d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev11691701711721734114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Aug 30 2008 11:00am
Quote (farki @ Sat, Aug 30 2008, 05:56pm)
Na és a Diablo, vele mi van? Hogy fogjátok visszahozni a főbosszt? - kérdezték a lelkes rajongók, mire Jay Wilson fődizájner csak annyi válaszolt: "Diablot megnyúvasztottuk. Halott."

A legújabb Blizzard podcastban Jay Wilson fölfedte, hogy előrehaladott állapotban van a játék. A technikai vonatkozásokat már kellőképp felcsiszolták, így teljes gőzerővel gyártják a tartalmi elemeket. Mászkaszörnyeket, bosszokat, lútot, faltexturát, szóval mindent, amire szükség van a Diablo világának életre keltéséhez.

A grafikusok jelenleg a második felvonáson dolgoznak, ám a dizájnerek még mindig az elsőn agyalnak, finomítják a küldetéseket és a játékmenet egészét, no és az eddig be nem jelentett játékmechanikai részeket. Wilson szerint amit legalább ötször nem írtak újra, dolgoztak át, az biztosan nincs eléggé átgondolva. Létrehoznak valamit, aztán pár hónap múlva ledózerolják az egészet és egy friss gondolatmenetet követve újra felépítik. Így aztán megjelenési dátummal sem szolgálhatnak.

A zsíros lútokat állítólag kereskedelem útján gyűjthetjük be, azaz ezúttal még többet fog érni a talicskán előttünk zötykölődő aranyhalom. A Diabloban sosem volt elég helyünk az inventárban, ennek kapcsán is valami egészen újjal rukkoltak elő a fiúk, de erről majd talán a Blizzconon fognak csacsogni. Végezetül Wilson tovább hangsúlyozta, hogy az első fejezetben látottak túlontúl idilli képet nyújtottak a játék színvilágáról. Ahogy mind mélyebbre ássuk magunkat a pokol bugyraiba, úgy lesz egyre vadabb és sötétebb a minket körülvevő környezet. Elvégre a menny és pokol erői harcolnak egymással szemben.

tok jo hogy kurvara nem valaszolt a kerdesre biggrin.gif na mind1, amugy sztem biztosan benne lesz diablo is ^^
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 2 2008 03:56pm

Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sat, 30 Aug 2008, 19:00)
tok jo hogy kurvara nem valaszolt a kerdesre biggrin.gif na mind1, amugy sztem biztosan benne lesz diablo is ^^

Szerintem nem lesz benne ohmy.gif
Member
Gold: 2.70
Sep 3 2008 01:16am
Szerintem nem lesz benne ohmy.gif[/QUOTE]

benne kell, hogy legyen. elvégre mégiscsak a névadó főellenségről van szó.
Member
Gold: 2,496.00
Sep 3 2008 01:20am
most olvastam decard cain naplojat vagy miaszart... es felelmetesen ismeros, parhuzamos nevek esemenyek vannak benne a warcraft torteneti dolgokkal... miert akarjak a kettot osszemosni? sad.gif
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 3 2008 01:30am
Quote (TresholdOfUniverse @ Wed, 3 Sep 2008, 09:20)
most olvastam decard cain naplojat vagy miaszart... es felelmetesen ismeros, parhuzamos nevek esemenyek vannak benne a warcraft torteneti dolgokkal... miert akarjak a kettot osszemosni? sad.gif

Mivel ez egy nagy összeesküvés elmélet !

Ha jól tudom, a WarHammer 40k-ban is ork-ok vannak, right ? Na akkor

Most az, hogy a WarCraft és WarHammer között van egy "kis" időeltolódás, az np, akkor Diablo meg StarCraft is befér még egy, közös univerzumba rofl.gif
Member
Gold: 2,496.00
Sep 3 2008 01:34am
Quote (Anarkin @ Wed, Sep 3 2008, 07:30am)

