Quote (Baresz @ Wed, 8 Apr 2009, 07:48)
btw Zizi
mint irtad KB tiltott, de nagyon jo lenne assa MB skilljét is tisztába tenni. Sajnos voltak elegen akik állando cry-t nyomtak miatta. Ha nem banned, csinálok azt is

és lehet jo lenne osszeirni eddig ki biztos jonne kb mivel..
/e éppen karikat huzok questelek lvlezek, ha valakinek kell help wisp ingame
*baresz
baresz baresz nemá teis. Látod a banned skillek közt a MB-ot?

MB ellen ráadásul védekezni is lehet, fegyver váltogatással (ajánlott irodalom: rici bowa guide). Kb itemből tiltott, egy bower túl tápos úgy főleg meelek ellen.
Quote (CyberPunk666 @ Wed, 8 Apr 2009, 01:52)
azt hiszem a 60 skill kiosztását próbálgatva, karikat becsülve én egy thundersorcot csinálok... sztem televel meg jobb is, mint a foher(ha van fcr), de majd kiderül
szerintem először tolj le pár mld meccset, csinálj pár karit, mielőtt ilyeneket kijelentesz.

Bírom, hogy olyanok akik életükben nem mld-znek mld topicban hirtelen nagyon vágják mi a jó, kritizálják a "mana ban" szabályt és hasonlók. :DDDD
Mellesleg: thunder sorc jó tud lenni 1v1-ben, szituációfüggően. De mivel a leg passzívabb runner kari, nem szeretik az emberek, mocskosul unalmas ugyanis. ezért TS sosot leginkább svs-re csinálnak.
Quote (CyberPunk666 @ Wed, 8 Apr 2009, 01:16)
meg ahogy nézem a szabályok elég összevissza alakulnak a topicban
Semmi nem alakul össze vissza. Ami az első oldalon van, azok a szabályok, annyit írtunk a későbbiekre, hogy változhat. Pl tg, pl foh gyengítése valahogy, etc.
Quote (xXmateXx @ Wed, 8 Apr 2009, 05:59)
"nincs tele"
Azt hittem senkinek sincs

mert akkor csinálok thunder sosot.
mert akkor felnyomom thundert mastery TELEt.
bepakolok 10skt.
így tele 1lesz. és kapjatok el gg. ^^
Olvassatok plz. Első postban benne van mely skillek bannedek. Tele csak amuból/staffból banned, mert ugyi töltetes item. Hogy később az lesz-é, majd kiderül.