d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev11617181920473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 24 2021 01:12am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 08:05am)
mondjuk 1 free tp scroll nalam kozel van a qol kategoriahoz, de lehet poe miatt gondolom igy

maglyara veled :stonetoss:
Member
Gold: 343.00
Feb 24 2021 01:31am
Bevezetik a mindenkinek külön drop-ot és nem az rontja le majd az árakat, hogy mindenki dupol meg botozik, hanem hogy mindenkinek kiesik minden a baalrunokban.
ekszdí
Member
Feb 24 2021 02:41am
uhh
azota megtalaltam par regi pvpeus ismeros arcot
mindegyik tolni fogja meglepo modon
XD
Member
Gold: 5,390.00
Feb 24 2021 03:08am
Quote (Vismajor @ Feb 23 2021 03:49pm)
En azt szeretnem ha harom game creation option lenne, private, friendly es public. Ha privatot nyitsz akkor abba mas nem tud belepni, de a playerX parancs mukodne es a map is elmentodne amig nem lepsz be public/friendly jatekba. Friendly jatekba raksz jelszot de mas is belephet, tudsz haverokkal gemelni, tehat a mostani private, public meg maradna ugyanaz.

Uristen, inkabb vegyek ki az immunokat a jatekbol :D . Ha erre vagysz, akkor maradj single playerben. PlayerX-nek nem szabad mukodnie bneten lol, semmi ertelme nem lenne akkor csapatban jatszani. A map resetert sirni meg nagyon nagyon fura nekem, leginkabb l2p issuenak hangzik

En ezeket a valtoztatasokat javasolnam:

Amugy tenyleg 3 gamenyitasi mod kene:
pvm
pvp
trade

pvm az ugyan ugy, ahogy eddig
pvp gameben pedig legyenek preset pvp nerfek (pl.: valakinek van 40% cold absob, azt cappelje a jatek belepeskor 20%-ra, idk mar milyen szabalyokat csinalt a community, meg dmg nerf, ami eddig is volt asszem) Lehetne egy pvp map is ami arenakent fukcional, ne act 1-en kelljen pvpzni
tradebe mehessen tobb ember, mint 8, lehetne benne valami kulon chat is, ahol 1-1 emberrel tudsz beszelgetni (pl ha megnylik trade window akkor csak egymas uzijeit latjatok)

Charm inventory - nem szabadna hogy tradeoff legyen charmok es inv space kozott_imho_.

Stackelheto gemek es runak

Sajat tradeforum, currency nelkul, ahol itemet itemre/runakra lehet cserelni

Asszem inv hotkeyek lesznek, szoval csak az emlites szintjen iderakom en is

Tooltip fix (pl griefet hasznalsz, lasd pontosan mennyit damolsz tup kuk)

-- Eddig ezek sztem kb kellenek ahhoz, hogy 2020-ban is jatszhato legyen a jatek, lehet maradok valamelyik modnal ha ezeket nem csinaljak meg, csak a grafert nem megyek el jatszani egy szarabb jatekkal --

Innentol pedig jonnek a nehez kerdesek. 1st release-nel nem nyulnek hozza semmihez ami innen lefele van, de utana 4 havi balance és content update, adat alapon:

Itemek (Unique/Set)
Runeword-ök
Crafting
Content (kell adni hozza pvm contentet, eleg gyorsan megunnam a baalrunokat)
Skillek

De ezt nem ugy kell csinalni, mint a modderek, hogy XY hasznalhatatlan szerintem, szoval tweekelek a szamain intuitiven, meg kell nezni az adatokat, hogy ki milyen buildeket hasznal, milyen itemek azok amik teljesen kinyirjak a a tobbit, mik azok a skillek amiket senki nem hasznal etc... Normalis balance a jatekokban mar full adatalapon mukodik, nem velemeny alapon

Amiert a casualok biztos sirnanak, az az, ami pd2-ben is van, hogy sokkal tobb a valtozo stat range (pl shakon pdr 3-5% kozt valtozik). Mondjuk sztem ezen sirni faszsag, mert ha casualban tolod, akkor 2% shakoval is tudsz farmolni, csak eladni lesz nehezebb, idk. Lehetnenek hasznosabb mid game/lvling itemek, persze perpill hell mephisto gond nelkul farmolhato dual spirites blizz sorkkal, szoval nem tudom mekkora szukseg van ezekre. Jo lenne lategame itemeken is egy kis balance, 2 helmen kivul semmi sem hasznalhato atm csak hogy 1 peldat mondjak

