Quote (Karan2_Returned @ Mar 30 2013 09:08pm)
Ez erdekelne, meselj.
még mikor középiskolába mentem, rögtön az első évben történt
a suli és a buszpályaudvar között ugyanis épp útba esik egy putri és mit ad isten, pont a legrövidebb út az
utána persze mindig kerültem egy utcát ha láttam, hogy kint állnak
szóval mentem, láttam, hogy kint állnak de akkor még nem volt ezzel tapasztalatom, hát álljanak, majd kikerülöm őket
ja ofc.. egyből jöttek oda, hogy "hé figyelj már, hova mész" meg hogy miért arra megyek, mikor az az ő utcájuk aztán kérdezték mennyi pénz van nálam én meg naivan mondom 250 ft (régen az nem volt rossz), természetesen el is vették én meg nem is ellenkeztem, örültem, hogy nem vertek meg
ez is mély nyomokat hagyott az önbecsülésemen
azóta is utálok minden konfliktust és próbálom is kerülni
lehet ez is közrejátszik abban, hogy ilyen érzékenyen érint minden ilyen kisebb parasztkodás, hisz támadásnak vélem az alacsony önbecsülésem miatt
http://www.origo.hu/itthon/20080825-eletveszelyes-allapotba-kerult-egy-szekesfehetrvari-roma-kislany.html
A szomszédok szerint azonban gond nemcsak a szurkolókkal van. Mint mondták, a szinte kizárólag romák lakta épületben élők - különösen a gyerekek - "rettegésben tartják a környéket". Az egyik középkorú asszony arról panaszkodott, hogy naponta iskoláskorú fia elé kell mennie az utca végén található vasúti töltésig, mert a gyerek fél egyedül hazamenni.
lol
emlékszem egyszer kint álltak pont akkor mikor a szurkolók vonultak és ott is elkezdtek pofázni a szurkolók meg bekergették őket a házba :XD
még utánuk is mentek aztán a rendőrök vitték őket ki onnan
This post was edited by Senee on Mar 30 2013 03:24pm