Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 16:46)
Elnézést is kértem a megfogalmazásért,többször nem fogok és igazat adok a felháborodásodnak, rosszul fejeztem ki magam. Lovagolhatsz ezen te is meg más is, csak úgy vélem,hogy felesleges.Nem tartom magam genetikailag senkinél fentebb valónak. Másrészről, ahogy elnézem te, illetve "ti" olyan környezetben nőttetek fel,ahol nem szembesültetek ezzel a nevezzük "problémának" Joshi , helytállóak az érveid, de attól még ez a dolog létezik, akkor is, ha te szerencsésen nőttél fel és nem érintett. Bemutathatlak pár embernek ha gondolod,akinek cigányok szúrták le a gyerekét egy mobilért,faszán eltalálták a lépét..vagy szintén romák szúrták meg a népszínházban a tárcájáért,a testvére a kabátom rángatta,hogy mentsük meg az életét...azért mert nincs tele velük a média még igenis léteznek ezek a dolgok...
Mellefogtal sajnos. Szombathelyen szulettem, kozeposztalybeli, vagy inkabb also kozeposztalybeli a csaladom. A szuleim kozul egyik se vegzett egyetemet.
Eleg kemeny altalanos iskolaba jartam ahol sok volt a cigany szarmazasu, sokszor volt konfliktusom is a veluk rajtam kivul allo okok miatt. Gyakoriak voltak a lopasok, verekedesek.
Eloszor en is utaltam a ciganyokat es valami eredendo hibakent kezeltem a viselkedesuket, de ahogy egyre tobbet tanulok es foglalkozok a temaval akademiai szinten latom, hogy a ciganysag tobbsege azok miatt a korulmenyek kozott tart ott ahol amikbe beleszuletett. Tudom, hogy kiemelkedoen sok kozottuk a bunozo, hihetetlenul alacsony eletkorulmenyek kozott elnek, csak azt szerettem volna, hogy megertsd, hogy koze nincs ennek a genetikahoz. Kerlek ne haragudj, hogy olyan agresszivan reagaltam a postodra, de nagyon felhaboritott amit irtal.