Runewordokkel ugyan ez, hoto grief enigma insight infy spirit, aki mast rak ki az kb levagja a kezet es ugy jatszik, annyira rossz most a balance, ez sztem nem jo, de ezt sem ilyen szerintem ez vagy az alapon kell balanceolni, hanem adat alapon

Crafting 1-2 esetet leszamitva nagyon haszontalan mechanika, ahol meg hasznos, olyan szintu gamble, mint ha lotto otosod lenne. Ennek idk mennyi ertelme van

Ami strategiailag fontos:

A fejleszto brigadnak egy ponton, hogy mi az endgame. Ha pvp lesz az endgame, akkor nem para, hogy a csorok blizz sorkkal a penzesek meg hammerdinnal nyomulnak, és semmi más pvm build nincs a ladderen, mert ugy is csak arra hasznalod, hogy pvp gearhez farmolj vele. Viszont ha lvl 99 és pvm endgame-et is akarnak, akkor kell extra content (mint a modokban a mapok), olyan szintu baszos content amihez co-op kell, és teljes skill rebalance a build diverzityhez.

Ha pvm az endgame, akkor baszni kell valamit az economyval, lehetne itt is valami corruption mechanika, ami elbassza az itemek 25%-át, mert különben 2 hét után Lemért basszák egymáshoz az emberek a shakot.

ez hosszu lett, de vitainditonak asszem amugy jo.

Member
Gold: 6,352.66
Feb 24 2021 03:33am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 24 Feb 2021 09:41)
uhh
azota megtalaltam par regi pvpeus ismeros arcot
mindegyik tolni fogja meglepo modon
XD

>nem napi szinten postolni pvpeura
Member
Feb 24 2021 03:34am
Quote (jarabekg @ Feb 24 2021 10:08am)
Uristen, inkabb vegyek ki az immunokat a jatekbol :D . Ha erre vagysz, akkor maradj single playerben. PlayerX-nek nem szabad mukodnie bneten lol, semmi ertelme nem lenne akkor csapatban jatszani. A map resetert sirni meg nagyon nagyon fura nekem, leginkabb l2p issuenak hangzik

pvm
pvp
trade

pvp gameben pedig legyenek preset pvp nerfek (pl.: valakinek van 40% cold absob, azt cappelje a jatek belepeskor 20%-ra, idk mar milyen szabalyokat csinalt a community, meg dmg nerf, ami eddig is volt asszem) Lehetne egy pvp map is ami arenakent fukcional, ne act 1-en kelljen pvpzni
tradebe mehessen tobb ember, mint 8, lehetne benne valami kulon chat is, ahol 1-1 emberrel tudsz beszelgetni (pl ha megnylik trade window akkor csak egymas uzijeit latjatok)

Charm inventory - nem szabadna hogy tradeoff legyen charmok es inv space kozott_imho_.

-- Eddig ezek sztem kb kellenek ahhoz, hogy 2020-ban is jatszhato legyen a jatek, lehet maradok valamelyik modnal ha ezeket nem csinaljak meg, csak a grafert nem megyek el jatszani egy szarabb jatekkal --

Innentol pedig jonnek a nehez kerdesek. 1st release-nel nem nyulnek hozza semmihez ami innen lefele van, de utana 4 havi balance és content update, adat alapon:

Itemek (Unique/Set)
Runeword-ök
Crafting
Skillek

De ezt nem ugy kell csinalni, mint a modderek, hogy XY hasznalhatatlan szerintem, szoval tweekelek a szamain intuitiven, meg kell nezni az adatokat, hogy ki milyen buildeket hasznal, milyen itemek azok amik teljesen kinyirjak a a tobbit, mik azok a skillek amiket senki nem hasznal etc... Normalis balance a jatekokban mar full adatalapon mukodik, nem velemeny alapon

