Quote (rapiddani @ Apr 15 2014 09:53am)
itt meg is jegyezném, aki nem zalai ( főleg kanizsai) az ne is egyék
Életemben egyszer voltam kanizsán
Direkt megterveztem hogy keszthelyről oda megyek mert ott tudok váltani pénzt és nemzetközi jegyiroda is van, direkt felhívtam a mávot, van KANIZSÁN NEMZETKÖZI JEGYPÉNZTÁR? HÁT PERSZE
Felültem a vonatra, emiatt persze 2 órával korábban indultam mert pénzváltó nincs a gecis állomás közelében monodm legyen időm ide-oda mászkálni. Elmegyek kanizsára 3 átszállással, venném a jegyem zágrábba, erre nincs nemzetközi jegypénztár. Mondom mi a fasz FELHÍVTMA A CIGÁNY MÁVOT AZT MONDTÁK VAN??? Hát vanni van de MA pénteken délben bezárt bizonyos okok miatt sajnáljuk. Hát a kurva anyjátokat akkor most hogy lesz jegyem zágrábba?? Hát ő azt nem tudja. Mondom oldd meg a problémámat mert felgyújtalak a fülkéddel együtt. Végül az lett hogy adott egy jegyet gyékényesre vmi gyorsra, és ott tudtam venni jegyet zágrábba. De retúr kellett mert úgy 60% kedvezmény a jegyre
szóval
Gyékényesre is elkellett jutnom végül is +4 átszállás volt a semmiért és vesztettem 3 órát
Nem tudtam pénzt váltani ezért azt zágrábban kellett sokkal drágábban -pénzveszteség
Mikor hazafele jöttem gyékényesg szólt a jegyem és zágrábban esélyem se volt vennem jegyet gyékényestől, a kalauzzal kellett ledumálnom a vonaton -kellemetlenség
kurva anyád kanizsa