Most az, hogy a WarCraft és WarHammer között van egy "kis" időeltolódás, az np, akkor Diablo meg StarCraft is befér még egy, közös univerzumba rofl.gif

a warhammert nem ismerem, de itt eleg parhuzamosnak tunik a dolog ha leoric kiralybol indulok ki
Member
Gold: 0.00
Sep 3 2008 01:35am
Quote (Anarkin @ Wed, 3 Sep 2008, 09:30)

a starcrafthoz a blizzard a games workshoptol vett meg szinte mindent ^^
Member
Gold: 85,930.00
Sep 3 2008 05:51am
A Tentonhammer is jelen volt a Game Conventionön, ők is lefutották a saját körüket Jay Wilsonnal.
Nem sok új információ hangzik el a videóban, ezenkívül a hangminőség is hagy némi kívánni valót maga után.

„1. A unique (JW-t pontosan idézve: a nevesített) tárgyak tulajdonságai előre meghatározottak lesznek, de a konkrét értékek véletlenszerűek.
Bár nem fejti ki alaposabban, én úgy értelmezem a szavait, hogy nem az lesz mint a Diablo 2-ben, hogy "100-135% to attack rating", hanem az, hogy [ar bónusz] aztán – talán szinttől, talán egyéb faktoroktól függően – vagy 10% van rajta vagy 350%.

2. A thousand pounder nevű lény, amit a táncosnőkből idéznek a kultisták, nem boss hanem mezei gyalog, a GPT végén látható siegebreaker beast pedig miniboss (az nem derül ki, hogy úgy mint mondjuk Blood Raven, vagy inkább mint Corpsefire)”

Gamereactor morzsák

Egy újabb beszélgetésből kiderül, amit már régóta sejtettünk, de most egyenesen a nagy JW szájából hangzik el, hogy a varázsitalok márpedig maradnak a játékban, ám kevésbé lesznek hatásosak, mint eddig. A másik érdekesség, amelyre fény derült, hogy életgömböket 25-35%-os valószínűséggel dobnak a lények; természetesen az egyéb tápon felül, és nem helyette.
Member
Gold: 6,440.13
Sep 3 2008 05:56am
Quote (Floodban @ Wed, Sep 3 2008, 12:51pm)
A Tentonhammer is jelen volt a Game Conventionön, ők is lefutották a saját körüket Jay Wilsonnal.
Nem sok új információ hangzik el a videóban, ezenkívül a hangminőség is hagy némi kívánni valót maga után.

„1. A unique (JW-t pontosan idézve: a nevesített) tárgyak tulajdonságai előre meghatározottak lesznek, de a konkrét értékek véletlenszerűek.
Bár nem fejti ki alaposabban, én úgy értelmezem a szavait, hogy nem az lesz mint a Diablo 2-ben, hogy "100-135% to attack rating", hanem az, hogy [ar bónusz] aztán – talán szinttől, talán egyéb faktoroktól függően – vagy 10% van rajta vagy 350%.

2. A thousand pounder nevű lény, amit a táncosnőkből idéznek a kultisták, nem boss hanem mezei gyalog, a GPT végén látható siegebreaker beast pedig miniboss (az nem derül ki, hogy úgy mint mondjuk Blood Raven, vagy inkább mint Corpsefire)”

Gamereactor morzsák

Egy újabb beszélgetésből kiderül, amit már régóta sejtettünk, de most egyenesen a nagy JW szájából hangzik el, hogy a varázsitalok márpedig maradnak a játékban, ám kevésbé lesznek hatásosak, mint eddig. A másik érdekesség, amelyre fény derült, hogy életgömböket 25-35%-os valószínűséggel dobnak a lények; természetesen az egyéb tápon felül, és nem helyette.

Nekem ezek az életgömbök sem tetszenek annyira. Kicsit mintha ez is butítana a játékmeneten, mint a fps játékokban a kötszer, amin simán át kell gázolni és felhealel valamennyit.
Member
Gold: 291.70
Sep 3 2008 06:45am
Quote (Anarkin @ Wed, Sep 3 2008, 09:30am)

http://starcraft2.com/images/artwork/ss78-hires.jpg
Go Back To Magyar Topic List
Prev11691701711721734114Next
Closed New Topic New Poll