d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1161718192048Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 8 2012 04:22pm
Quote (fahrii @ Oct 9 2012 12:18am)
egyébként érdekelne hogy aki a fideszre, illetve a jobbikra szavazott hogy csak trollkodik vagy komolyan gondolja?

nem, csak bazur miatt teszem
Member
Gold: 343.00
Oct 8 2012 07:04pm
ha nem lennénk eu tagok jól meglehetne adóztatni az összes hülye külföldit aki idejönne :D:XDX:Dxdfxdfxdx
meg itt megy valami vezeték rajtunk keresztül az euba és ha kilépünk akkor azért is kérhetjük a pénzt X:D:XDFXDFXD
+oan viszkészletünk van hogy 20 év mulva fedezi majd az összes államadosságot :XD:xd:XD.xDFX:Dx
de ha meg nem lépünk ki akkor eu tagként ingyen elviszik mert ök is ingyen segitettek mikor kellett :XDFXD:FXDF:XD
de azért az államadosságot rajtunkhagyják :FDXF:XFX:FXD:FXD:FXDf

szerintem ilyesmire gondolnak a jobbikosok
Member
Gold: 145.00
Oct 8 2012 07:12pm
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 03:04)
ha nem lennénk eu tagok jól meglehetne adóztatni az összes hülye külföldit aki idejönne :D:XDX:Dxdfxdfxdx
meg itt megy valami vezeték rajtunk keresztül az euba és ha kilépünk akkor azért is kérhetjük a pénzt X:D:XDFXDFXD
+oan viszkészletünk van hogy 20 év mulva fedezi majd az összes államadosságot :XD:xd:XD.xDFX:Dx
de ha meg nem lépünk ki akkor eu tagként ingyen elviszik mert ök is ingyen segitettek mikor kellett :XDFXD:FXDF:XD
de azért az államadosságot rajtunkhagyják :FDXF:XFX:FXD:FXD:FXDf

szerintem ilyesmire gondolnak a jobbikosok

oan X:XC:D:XS:D:XD
Member
Oct 8 2012 07:13pm
Quote (TouchCow @ Oct 9 2012 01:12am)
oan X:XC:D:XS:D:XD

fug :DDDDDDDDD
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 9 2012 12:31am
Quote (Flutter @ 8 Oct 2012 18:16)
nem vagyok benne a politikában
de valszeg a fideszre
4 év nem elég hosszútávú célok elérésére
ha megint kormányváltás lenne azok is elbasznának 2 évet arra, hogy a saját embereiket ültessék mindenhova

this, pont emiatt
Member
Gold: 3,000.69
Oct 9 2012 12:54am
Quote (Anarkin @ 9 Oct 2012 08:31)
this, pont emiatt

Nem nagyom tudnak a fidesz embereit kimozditani a helyukrol 2/3 nelkul, es ha nagyon akarnak, akkor a beuotetett partemberek elgge meg tudnak akadalyozni egy masik part kormanyzasat. Ettol fuggetlenul ettol valo felelem miatt a fideszre szavazni kb olyan, mint rendszervaltasellenesnek lenni a sok adminisztracio elkerulese erdekeben. Amugy meg el is fogadom, es egyet ertek abban, h negy ev alatt inkabb csak elkezdeni lehet alakitani a dolgokat, de megis milyen folyamatok indultak meg, amelyek olyan kecsegtetoek, hody meg negy evet erdemelnenek?
Adorendazer szetbaszasa? Kulfoldi befektetokkel, imfel, euval kapcsolat elrontasa? Fekek es egyensulyok rendazerenek kb megazuntetese partemberek pozicioba ultetesevel? Foldberleti jogok haveroknak eljuttatasa? Palyazatok kurva nagy reszenek "sajat ceghez" kiirasa? Nemzeti alaptanterv leegyszerusitese, ami kb egyseges felhaborodast valtott ki a tanarok kozt (pedagogusok berenek csokkeneserol nem is beszelve)? Valasztasi rendszer sajat maguk igenyeire atalakitasa? Kormanyzas konnyiteset hozzak fel ervnek, de meg abszolut tobbseggel is tibb gazdasagi kerdesben megkotottek a kormanyok kezet... Mediaba partkatonak ultetese, kozmedia ferdito, hazug tv-ve alakitasa (nem mondom h elozo ciklusban fuggetlen lett volna, de ilyen szinten nem volt elfogult). Esetleg a felsooktatasi reformok? Az uj alkotmany (bicsanat, alaptv)?
Es meg csak azokat irtam le amik hirtelen eszembe jutottak...

Nekem eddiig kb. Csak a cigi visszaszoritasa tetszik, heti ot tesi is jo elkepzeles, csak az infrastruktura nincs annyira meg hozza. jatekgepek betiltasa erdekes lepes, ilyen hirtelen es nagy mertekben hulyeseg, talalnak helyettesiti termeket majd, csak abbol az allam nem sok bevetelt fog latni, es bb par tizezer munkahely (de np, legalabb anvidi ellenfelenek tulaja is

csodbemegy, az sokkal fontosabb).

Tldr
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Oct 9 2012 01:17am
a felsőoktatással mi a gond ?
Member
Oct 9 2012 01:24am
Quote (Anarkin @ Oct 9 2012 07:17am)

hoyg nem ajdák ide a diplomámat :XD:Dx
ien követelmény-oan követelmény... nekem pénz kell basszus
már nagyon szar ez a gép
Member
Gold: 3,000.69
Oct 9 2012 01:27am
Quote (Anarkin @ 9 Oct 2012 09:17)

Alsobb retegekbol szarmazo diakoknak kb. Lehetetlenne tettek, hogy kozgazdasagi v jogi palyara menjenek. Kb bevezettek a tandijat, csak ezt nem szabad kimondani ugye, engem inkabb zavar az ezzel kapcsolatos undorito kommunikacio, mint maga a lepes, de ezt is lehetett volna normalisabban (pl vannak tarsadalmilag sokkal kevesbe hasznos szakok, inkabb azokat kellett volna basztatni, illetve vmi normalis osztondijrendszer dukalna a fizetos felsooktatas melle).

De azert sokat elmond, h ennyi a valaszod az osszes tobbi felvetett issuera is.
Member
Oct 9 2012 01:31am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Oct 9 2012 07:27am)
Alsobb retegekbol szarmazo diakoknak kb. Lehetetlenne tettek, hogy kozgazdasagi v jogi palyara menjenek. Kb bevezettek a tandijat, csak ezt nem szabad kimondani ugye, engem inkabb zavar az ezzel kapcsolatos undorito kommunikacio, mint maga a lepes, de ezt is lehetett volna normalisabban (pl vannak tarsadalmilag sokkal kevesbe hasznos szakok, inkabb azokat kellett volna basztatni, illetve vmi normalis osztondijrendszer dukalna a fizetos felsooktatas melle).

De azert sokat elmond, h ennyi a valaszod az osszes tobbi felvetett issuera is.

na mondjuk az se pálya, hogy két emberre jut három jogász meg négy közgazdász
mérnök meg alig van mert nem szeretik az emberek a matekot meg a fizikát

el kell dönteni, hogy mi vagyunk a hazáért vagy a haza van értünk
Go Back To Magyar Topic List
Prev1161718192048Next
Add Reply New Topic New Poll