Quote (szabika @ 3 Sep 2010 07:54)
Az egyéni TTken tiltott a bolyozás

Oh shi-
Btw Samlee, nem tudom mit hallottál ezekről, de nagy szopás lesz a Zrínyin.
Ilyen tervek vannak, hogy megszűnik a civil képzés, mert, hogy ez egy katonai egyetem és akkor ott mindenkinek katonának kell lennie, mert katonaság és mindenkatona és katonakatona, meg krumplivirág. Ergo aki még BSc-vel idén bejutott, az még szerencsés, de utána csak katonai képzések lesznek, de ezzel kb az is ki van zárva, hogy aki most végez BSc-n, az tovább tudjon menni az egyetemen belül MSc-vel. Akkor így az egyik (katona) tanár mondja am, hogy szar ez az egész amit kitaláltak, hogy civilek nn, mert az egyetem költségvetése 8 milliárd körül van kb, ebből állambácsi 3,5milliárdot áll, a többi kb a civil hallgatók tandíjából jön be. >.<
Meg megszüntették az IMO közösségi házat is (az a lényege, hogy egyetem területén egy szórakozóhely volt, ahol lehetett csocsózni, pókerezni, játékgép is volt, lényegében diákkocsma, kávézó, de kaját is lehetett kapni - szendvicsek stb - ), szal le lett festve az egésznek a fala belül fehérre és olyan mint vmi kórterem. >.<
Meg valami ilyenről is hallottam, hogy 3 egyetemet (Zrínyi, CORVINUS!!!!!!, meg még valami 'random' egyetemet össze akarnak vonni). De ez milyen már...

Nehogy már közgazdasági egyetemet összevonjanak egy műszaki és hadtudományi egyetemmel, ebből milyen eredmény lesz már?! >.< Olyanok szólnak bele majd abba, hogy a műszaki dolgokhoz milyen költségvetés dukál, akiknek közük sincs hozzá. Na jó, mondjuk ezzel az új vezetéssel így is úgy is ez megy, szóval 'lényegtelen'.