Amiert a casualok biztos sirnanak, az az, ami pd2-ben is van, hogy sokkal tobb a valtozo stat range (pl shakon pdr 3-5% kozt valtozik). Mondjuk sztem ezen sirni faszsag, mert ha casualban tolod, akkor 2% shakoval is tudsz farmolni, csak eladni lesz nehezebb, idk. Lehetnenek hasznosabb mid game/lvling itemek, persze perpill hell mephisto gond nelkul farmolhato dual spirites blizz sorkkal, szoval nem tudom mekkora szukseg van ezekre. Jo lenne lategame itemeken is egy kis balance, 2 helmen kivul semmi sem hasznalhato atm csak hogy 1 peldat mondjak

Runewordokkel ugyan ez, hoto grief enigma insight infy spirit, aki mast rak ki az kb levagja a kezet es ugy jatszik, annyira rossz most a balance, ez sztem nem jo, de ezt sem ilyen szerintem ez vagy az alapon kell balanceolni, hanem adat alapon

Crafting 1-2 esetet leszamitva nagyon haszontalan mechanika, ahol meg hasznos, olyan szintu gamble, mint ha lotto otosod lenne. Ennek idk mennyi ertelme van

A fejleszto brigadnak egy ponton, hogy mi az endgame. Ha pvp lesz az endgame, akkor nem para, hogy a csorok blizz sorkkal a penzesek meg hammerdinnal nyomulnak, és semmi más pvm build nincs a ladderen, mert ugy is csak arra hasznalod, hogy pvp gearhez farmolj vele. Viszont ha lvl 99 és pvm endgame-et is akarnak, akkor kell extra content (mint a modokban a mapok), olyan szintu baszos content amihez co-op kell, és teljes skill rebalance a build diverzityhez.

Ha pvm az endgame, akkor baszni kell valamit az economyval, lehetne itt is valami corruption mechanika, ami elbassza az itemek 25%-át, mert különben 2 hét után Lemért basszák egymáshoz az emberek a shakot.

ezeknek nagyreszerol volt szo blizzardos Q&A-ban
de most vegigmegyek mindegyiken, mert nem biztos, hogy mindenki vegignezte

1. player x commandrol nem volt szo, csak vismajor szulemenye, de nekem nagyon tetszik az otlet es szeretnem latni
lvlingre nezve is hatalmas konnyites lenne
ha p8ban tolod egyedul a baalrunt mar igy is kb 3x annyi xpt kapsz, mintha p8ban tolnatok 8an
ugyanakkor megertem, ha ilyesmit nem akarnak belerakni

2. kulon pvm, pvp, trade valoszinu lesz
igy konkretan nem emlitettek, de mondtak hogy vizsgaljak a dolgot es egyelore ugy tudom csak a normal, nm, hell ful van addolva
szerintem a vegleges verzioban valoszinusitheto, hogy lesz ilyen

3. absorb limit nagyon kellene
mercet ne kelljen mindig megoletni etc
csak errol es a pvprol egyaltalan nem beszeltek
most ha a trapassacskam ellen hasznalnak egy tg-t vagy egy wispet, legyen, de a kettot egyutt az mar ne mukodjon
ha hazaerek irok is valami feluleten llamanak xd ugy tunik blizzard csak az ilyen emberekre hallgat hehe, hatha lesz belole vlmi

4. elegge biztos vagyok benne h charm inv nem lesz, ahhoz nagyonsokat kene sirni blizz forumom

5. pgem stackelesrol ugyanez, mondtak hogy nem lesz
tbh nekem az egesz q&a alatt az a benyomasom hogy felnek a joey fele emberek haragjatol (XD), ezert nagyon sokmindent meghahynak ugyanugy, meg ha nincs is ertelme, pl classicban shared stashed sem lesz

6. nem rossz otlet, a runak, mint currency, de nyilvan nem eleg
en maradni fogok jsp tradenel. mert az elejen eladsz par destr keyt abbol par hettel kesobb tudtal enigmat venni, ha volt jspd, most ez kulso oldal nelkul sose lenne igy

7. grief dmg etc, mondtak, hogy ezeket fixelni fogjak

a postod tobbi resze content update, amirol mondtak, hogy csak player reakciotol es playerszamtol fugg
ha meghal a hype 1 honap utan, akkor nem fogjak updatelni a gamet se
ha nagy lesz a playerbase es az is marad, siman el tudok kepzelni uj expansiont meg balance peccseket, de ez ertheto is
Member
Gold: 4,747.73
Feb 24 2021 03:38am
Quote (jarabekg @ Feb 24 2021 10:08am)

pvm
pvp
trade

Itemek (Unique/Set)
Runeword-ök
Crafting
Skillek

Nem tudom miert lenne folosleges csapatban játszani?

