Quote (Senee @ 19 Sep 2012 21:30)
Az evés azért jobb téma xD
Bár ez is olyan, hogy ha milliomos lennék akkor tuti így "végezném az egyetemet"... mert sok dolog lenne ami érdekel és legalább nem kéne bemászkálni emberek közé :DX:XD
De így, hogy nem vagyok milliomos muszáj vagyok bemászkálni és ott végezni az egyetemet (és olyan tárgyakat is felvegyek ami kötelező de nem érdekel), hogy papírt kapjak, hogy majd legyen állásom :c
Itt nem kapsz papírt, másrészt pl én pont a fordítottját gondolom, minél több kontaktod van, annál jobban tudod egy érdekes tárgyból átvenni az információkat és az alapokat elsajátítani. Ha én milliomos lennék, tuti soha az életbe nem dolgoznák (pénzkeresés céljából), hanem elvégeznék különböző szakokat különböző egyetemeken, nem végigrugdosva/bulizva, hanem normálisan, fizikától kezdve, filozófián és szociológián át, olyan tárgyakat, ami főleg elméleti ugyan, de erősíti a nagyobb rálátás miatt az intuíciós képességeim, lehet, hogy nem értenék 1 dologhoz sem annyira, de sokkal jobban érezném magam, ha több területre pillanthatnék mélyebben be és mások szemszögéből is.
De pl ugyanúgy gyakorlati dolgokat is simán csinálnék, pl ács, géplakatos, stb, csak, hogy ne csak ennyire a természettudományi rálátás növekedjen, hanem különböző szakmákra is.
Amúgy most ezeket vettem eddig fel, de legtöbbje csak januárban indul, vagy még később most ősszel.
Analytical Chemistry
Chemistry: Concept Development and Application
Quantum Mechanics and Quantum Computation
Introduction to Mathematical Thinking
Introduction to Astronomy
Galaxies and Cosmology
Astrobiology and the Search for Extraterrestrial Life
Introduction to Logic
This post was edited by Baleee on Sep 19 2012 01:39pm