenne.
És amíg látom, hogy a buta emberek csökönyössége olymódon áll ennek az útjában, hogy azon képtelen vagyok változtatni, mert egyszerűen komfortból nem látják be hitvallásosságuk hiányait, addig úgy érzem, hogy külföldön a helyem.
Quote (Laokone @ Apr 25 2013 05:44pm)

Joey nem képes erre lol. De ő legalább dolgozott x évet.

This post was edited by jarabekg on Apr 25 2013 10:56am
Member
Apr 25 2013 10:59am
Quote (josheide @ 25 Apr 2013 17:54)
Tudom, es nem menti fel oket a cselekedeteik alol. Aki bunt kovet el nemre fajra vallasra valo tekintettel buntetnek. Viszont ertsd meg, hogy akkora pocegodorbol, mint amekkoraban a magyar ciganysag van nem lehet olyan konnyen kimaszni.

Ha nem tud kimászni akkor dögöljön bele.
Nem hogy meg szüljön 10 kölyköt és az én adómból "nevelje" őket.
Nincs mit enni de cigire piara játék gépre van pénz.

Tudom kemény meg arrogáns szavak, de én nem azért dolgozom hogy ezek a nyomorék szarok vigyék el az adom.

Na mind1. Nem fejtem ki jobban a véleményem mert csak fel baszom magam meg mást is.

/ vajon az véletlen, hogy meg látok egy cigány családot a strandon és mar 5 P múlva jön a hangosbemondóbol hogy fokozottan ügyeljenek ertekeikre??/
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 11:03am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 05:50pm)

Np ;) szintén
Member
Apr 25 2013 11:06am
Quote (Psyclon @ 25 Apr 2013 17:59)
Ha nem tud kimászni akkor dögöljön bele.
Nem hogy meg szüljön 10 kölyköt és az én adómból "nevelje" őket.
Nincs mit enni de cigire piara játék gépre van pénz.

Tudom kemény meg arrogáns szavak, de én nem azért dolgozom hogy ezek a nyomorék szarok vigyék el az adom.

Na mind1. Nem fejtem ki jobban a véleményem mert csak fel baszom magam meg mást is.

/ vajon az véletlen, hogy meg látok egy cigány családot a strandon és mar 5 P múlva jön a hangosbemondóbol hogy fokozottan ügyeljenek ertekeikre??/

Ebbe a vitaba nem szeretnek most itt belemenni.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11691701711721731468Next
Add Reply New Topic New Poll