En singleben fogok játszani főleg ne aggódj.

De sztem nem földtől elrugaszkodott keres h az mfeles legyen annyira effektiv mint single playerben? Singleben megvagy magatalalosban, eleg hamar (1-2-3 honap) alatt osszetudsz rakni enit, infyt. De meg kereskedni is tudsz open bneten ha nagyon akarsz. De bneten az mf lofasz singlehez kepest, hr talalasban meg annal is rosszabb. Ha nem kereskedsz sose jutsz el sehova kb.

Meg azis jo lehetne h ha privat gembe vagy es hasznalod a playerX szamot az nem hat az expre.

Sztem a botozason is segit ha annyira értelmes az mfeles bneten mint singleben. En is csak azert botoztam mert kellettek a filler itemek, es rohadt unalmas volt p1 runokat nyomni mh nélkül. Singleben meg egyenesen élvezem.

Bneten meg nem azért csatlakozom public gamebe h mfeljek, hanem h duelezzek vagy baalrunoljak.

De nem mondtam szoval se h ezt kene vagy ez lehetseges, en csak arra vagyom h egy karival tudjak frankon mfelni mint single de ha az van mehetek baalrunolni, ennyi. Ehelyett majd lesz sp es bnet karim es kesz. Csak sp elmeny utan valszeg nem leszek kepes mfelni bneten, ugyh ha bnetes karit akarok high szinten akkor $$

This post was edited by Vismajor on Feb 24 2021 03:39am
Member
Gold: 6,352.66
Feb 24 2021 03:41am
blizz forumon idaig is volt trade, csak kibaszott lehetetlen tarolni 600pgemet, 35pult, 42umot, 60istet, 8gult, mint fizetoeszkozt, meg ugy 100 uniqueot,raret,stb. raadasul mindezt a hangyfasznyi stashben, kiskarin. aztan utana keresgelheted is,amiokr valaki meg akar venni valamit. ha meg marad a trade games dolog, akkor meg ott baszod a rezet, es kozben nem tudsz jatszani, gg
gold ugye ertelmetlen
poebol tudok kiindulni, hogy ott is csak azert lehet tradelni, mert van 1 tab, ahova befer majdnem vegtelen currency
Member
Gold: 5,390.00
Feb 24 2021 04:14am
Ha player x comamnd mukodik, akkor minek jatszanal csapatban? Loot es exp is jobb, anelkul hogy a game annyival nehezebb lenne, semmi elonyod nem lenne abbol, hogy tobben jatszotok, akkor miert csinalnatok.
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 24 2021 10:41am)
blizz forumon idaig is volt trade, csak kibaszott lehetetlen tarolni 600pgemet, 35pult, 42umot, 60istet, 8gult, mint fizetoeszkozt, meg ugy 100 uniqueot,raret,stb. raadasul mindezt a hangyfasznyi stashben, kiskarin. aztan utana keresgelheted is,amiokr valaki meg akar venni valamit. ha meg marad a trade games dolog, akkor meg ott baszod a rezet, es kozben nem tudsz jatszani, gg
gold ugye ertelmetlen
poebol tudok kiindulni, hogy ott is csak azert lehet tradelni, mert van 1 tab, ahova befer majdnem vegtelen currency

stackelheto runak es pgemek megoldjak a problemat
Member
Feb 24 2021 04:19am
Quote (jarabekg @ Feb 24 2021 11:14am)
Ha player x comamnd mukodik, akkor minek jatszanal csapatban? Loot es exp is jobb, anelkul hogy a game annyival nehezebb lenne, semmi elonyod nem lenne abbol, hogy tobben jatszotok, akkor miert csinalnatok.

stackelheto runak es pgemek megoldjak a problemat

wut ?
senki nem mfel csapatban
baalrunozgatnak csak, mivel mas megoldas nem nagyon van lvlezesre
illetve az is eleg gyakori, hogy valami nagy playerszamu gamebe lepsz be pont emiatt es ott teszed a dolgodat, en pl a 20 -> 24t kb mindig igy leptem meg
Go Back To Magyar Topic List
Prev11617181920473Next
Add Reply New Topic New Poll