Quote (Oberon_os @ Tue, 13 Oct 2009, 20:36)
Mert kurvára de semmit nem érsz el egy ilyen "erődemonstrációval". Odamész egy fizikailag kifogásolható állapotban levő emberhez, akinek előtte való nap azt magyarázod hogy "hú most de megverlek"? Vicc.
Az meg, hogy rici sírva fakadt kurvára nem humoros, ráadásul az ő ügyük kurvára nem a subra tartozik, főleg ilyen téren nem. Azzal hogy ezt postolja, semmivel nem jobb ricinél, ugyanúgy itt vezeti le az egészet.
És igen, rici jó ideje egy nulla, nem vágom miért, mikor felvették egyetemre émmég azt hittem hogy ha nem is lesz teljesen normális - mert egy szociálisan ennyire sérült valaki nem is tudom lehet-e később teljesen normális (ha itt tartunk, imo _nagyon_ kevés normális ember van, de ez más tészta) - de legalább javul majd ez a bezártság/cselekvőképtelenség.
Ha koliba bekerült volna akkor esetleg javult volna. Vagy ha nem is javult volna, de elindult volna valamerre, mivel koliba vagy beveszik az embert egy társaságba és viszik mindenová, haverkodnak vele, vagy pedig szarnak rá, ami rici esetében nem jelentett volna nagy vissza lépést. De mivel albérletbe ment, így nem tudott kezdeni ezzel az egész egyetemes dologgal semmit...
Én is azt hittem, hogy normálizálódik a gyerek, de baszott.
Első résszel egyet értek veled.