d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Van Itt Olyan Aki Járt > Elterelésre?
Prev1161718192040Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 21 2014 03:35am
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 10:11)
engem amúgy érdekelne, hogy aki napi szinten tolja a ganját, annak mi az indoka? nyilván alkalmanként bulikon etc szórakoztató lehet, de napi szinten az már szenvedélybetegség úgy mint az alkoholizmus

btw egyszer egy házibuliban szívtak füvet, és odajött hozzám egy full betépett csaj magyarázni a hülyeséget, és arra emlékszem, hogy irdatlanul büdös volt, áradt belőle ez a szag, ruhájából, szájából, sztem még izzadta is, engem pl. rohadtul taszított ja és még a nyála is elkezdett folyni :D

„Mint ahogy azt alaposan feltárták, gyerekként én is szívtam füvet. Szerintem ez egy olyan rossz szokás és bűn is egyben, amely nem különbözik nagyban a cigarettától, amelyet ifjúkoromtól felnőtt életem nagy részén át szívtam"
„Nem hiszem, hogy veszélyesebb lenne, mint az alkohol”
– nyilatkozott Obama.

szerintem te ilyen kosaras naplójából képzelsz el képeket mikor szencsáj-t próbálod vizualizálni
én nem tudom milyen, de azért bme [?] msc-t csak nem bírná ha 1.5 év alatt tropára baszta volna az agyát azzal hogy folyton szív
Member
Gold: 0.05
Jul 21 2014 03:38am
Quote (Anarkin @ Jul 21 2014 10:35am)
„Mint ahogy azt alaposan feltárták, gyerekként én is szívtam füvet. Szerintem ez egy olyan rossz szokás és bűn is egyben, amely nem különbözik nagyban a cigarettától, amelyet ifjúkoromtól felnőtt életem nagy részén át szívtam"
– nyilatkozott Obama.

szerintem te ilyen kosaras naplójából képzelsz el képeket mikor szencsáj-t próbálod vizualizálni
én nem tudom milyen, de azért bme [?] msc-t csak nem bírná ha 1.5 év alatt tropára baszta volna az agyát azzal hogy folyton szív

igazából azért vagyok kíváncsi, mert nem tudom elképzelni, mivel nem volt még tapasztalatom benne

az, hogy mi van egy filmben nem mérvadó számomra, túlozhatnak is de finomíthatnak is dolgokon (kosaras naplóját amúgy még nem láttam, de rajta van a listámon)

lényegében az érdekelne, hogy tud-e olyan függőséget okozni a napi szintű füvezés, mint az alkoholizmus
Member
Gold: 279.00
Jul 21 2014 03:40am
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 11:38)
igazából azért vagyok kíváncsi, mert nem tudom elképzelni, mivel nem volt még tapasztalatom benne

az, hogy mi van egy filmben nem mérvadó számomra, túlozhatnak is de finomíthatnak is dolgokon (kosaras naplóját amúgy még nem láttam, de rajta van a listámon)

lényegében az érdekelne, hogy tud-e olyan függőséget okozni a napi szintű füvezés, mint az alkoholizmus

nem. kozel sem osszehasonlithato a ket fuggoseg. /de itt is sarkit az alkoholizmus, mert aki napi szinten megiszik negy sort az is alkoholista, de aki napi ket uveg tomenyet tol, az megint mas teszta/

This post was edited by ecneB on Jul 21 2014 03:41am
Member
Gold: 95.00
Jul 21 2014 03:42am
Quote (Anarkin @ Jul 21 2014 11:35am)
– nyilatkozott Obama.

Inkabb nem irok semmit mer boges lesz
Aki napi szinten fuvezik mar mondhatsz akarmit

Fless tegnap jott pubstompra, van egy haverja, aki drogozik kemenyen allitolag. 1850mmres dotaban, ez mindent elmond xd
Member
Gold: 0.05
Jul 21 2014 03:47am
Quote (ecneB @ Jul 21 2014 10:40am)
nem. kozel sem osszehasonlithato a ket fuggoseg. /de itt is sarkit az alkoholizmus, mert aki napi szinten megiszik negy sort az is alkoholista, de aki napi ket uveg tomenyet tol, az megint mas teszta/

alkoholista alatt azt értettem, aki rállt egy rendszeresen bevitt alkoholmennyiségre pl. minden nap megissza a két sör két féldecit mert anélkül remegne a keze, ingerült lesz, nem bírja a munkát stb.

szóval akkor elméletileg egy rendszeres fűfogyasztó nem akad ki, ha nem jut anyaghoz? vagy egy idő után ő is csak azért szív, mert kell neki az az állapot?

