d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev11671681691701711257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
Aug 30 2012 06:08am
Quote (peterqwer @ Aug 30 2012 01:03pm)
első lépés az ilyen vízszintes helyzetbe függés de ahhoz sztem kicsit körülményes tárgyat találni ugyhogy kezd rúdról
1. sima függeszkedés rúdról felső fogásba kicsit behajlított könyökökkel, ha 4x1 percig bírod léphetsz következőre
2.felemás függeszkedés egy törölközőt dobj át a rúdon és azt fogd meg egyik kezeddel másikkal a rudat 1x10 másodperccel kezdj ha 3x1 percig bírod akkor léphetsz tovább(mindkét kézre obv)
3.egykezes függeszkedés gondolom kitalálod :D 1x10 másodperccel kezdj 3x1 percnél léphesz tovább itt figyelj hogy feszesen tartsd a vállad
4.törölközős függeszkedés egy törölközőt dobj át a rúdon és a két végét fogd meg a kezeiddel 1x10, 3x60s
5.ugyanaz mint a 4.-ik csak mndkét kezeddel egy külön törölközőt fogj meg 1x10- 3x 60
6.egy törölközőt dobj át, fogd össze a két végét, egyik kezed a másik fölött legyen ezt is mindkét oldalra nyilván 1x10- 3x 60
7.egykezes törölközős függeszkedés 1 törölköző mindkét végét egy kézzel fogd 1x10 másodperc , legvégső erőpróba 5 perc XD
még van ezek után is nehezítés majd szólj ha odáig jutsz :D
hogy ne csak a szorításért hanem a kinyitásért felelős izmok is dolgozzanak ujjbegyeken végezz fekvőtámaszokat, ugyanaz mint a fegyencedzés 1 be csak ujjbegyeken a sorozat sztem a sima fekvő jó lesz

itt egy mintaedzés
1.Saskarom(feszítsd az ujjaidat és lassan nyisd ki majd csukd be ez 1 ismétlés) 2x10
2. fekvőtámasz ujjbegyeken 1x 5-10 könnyebb fajtából bemelegítés 2x5 edzés
3. függeszkedés 1x25s bemelegítés 3x max 1 perc edzés

és felsőtest edzése után ajánlja az alkaredzést, hát ennyi lenne

Majd kipróbálom ezt a törülközős dolgot. Köszi.
Member
Gold: 834.97
Aug 30 2012 06:18am
http://www.liveleak.com/view?i=9b6_1346289184

Russian weightlifter Igor Golushkin (Игорь Голушкин) died after 185 kg barbell he was trying to bench press at a powerlifting competition in the city of Shahty (Шахты) slipped his grasp and crushed his chest. The crushing weight of the barbell severely hemorrhaged his heart, destroyed his diaphragm, broke his ribs and ripped torn his abdominal cavity.

34 year old athlete from Rostov-on-Don, Igor Golushkin competed in the weight category of up to 90 kg. While not new to weightlifting, this was his first time in a competition.

According to expert analysis, Igor Golushkin used an illegal hold that athletes call “open enough” when he was crushed. It was also said that he shouldn’t have been trying his luck with weights beyond what he was capable of handling during training (his maximum bench press during training was 160 kg).
Member
Aug 30 2012 06:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Aug 30 2012 01:18pm)
http://www.liveleak.com/view?i=9b6%5F1346289184

Russian weightlifter Igor Golushkin (Игорь Голушкин) died after 185 kg barbell he was trying to bench press at a powerlifting competition in the city of Shahty (Шахты) slipped his grasp and crushed his chest. The crushing weight of the barbell severely hemorrhaged his heart, destroyed his diaphragm, broke his ribs and ripped torn his abdominal cavity.

34 year old athlete from Rostov-on-Don, Igor Golushkin competed in the weight category of up to 90 kg. While not new to weightlifting, this was his first time in a competition.

According to expert analysis, Igor Golushkin used an illegal hold that athletes call “open enough” when he was crushed. It was also said that he shouldn’t have been trying his luck with weights beyond what he was capable of handling during training (his maximum bench press during training was 160 kg).

