Quote (CyberPunk666 @ Jan 17 2015 01:49pm)
Azt hittem nem tudod fokozni az előzőt, de ezt már egy vízeséses képen képzelem el...
ha tetszik ha nem ez így volt
Quote (CyberPunk666 @ Jan 17 2015 01:37pm)
Csak akkor lenne így, ha normálisan vitatkoznál és ezt próbálná valaki így lerendezni. Ha elkezded a barátnője kinézetét pocskondiázni és hangosan kinevetni, akkor te semmilyen intellektuális diadalt nem aratsz, mert egy primitív suttyú leszel.
Te már azon a ponton rég elbuktál intellektuálisan, amikor elcsattant a pofon, ott már rég te voltál a primitív, vismajor csak követett a te szintedre, mert a magasabban nem értettél...
->más kinézetét hangosan sértegetni és kiröhögni, kivenni az autista szájából a cigit eltörni és ledobni a földre, nevetni a kisbabáját rugdosó nő videóján
->bármi amiben szerepel az intellektuális szó
Quote (CyberPunk666 @ Jan 17 2015 01:38pm)
De most komolyan, jarabekg más nőjét a súlyával cikizi és ő intellektuális győzelemről beszél :DDDDDD
De most tuti ez valami csapda topic amibe belesétáltam, ilyen tényleg nem létezhet...
megint egszakertetted, hogy mi tortent, mikozben semmi ilyesmirol nem volt valojaban szo eloben
Quote (josheide @ Jan 17 2015 01:48pm)
Te is visszautottel...
azt kar volt - az egyetlen hiba amit aznap este elkovettem, mar azon kivul, hogy ottmaradtam, teljesen felesleges volt kitennem magamat ennek.
Quote (ZaturekManfred @ Jan 17 2015 01:41pm)
Az, hogy valakit te primitívnek gondolsz először is nem biztos, hogy az, másodszor meg nem ad okot arra, hogy kritizáld.
Azt pedig véletlenül se gondold, hogy intellektuális diadalt arattál pl. Vismajor felett, mert rajtad kívül maximum a két hasonlóan gondolkodó barátod hiszi el.
Nem azert cikizek valakit, mert primitv, belolem ezt az ingert a_szeritnem_ellentmondasos viselkedesformak valtjak ki.