Quote (CyberPunk666 @ 24 May 2015 16:13)
Mindig előkerül ez a téma köztetek és megerősítem, hogy neked annyi a vitakultúrád, hogy érvek helyett a másikat támadod. Lehülyézed, lefaszozod, leretardáltozod és ilyenek.
Érvelni nem szoktál, maximum félig utalsz rá és közlöd, hogy aki nem tudja az hülye és fogyatékos.
Én általában bírlak, de a vitakultúrád az tényleg ennyi.
igen, volt egy postom amikor közöltem a sráccal, hogy egy faszság amit mond, előtte meg három, amiben érveltem/leirtam normálisan a véleményem és egyből nincs vita kultúrám, ilyenkor birom kibaszottul gyülölni ezt a helyet, mert soha senki nem az egész képet nézi, hanem kiragad részleteket és azon lovagol mintha valami jó nagy néger fasz lenne
Quote (Cpt_Ghost @ 23 May 2015 23:25)
ha valaki azt mondja, hogy a média prezenciájától a buziknak buzik lesznek a gyerekek akkor már most buzinak kéne lennie mindenkinek, mert elég sokat lehet hallani a témáról amúgy is ))
Quote (Cpt_Ghost @ 23 May 2015 22:49)
a populáció csökkenés egyáltalán nem probléma szerintem, jobb is lenne, ha kicsit visszaesne a szaporulatunk.
nem az
az állatokban is megvan a homoszexualitás, rengeteg példája van neki.
Arra tudnék gondolni, hogy valami természetes szaporulat kontrollként működik.
ha nem lenne különleges/megvetendő/whatever dolog, akkor nem folyna a csapból semmi, nem lenne fesztivál körülötte, élnék az életüket mint akárki más
attól nem lesz valaki meleg, hogy hallja, hogy van ilyen, hogy valaki meleg (aki ettől hirtelen kijön a klozetből, az amúgyis meleg volt, csak magában sem értette a dolgot és próbálta elnyomni eddig)
+++++++++++++++++++++
Quote (Cpt_Ghost @ 23 May 2015 23:21)
miért ne lennének hasznosak? Dolgoznak mint mindenki más
árvákat felnevelhetik és nem lesz belőlük piti bűnöző mint mondjuk egy intézetből kijőve valószínűleg lenne (ez eleg sarkitott, de a lenyeg remelem atmegy)
ha elismerjük a melegházasságot, az afelé egyenes út, hogy ne legyen tele velük a sajtó, mert nem lesz SEMMI amiről lehet írni. nem kell provokálni, mert nincs mit elérniük vele.
Quote (Cpt_Ghost @ 23 May 2015 23:00)
minden ismerosom akivel ez szoba kerul igy van vele, igy szocializalodtunk sajnos es nehezen engedunk belole.
igen, annyi a vita kultúrám, hogy közlöm a másikkal, hogy egy fasz
gratulálok, joey is elmehet a bús picsába