d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Guild Wars 2
Prev1161718192078Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Aug 26 2012 09:51am
Quote (Karan2_Returned @ Aug 26 2012 03:38pm)
Postolok egy kepet a karakteremröl is.

http://1.imgland.net/Fal3QPq.jpg

disznó orra van
de a teste király

Quote (farki @ Aug 26 2012 02:16pm)
csináltam egy shotot a wvw-ről

http://i.imgur.com/24Rdp.jpg

itt épp valami várat veszünk be

ez faszásan néz ki, csak kérdés mindig lesz-e ennyi ember lvl 20 körül vagy csak endgame lesz várfoglalás addig meg megint robotolsz mint wowban

Member
Gold: 1,080.60
Aug 26 2012 10:18am
Quote (cowding @ 26 Aug 2012 16:51)
disznó orra van
de a teste király

ez faszásan néz ki, csak kérdés mindig lesz-e ennyi ember lvl 20 körül vagy csak endgame lesz várfoglalás addig meg megint robotolsz mint wowban

wvw-nél mindenkit felrak level 80-ra
Member
Aug 26 2012 10:24am
Quote (farki @ Aug 26 2012 06:18pm)
wvw-nél mindenkit felrak level 80-ra

lolwat
az mért jó
megkapod minden skilled aztán elveszik? és mi a jutalom ha megnyered?

de a képek jöjjenek továbbra is ha lehet, jó nézni a progresst :D
Member
Aug 26 2012 10:36am
Quote (cowding @ 26 Aug 2012 17:24)
lolwat
az mért jó
megkapod minden skilled aztán elveszik? és mi a jutalom ha megnyered?

de a képek jöjjenek továbbra is ha lehet, jó nézni a progresst :D

skillek meg a cuccaid ugyanazok maradnak, csak a statokat húzza fel mindenkinek egyenlőre
de ez ugyanúgy ott van a questelésnél is
level 15-ösen visszamész egy lvl 3-as areaba, akkor hirtelen harmadannyi hp-d lesz meg sokkal kevesebbet sebzel, mint eddig :D

itt a pvp-t tényleg úgy csinálták meg, hogy skill > gear
mondjuk eddig 1x sikerült bejutnom, mert fullos mindig :(

levettem a grafikát a lehető leglowabbra, mert sok embernél akadt egy kicsit
ja meg lőttem 1 shotot valami asura városról:

kurva nagy kockák lebegnek mindenütt
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 26 2012 11:26am
Quote (farki @ 26 Aug 2012 18:36)
skillek meg a cuccaid ugyanazok maradnak, csak a statokat húzza fel mindenkinek egyenlőre
de ez ugyanúgy ott van a questelésnél is
level 15-ösen visszamész egy lvl 3-as areaba, akkor hirtelen harmadannyi hp-d lesz meg sokkal kevesebbet sebzel, mint eddig :D

itt a pvp-t tényleg úgy csinálták meg, hogy skill > gear
mondjuk eddig 1x sikerült bejutnom, mert fullos mindig :(

levettem a grafikát a lehető leglowabbra, mert sok embernél akadt egy kicsit
ja meg lőttem 1 shotot valami asura városról:
http://i.imgur.com/XlZ88.jpg

kurva nagy kockák lebegnek mindenütt

insták vagy valami hasonló van a játékban? end game hogy néz ki?
Member
Aug 26 2012 11:38am
Quote (RRC @ 26 Aug 2012 18:26)
insták vagy valami hasonló van a játékban? end game hogy néz ki?

level 16 vagyok és 80 a max, szal fogalmam sincs milyen az endgame:D
de én eddig úgy fogtam fel, h azt hívják itt instának, ami a sztorihoz kapcsolódó quest

úgy van, hogy karikreálásnál feltesz pár kérdést, pl. embernél: hol nőttél fel, s akkor lehet választani, hogy utcán/farmerek között/előkelő családból származol
meg ezek közül is kell választani, hogy: meghalt a nővéred/nem ismered a szüleid/nem vettek fel a cirkuszba, pedig nagyon akartál menni oda :D
és ezen kívül még egy ilyen istenféleséget is ki kell választani, h ki áldott meg anno
na és ezektől függően lesz egy saját storyd, ahol kb. ilyen skyrim szintű questek vannak, szal elég összetettek
ezek a választási lehetőségek MINDEN FAJNÁL más, tehát kurva sok féle sztori van

na és ezeknél a story questeknél kerülsz be instákba, sztem itt ennyi az insta

ilyen nagy boss fight meg úgy jön elő, ha egy helyen van sok ember, akkor hopp hirtelen dynamic event, mittudomén megtámadták a várost az orkok, segíts megvédeni, s akkor utoljára jön 1 baszott nagy ork
de ez tényleg teljesen dinamikus, tök váratlanul ér

az endgamere én is kíváncsi vagyok:D
Member
Gold: 27,943.00
Aug 26 2012 11:52am
Quote (farki @ 26 Aug 2012 19:38)
de én eddig úgy fogtam fel, h azt hívják itt instának, ami a sztorihoz kapcsolódó quest

úgy van, hogy karikreálásnál feltesz pár kérdést, pl. embernél: hol nőttél fel, s akkor lehet választani, hogy utcán/farmerek között/előkelő családból származol
meg ezek közül is kell választani, hogy: meghalt a nővéred/nem ismered a szüleid/nem vettek fel a cirkuszba, pedig nagyon akartál menni oda :D
és ezen kívül még egy ilyen istenféleséget is ki kell választani, h ki áldott meg anno
na és ezektől függően lesz egy saját storyd, ahol kb. ilyen skyrim szintű questek vannak, szal elég összetettek
ezek a választási lehetőségek MINDEN FAJNÁL más, tehát kurva sok féle sztori van

ilyen nagy boss fight meg úgy jön elő, ha egy helyen van sok ember, akkor hopp hirtelen dynamic event, mittudomén megtámadták a várost az orkok, segíts megvédeni, s akkor utoljára jön 1 baszott nagy ork

?????????

skyrim questek 90%-a kimerül abban, hogy "x helyen öld meg y-t/x helyről hozd el y-t"
Member
Gold: 1,630.69
Aug 26 2012 01:05pm
Quote (bajcli @ Aug 26 2012 06:52pm)
?????????

skyrim questek 90%-a kimerül abban, hogy "x helyen öld meg y-t/x helyről hozd el y-t"

Nekem legutolso quest ami nagyon tetszett az olyan volt, hogy be kellett menni kalozokhoz es elterni figyelmüket amig a tarsad megkereste hol tartanak fogva valakit. Elterelesnek ivoversenyben kellett legyözni par kalozt (pic related). Vagy volt olyan küldetes is, hogy bizonyitsam be mennyire tökös vagyok es sertegessek valakit. Van par szar küldetes (pl. vedjed meg a varost a kentauroktol es felevente jön is ket darab kentaur), de ilyesmi küldeteseket kihagyhatsz mert semmi jelentösege.

Instak gondolom vannak, de eddig nem is hianyoztak. Egyszer lattam valami kastelynal egy bejaratot azt irta lvl 30at es csapatot ajanl mielött bemesz, ugyhogy hagytam egyenlöre.
Member
Aug 26 2012 01:10pm
Quote (farki @ Aug 26 2012 07:38pm)

ez alapján elég jól hangzik
utálom ezt a topicot egyre jobban játszani akarok
Member
Gold: 1,630.69
Aug 26 2012 04:02pm
Level 30

Go Back To Magyar Topic List
Prev1161718192078Next
Add Reply New Topic New Poll