d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Van Matek Pro Online? > Need H4lp!
Prev116171819Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Dec 27 2018 01:52pm
Quote (TassassinHc @ Dec 27 2018 08:42pm)
ha már így ráizgultál a témára, hagyhatnád, hogy a rajongóid fájdalmasra szopjanak.

érdekes
Member
Gold: 80.00
Dec 27 2018 03:03pm
Quote (rapiddani @ 27 Dec 2018 20:07)
Autista kepzoben tegezik a tanárokat, vagy ez valami rejtett fogyatékosságod hogy így atforditva ide írod?

mondjuk a nalam 2-3 evvel idosebb phd hallgato tanarokat en is tegezem, de nekem is furcsa volt ezt igy emailben latni
Member
Gold: 0.92
Dec 27 2018 03:12pm
Quote (Cpt_Ghost @ Dec 27 2018 09:03pm)
mondjuk a nalam 2-3 evvel idosebb phd hallgato tanarokat en is tegezem, de nekem is furcsa volt ezt igy emailben latni

Member
Gold: 4,747.73
Dec 27 2018 04:17pm
Quote (-joey- @ Dec 27 2018 07:40pm)
Valami jó beszarós sztori nem történt veled mostanában?

Na ja

Nekem 15perc a melóhely motorral és ott baromi jó érzés szarni mert tök meleg van és jó tágas a budi. Meg anyd amúgyis kifejtette anno h munkaidőben szarás az a legjobb sport ever

De faszom már nyugatinál éreztem h kurvára görcsöl a hasam és nem biztos, hogy kibirom, de nem volt sok alternativa. Aztán lel forgách utcánál az omw kutnál éreztem h game over, vagy bemegyek a kútra szarni vagy telefosom az overallt és barna zászlót lengeteg végig a felüljárón

Még jó h motorozom szal egyből bejáratnál dobtam le a gépet, még a kulcsot se vettem ki belőle ^^

Erre állok a fotocellás ajtó előtt a farpofáimat cuppanósra összeszoritva hogy NYILJÁL MÁR KI BAZDMEG, mármint nem a seggem, annak pont jól jött az álldogálás, hanem a kurva ajtó.

De végül is jól jött tényleg mert meg kelllett állnom amúgyis egykis farpofaösszecsiszolásra mert éreztem az elszabaduló indulatokat

Belülről mutogatták h az a kijárat menjek el jobbra, az a bejárat. Na végre bent voltam a wc-t is gyorsan megtaláltam ami ofc egy személyes volt, de NEM VOLT BENT SENKI!!444NÉGYNÉGY

Persze itt már rajzolni simán tudtam volna a seggemmel, de még hátra volt a motoros gatya+öv+farmer trió, ami kurvára nem 5 másodperces mutatvány, nekem meg volt netto három hátra

Végül sikerült lerántani magamról hál istennek, de azért nem teljesen időben mert kicsit félre ment a fosesés, de semmimet se szartam le szal 10/10

Hehe bezzeg a múltkor alsógatya nélkül jöttem haza az alleből de az egy másik sztori
Member
Dec 27 2018 06:22pm
Quote (Vismajor @ 28 Dec 2018 00:17)
Na ja

Nekem 15perc a melóhely motorral és ott baromi jó érzés szarni mert tök meleg van és jó tágas a budi. Meg anyd amúgyis kifejtette anno h munkaidőben szarás az a legjobb sport ever

De faszom már nyugatinál éreztem h kurvára görcsöl a hasam és nem biztos, hogy kibirom, de nem volt sok alternativa. Aztán lel forgách utcánál az omw kutnál éreztem h game over, vagy bemegyek a kútra szarni vagy telefosom az overallt és barna zászlót lengeteg végig a felüljárón

Még jó h motorozom szal egyből bejáratnál dobtam le a gépet, még a kulcsot se vettem ki belőle ^^

Erre állok a fotocellás ajtó előtt a farpofáimat cuppanósra összeszoritva hogy NYILJÁL MÁR KI BAZDMEG, mármint nem a seggem, annak pont jól jött az álldogálás, hanem a kurva ajtó.

De végül is jól jött tényleg mert meg kelllett állnom amúgyis egykis farpofaösszecsiszolásra mert éreztem az elszabaduló indulatokat

Belülről mutogatták h az a kijárat menjek el jobbra, az a bejárat. Na végre bent voltam a wc-t is gyorsan megtaláltam ami ofc egy személyes volt, de NEM VOLT BENT SENKI!!444NÉGYNÉGY

Persze itt már rajzolni simán tudtam volna a seggemmel, de még hátra volt a motoros gatya+öv+farmer trió, ami kurvára nem 5 másodperces mutatvány, nekem meg volt netto három hátra

Végül sikerült lerántani magamról hál istennek, de azért nem teljesen időben mert kicsit félre ment a fosesés, de semmimet se szartam le szal 10/10

Hehe bezzeg a múltkor alsógatya nélkül jöttem haza az alleből de az egy másik sztori

Röhögök
Aterzem
En multkor mentem a gyor plazaba ajandekot nezni de mar feluton a kocsiban ramjott az istentelen higfosas tema es nagy oromomre rakot kaptam a forgalomtol
A plaza parkoloja is kurvara tele volt de lejott a joisten az egbol es csinalt nekem helyet, pont a masodik koromet menve latom hogy vki all ki a helyerol es megy el, gyorsan beparkoltam es lebasztam magamrol a kocsiba a kabatot (mert biztos voltam benne hogy a budin nemtom hova a faszba tenni majd, igazam is lett) es igencsak gyors leptekkel bevagtattam a mosdoba, ahol pont volt egy szabad fulke es meg wc papir is volt, majd rogton ki is tort az etna

This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 27 2018 06:25pm
Member
Gold: 206.00
Dec 28 2018 06:38am
Quote (rapiddani @ Dec 27 2018 08:07pm)
Autista kepzoben tegezik a tanárokat, vagy ez valami rejtett fogyatékosságod hogy így atforditva ide írod?

szerintem a tisztelet nem ennek a függvénye

elmész a jó kurva anyádba <-> elmegy maga a jó kurva anyjába

ugyanazt jelenti, nem?
Member
Gold: 6,352.66
Dec 28 2018 09:23am
Quote (Vismajor @ 28 Dec 2018 00:17)
Na ja

masik story jobbnak tunik, turelmetlenul varom
remelem ott lekursz vagy 5 not is kozben + par kamu is kene bele
Member
Gold: 0.92
Dec 28 2018 09:40am
Quote (Jancsipapa @ Dec 28 2018 12:38pm)
szerintem a tisztelet nem ennek a függvénye

elmész a jó kurva anyádba <-> elmegy maga a jó kurva anyjába

ugyanazt jelenti, nem?

persze, tok normális h egy felsőoktatási intézményben a professzor úrral smileykkal csetelgettek arról hogy melyik vizsgát hol hagyta el
Member
Gold: 6,352.66
Dec 28 2018 09:44am
Quote (rapiddani @ 28 Dec 2018 17:40)
persze, tok normális h egy felsőoktatási intézményben a professzor úrral smileykkal csetelgettek arról hogy melyik vizsgát hol hagyta el

🙈🙉🙊😂🔥 🔥 🔥🙉🙉 👌💯💯💯
Member
Jan 2 2019 05:05pm
na beirták már?
Go Back To Magyar Topic List
Prev116171819Next
Add Reply New Topic New Poll