Quote (-joey- @ Dec 27 2018 07:40pm)
Valami jó beszarós sztori nem történt veled mostanában?
Na ja
Nekem 15perc a melóhely motorral és ott baromi jó érzés szarni mert tök meleg van és jó tágas a budi. Meg anyd amúgyis kifejtette anno h munkaidőben szarás az a legjobb sport ever
De faszom már nyugatinál éreztem h kurvára görcsöl a hasam és nem biztos, hogy kibirom, de nem volt sok alternativa. Aztán lel forgách utcánál az omw kutnál éreztem h game over, vagy bemegyek a kútra szarni vagy telefosom az overallt és barna zászlót lengeteg végig a felüljárón
Még jó h motorozom szal egyből bejáratnál dobtam le a gépet, még a kulcsot se vettem ki belőle ^^
Erre állok a fotocellás ajtó előtt a farpofáimat cuppanósra összeszoritva hogy NYILJÁL MÁR KI BAZDMEG, mármint nem a seggem, annak pont jól jött az álldogálás, hanem a kurva ajtó.
De végül is jól jött tényleg mert meg kelllett állnom amúgyis egykis farpofaösszecsiszolásra mert éreztem az elszabaduló indulatokat
Belülről mutogatták h az a kijárat menjek el jobbra, az a bejárat. Na végre bent voltam a wc-t is gyorsan megtaláltam ami ofc egy személyes volt, de NEM VOLT BENT SENKI!!444NÉGYNÉGY
Persze itt már rajzolni simán tudtam volna a seggemmel, de még hátra volt a motoros gatya+öv+farmer trió, ami kurvára nem 5 másodperces mutatvány, nekem meg volt netto három hátra
Végül sikerült lerántani magamról hál istennek, de azért nem teljesen időben mert kicsit félre ment a fosesés, de semmimet se szartam le szal 10/10
Hehe bezzeg a múltkor alsógatya nélkül jöttem haza az alleből de az egy másik sztori