Member
Gold: 355.92
Jul 21 2014 03:49am
Quote (Anarkin @ Jul 21 2014 11:35am)
– nyilatkozott Obama.

Miskolci Egyetemre járok, nem vagyok BME-s mesterfaj
Member
Gold: 21,598.00
Jul 21 2014 03:50am
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 11:47)
alkoholista alatt azt értettem, aki rállt egy rendszeresen bevitt alkoholmennyiségre pl. minden nap megissza a két sör két féldecit mert anélkül remegne a keze, ingerült lesz, nem bírja a munkát stb.

szóval akkor elméletileg egy rendszeres fűfogyasztó nem akad ki, ha nem jut anyaghoz? vagy egy idő után ő is csak azért szív, mert kell neki az az állapot?

sok minden ki tud alakítani egy bizonyos függőséget, pl. van olyan ember aki megőrül ha nem tudja megnézni a facebookját egy egész napig
Member
Gold: 279.00
Jul 21 2014 03:57am
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 11:47)

a ket sor + ket unicum nagyjabol egy naponta szivo fuvessel erhet fel /most az megint mas pelda, aki napi 10gramott sziv el, mert az szerintem is csak vegetalhat/. vannak, akik kiakadnak, mert nem tudnak beszivni, de akinek szerintem rendben van az elete, az nem kattog ezen 24/7, olyan, mintha betolnek egy jo pofa hideg sort, mert meleg van.
en alkoholizmus alatt azt ertem leginkabb, aki folyamatosan addig iszik, amig ki nem csapja magat. a nagycsaladom es ismerosok kozott kapasbol fel tudnek sorolni 10+ embert (csak sajat statisztika, ami mit sem er onmagaban), aki alkoholista /altalam megfogalmazott/ es ez mar durvan kihat az eletere is /romlott hazassag, szervi betegsegek pl., munka elvesztese, etc/ mig a fuvesek kozul 1 embert tudok mondani, aki ehhez hasonlithato, de az sem annyira durvan /meg o mar mast is tol, tobbek kozott alkohollal is minden nap kapcsolatban all/. masik nagyon fontos a tolerancia a drogoknal. funel is ugyanugy ervenyes, hogy egyre tobb thc-t kell bevinnie az embernek, hogy ugyanazt a hatast erje el, mig itt a tudot karositod vele leginkabb /oralis fogyasztas eseten szerintem semmi kartekony hatasa nincs, agyi reszeket nem vettem bele/ addig alkoholnal is ugyanez mukodik. csak ott direktben az emesztorendszeren keresztul egyeb szerveket is durvan rombol. egyre nagyobb mennyisegnel pedig no a kockazat is. /gondolom mindenki nyomott mar be egy uveg tomenyt vmikor, le sem tudom irni szavakban mennyire szetbassza az embert/

en sem azt akarom bizonygatni, hogy milyen kurva egeszseges, senki nem mondta. de az alkohol sokkal tobb eletet tort meg az altalam ismert emberek kozott.

This post was edited by ecneB on Jul 21 2014 04:02am
Member
Gold: 33,265.80
Jul 21 2014 04:06am
Quote (TuskesVanek @ 21 Jul 2014 10:38)

fizikai fuggoseget nem okoz, lelki fuggoseget esetleg.
Member
Gold: 355.92
Jul 21 2014 04:08am
Quote (josheide @ Jul 21 2014 12:06pm)
fizikai fuggoseget nem okoz, lelki fuggoseget esetleg.

ha már nagyon rá vagy szokva, akkor okozhat fizikai függőséget is, de ilyen pár napos álmatlanság/enyhén rossz közérzet tünetekben általában ki is merül a dolog

de ez még mindig nem jelenti azt, hogy egészséges lenne, mielőtt pár, szövegértelmezési gondokkal küzdő egyén megint ezt vágja le...

This post was edited by Saenchai on Jul 21 2014 04:09am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1161718192040Next
Add Reply New Topic New Poll