Quote (SamLee @ 2 Sep 2010 16:01)
na én már itthun vagyok, majd holnap.
hát hallod akkora lowfasz ez az új vezetés... bringával voltam, tolnám be a főkapun szokás szerint, erre szóltak, hogy á-á, itt nem, járművel a zách utcai kapunál. na megyek oda, ott meg mondják, hogy az új fejesek kiadták az ukázt, hogy bringát nem lehet bevinni(!!). szal két választásom volt. vagy a hungárián hagyom a suli előtt, vagy a zách u. felől. szerinted?! végül a zách utcánál levő kapusok jó arcok voltak és ránéztek, hogy ne vigyék el, de a kapun belül nem vihettem, úgyh a kapunál levő stop-táblához tudtam csak odaláncolni... ezek után voltam a belépőkártyás irodában, hogy miakurvaannyuk, erre közlik, hgy amíg nem lesz kiépített bringatároló bent, addig ki vagyunk tiltva.. hát köszi. max úgy tudom bevinni, ha keresek egy dolgozót, aki bevállalja, hogy papíron majd "bringával jár be", mert ők ha be tudják ott helyben tolni valahová irodába, pinyóba stb, akkor nekik lehet. csak a hallgatóknak nem. végülis csak 130-at fizetek ki félévenként.. hude idegbeteg vagyok. baszhatom a rezet a reggeli dugóban a buszon másfél-két órán keresztül, ahelyett, hogy egészséges mozgás mellett egy óra alatt beérnék. áááfaszom nincs igazság
Igen, haverom is azzal jött be, ő a Penny vagy mi előtt hagyta valahol, kivette az első kereket és a hátsóhoz + vázhoz + valami oszlophoz odakötötte. A nyereggel, csövestől meg jött be órára, beszarás ami itt ment. Egyik évfolyamtársam mondta, hogy katona apjának valami ismerőse a csávó és kicsit idegileg labilis...
Buziság az egész... ^^