d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Nem Engedi A Cimet > Adsfasdf
Prev1161718192027Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,496.00
Mar 14 2013 01:39am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 14 2013 03:38am)
Amióta a politikával foglalkozom, azóta az MSZP-vel szimpatizálok. A "8 évben" is többet ártott a Fidesz az országnak mint az MSZP imo. Egyfolytában uszította az embereket és mindenhol (nemzetközi szinten is) lejárató kampányt folytatott. Így aztán a befektetők persze, hogy messze elkerülték az országot... A forint esésében is elég nagy szerepük volt.

Nemrég olvastam különböző statisztikákat, hogy hol tart az ország, amióta a Fidesz van hatalmon és majdnem minden szegmensben hanyatlunk. 2010-ben is nagy szarban voltunk, de mostanára ez kezd teljesen ellepni minket. Kell a változás. Kell az, hogy ténylegesen gazdasági alapokra legyen helyezve az ország irányítása. Ezt megvalósítani meg szerintem csak a Bajnai-féle vonal tudja.

Az ilyenektol raz ki a hideg.

Elhiszem hogy szakember, de hogy legutobb sem az orszag erdekeit szolgalta ki az biztos. Vagy azt mar elfelejtette mindenki, hogy hany embert vagott tonkre kulfoldi erdekeltsegek vegett a legutobb is?
Member
Gold: 69.85
Mar 14 2013 01:41am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 14 Mar 2013 04:38)
Amióta a politikával foglalkozom, azóta az MSZP-vel szimpatizálok. A "8 évben" is többet ártott a Fidesz az országnak mint az MSZP imo. Egyfolytában uszította az embereket és mindenhol (nemzetközi szinten is) lejárató kampányt folytatott. Így aztán a befektetők persze, hogy messze elkerülték az országot... A forint esésében is elég nagy szerepük volt.

Nemrég olvastam különböző statisztikákat, hogy hol tart az ország, amióta a Fidesz van hatalmon és majdnem minden szegmensben hanyatlunk. 2010-ben is nagy szarban voltunk, de mostanára ez kezd teljesen ellepni minket. Kell a változás. Kell az, hogy ténylegesen gazdasági alapokra legyen helyezve az ország irányítása. Ezt megvalósítani meg szerintem csak a Bajnai-féle vonal tudja.

Mert az nem hanyatlas, hogy fecoek szetszortak a ciganyoknak meg a nyugdijasoknak azt a penzt, amit nem nyultak le?

/e: en is jo szakembernek tartom Bajnait, talan ha nem ilyen elbaszott modon politizalna lenne is jovoje, de ameddig 'eladja az orszagot' (es ne nacionalista oldalrol nezd most ezt, hanem ugy, hogy a behozott cegek minden profitot kifele termeltek volna), hat ugy kurvara nem lett volna jobb itthon a helyzet, ugyanugy 'nem lett volna penz' az allamkasszaban es ugyanugy szarra emelnek az adokat.

A lejaratassal kapcsolatban meg, ugyan mar, gondolkozz kicsit, minden egyes part ezt csinalja azzal szemben, aki hatalmon van, foleg a mediaban, mubalhe, ostobakat jol megtevesztik, a csurhe 'nepet'.

Abban pedig nem latok kivetni valot, hogy vitya nem nyugat, hanem kelet fele huz.

This post was edited by Baleee on Mar 14 2013 01:45am
Member
Gold: 279.00
Mar 14 2013 01:50am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 14 Mar 2013 04:38)

meg jo h a devizahitel pont az altalad emlitett parthoz kapcsolhato.. 2003 kornyeke. kesobb meg mar telibe is szartak az egeszet. csak tudnam h megis mit varsz toluk. ebben a helyzetben a szardobalason meg a mutogatason kivul lofaszt nem fognak tudni ok sem veghezvinni. medgyessy meg gyurcsany utan az mszp szerintem a vicc kategoriat surolja.

This post was edited by ecneB on Mar 14 2013 01:57am
Member
Gold: 6,440.13
Mar 14 2013 03:58am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 14 2013 03:38am)

Mondjuk nem azért, de a nemzetközi szintű lejárató kampány, meg kimegyünk sírni az Eu-ba, hogy a cigányság el van nyomva és antiszemita itthon mindenki az TIPIKUSAN a baloldali fegyvertár egyik eszköze.
Member
Gold: 343.00
Mar 14 2013 04:04am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Mar 14 2013 02:38am)

Most ezt így elolvasva, belegondolva még meg is értem az embereket, hogy reménykednek meg még mindig hisznek, hogy eközül a két tolvajbrigád közül majd valaki most tényleg tenni fog valamit.
De azért jó lenne már felébredni.
Member
Gold: 18,547.63
Trader: Trusted
Mar 14 2013 05:08am
Nem szerettek. :C
Member
Gold: 5,390.00
Mar 14 2013 06:24am
Quote (Baleee @ Mar 14 2013 08:41am)
Mert az nem hanyatlas, hogy fecoek szetszortak a ciganyoknak meg a nyugdijasoknak azt a penzt, amit nem nyultak le?

/e: en is jo szakembernek tartom Bajnait, talan ha nem ilyen elbaszott modon politizalna lenne is jovoje, de ameddig 'eladja az orszagot' (es ne nacionalista oldalrol nezd most ezt, hanem ugy, hogy a behozott cegek minden profitot kifele termeltek volna), hat ugy kurvara nem lett volna jobb itthon a helyzet, ugyanugy 'nem lett volna penz' az allamkasszaban es ugyanugy szarra emelnek az adokat.

A lejaratassal kapcsolatban meg, ugyan mar, gondolkozz kicsit, minden egyes part ezt csinalja azzal szemben, aki hatalmon van, foleg a mediaban, mubalhe, ostobakat jol megtevesztik, a csurhe 'nepet'.

Abban pedig nem latok kivetni valot, hogy vitya nem nyugat, hanem kelet fele huz.

XD

balika for president
Member
Gold: 69.85
Mar 14 2013 06:31am
Quote (jarabekg @ 14 Mar 2013 14:24)
XD

balika for president

XD

jarabek-féle mogyorós epés hányás for president
Member
Gold: 13,000.00
Mar 14 2013 06:34am
amúgy aki nagyon benne van összefoglalhatná hogy melyik párt mennyire eu és külföld párti
gondolok itt arra, hogy a fidesz meg orbán szeret kekeckedni az euval meg az imf-el, és nekem ez kifejezetten tetszik bennük
Member
Gold: 33,265.80
Mar 14 2013 08:31am
Quote (Flutter @ 14 Mar 2013 13:34)
amúgy aki nagyon benne van összefoglalhatná hogy melyik párt mennyire eu és külföld párti
gondolok itt arra, hogy a fidesz meg orbán szeret kekeckedni az euval meg az imf-el, és nekem ez kifejezetten tetszik bennük

Kilepni az Eubol <------Jobikk------------------Fidesz-------------------------Mszp---DK----------Egyutt-----LMP----------->Szeretjuk az EUt

Talan valahogy igy.

Az EUval kekeckedes sok tiz ha nem szazmilliard forintunkba kerult. Ha neked ez bejon hat legyen. Es meg nem is vettek el igazan semmi nagyobb volumenu tamogatast tolunk.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1161718192027Next
Add Reply New Topic New Poll