Janou:Quote (Jancsipapa @ 5 Jan 2014 23:50)
ja szóval ha csúnyán szólnak valakihez véletlenül egy tök értelmes topikban, akkor az már feljogosítva érezheti magát arra, hogy össze-vissza mocskolja, értem. a 'mindenki tudja milyen senee' szövegre meg annyit tudok mondani, hogy nem érdekel, ennyi ész lecsoroghat mindenkinek, hogy a félévente nyitott wt topikot nem fossuk már tele.
A többieket mi jogosítja fel, hogy csúnyán szóljanak valakihez, aki csak annyit írt le, hogy elfogta a nosztalgia, nekiállna játszani, de "megannyi játék, oly kevés idő"?
Valószínűleg szó szerint értettem, hogy eltörném kezét-lábát.
Ha ilyeneket, meg ehhez hasonlókat mondana nekem egy 14 éves, nem biztos, hogy csak annyit válaszolnék neki, hogy "ejnye-bejnye, kicsit moderáld már magad". Még az sem jogosítja fel, hogy két nem 100-as embernek címezte.
Quote (takii @ 5 Jan 2014 18:18)
senee az anyád miért kurva?
Ricinek:
Quote (takii @ 5 Jan 2014 21:10)
egyszer találkozzak veled.
faszommal megcsapkodom az arcodat
Tudod, nem szívesen mondom ezt (inb4 nem is beszélsz, hanem írsz trolololo), de Senee után nálam az öcséd áll a második helyen az idegesítő (és akkor most finom voltam) emberek listáján. Téged ismerve számomra elég nagy csalódás a gyerek.
A facebookos dologról meg írhatnál valami bővebbet, mert tényleg nem emlékszem rá. Azon a retek oldalon még vissza sem lehet olvasni a régi hozzászólásaimat.
Gürke:nc