Tetszik ez a haverozás

Egyébként meglepő, h ilyen sok oldalt megélt ez a topik...
Remélem nem zárják le a magya subot

A többi subon is van ilyen topik és ott is verik a nyálukat az emberek a vidiért vagy csak a mi szeder haverunk volt akkora hülye, h kb megismételte azt amit az a valaki aki GH-ba postolta azt amit szeder az első postjába írt?
btw ki volt az a szabadságharcos? Ezt lehet tudni vagy ez is titkosított?
Quote (sylKE @ 7 Feb 2010 03:07)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az a video sztem nagyon fájhat most 1-2 embernek, legalábbis a haverom szerint
Még mindig nem értem, h mi olyan lehet benne, amiért ekkora izé indult, h mindenkit banolnak és lockolnak akinek köze van a dologhoz... ami az első psotban van, annak elvileg nem szabadna gáznak lennie... most én lennék itt vmi fejes, tuti nem zavarna, h képeket mutogatnak rólam, azért van kitéve a profilba, mert nem szégyenlem a fejemet. :S ki van írva, h mikor születtem, hol lakom, hol tanulok, bemutatkozás... meg most akkor mi van, ha valaki belát a donorforumba úgy, h nincs belépője? Csak videón látja, nem tud kattintgatni és úgy is mindenki tudja, h ott lehet rl cuccokat venni fgért, stb. ezen kívül már elfelejtettem mit írt szeder, de akkor se hinném, h olyan nagy gáz lenne abban a videóban, amiért ezt kell csinálni.... kíváncsi vagyok hány ember csinál még multit és linkelgeti be azzal millió helyre ezt a vidit. Amúgy youtube?
This post was edited by zsansaccount on Feb 6 2010 07:14pm