Elég kemény.

Max 160, de rápróbál 185 kg-ra?
Member
Gold: Locked
Aug 30 2012 06:29am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Aug 2012 13:18)
http://www.liveleak.com/view?i=9b6%5F1346289184

a segítők amugy nem azért vannak ott hogy megtartsák a súlyt ha nem bírja a versenyző? amugy meg vízzel kínálják ahelyett hogy mentőt hívnának grat
Member
Aug 30 2012 06:32am
Quote (peterqwer @ Aug 30 2012 01:29pm)
a segítők amugy nem azért vannak ott hogy megtartsák a súlyt ha nem bírja a versenyző? amugy meg vízzel kínálják ahelyett hogy mentőt hívnának grat

Amúgy eleve hülyeség ilyen segítőket használni. Kéne valami elektronika által vezérelt fém támasz, ami mozog a rúddal és megtartja, ha visszaesne a súly. A hirtelen kicsúszó 190kg-t nem fogják a segítők sem megfogni.
Member
Gold: Locked
Aug 30 2012 06:37am
Quote (beni @ 30 Aug 2012 13:32)
Amúgy eleve hülyeség ilyen segítőket használni. Kéne valami elektronika által vezérelt fém támasz, ami mozog a rúddal és megtartja, ha visszaesne a súly. A hirtelen kicsúszó 190kg-t nem fogják a segítők sem megfogni.

Az lenne a legjobb tényleg de azért ha kétoldalt közel van a kezük és együtt mozgatják a rúddal akkor ha nem is tudják megfogni akkor is tudnak annyit könnyíteni hogy már elbírja esetleg az emelő( ha nem pattan ki így a kezéből a rúd) de már ha le is lassítják sztem az is segített volna
Member
Gold: 355.92
Aug 30 2012 06:43am
Quote (peterqwer @ Aug 30 2012 02:37pm)
Az lenne a legjobb tényleg de azért ha kétoldalt közel van a kezük és együtt mozgatják a rúddal akkor ha nem is tudják megfogni akkor is tudnak annyit könnyíteni hogy már elbírja esetleg az emelő( ha nem pattan ki így a kezéből a rúd) de már ha le is lassítják sztem az is segített volna

de szerintem rákészülés nélkül annyira jelentősen le se tudják lassítani azt a 185 kilót, ha hirtelen megindul lefelé, folyamatosan meg nem feszülhet rá a rúdra, mert akkor ugye segítene a fekvenyomónak

itt tényleg valami fasza elektronikus támasz kéne, de gondolom nem aprópénzért osztogatnák
Member
Aug 30 2012 06:44am
Quote (peterqwer @ Aug 30 2012 01:37pm)

Hát lehet, de ez a módszer nekem sosem tetszett. Én még az óriás műlesiklásnál is gondolkodtam olyan rendszerben, ahol egy feletted menő drótkötélhez vagy kötve, ami nem hagy elesni.

Member
Aug 30 2012 06:51am
Quote (Saenchai @ Aug 30 2012 01:43pm)
de szerintem rákészülés nélkül annyira jelentősen le se tudják lassítani azt a 185 kilót, ha hirtelen megindul lefelé, folyamatosan meg nem feszülhet rá a rúdra, mert akkor ugye segítene a fekvenyomónak

itt tényleg valami fasza elektronikus támasz kéne, de gondolom nem aprópénzért osztogatnák

Azért egy profi verseny be tudna ilyesmit szerezni biztosan. Annyira sokban csak nem kerülne. Vagy faszom csináljanak egyet és azt adják bérbe.

De mondok akkor jobbat, ami szerintem sokkal jobb, mint a kézi segítők és nem pénz kérdése.

Egy keret a pad mellett, a piros fogantyút lehet felfele húzni (lefele nem tud mozogni, mert beakad a farkasfogakba), amivel együtt halad vízszintesen egy fém rúd, ami megtartja a súlyt. Olyan úgysincs szerintem, hogy valakinek visszaesik 10 centit a súly, aztán mégis kiküzdi (vagy ha igen, akkor lehet a segítők is közbelépnének).

This post was edited by beni on Aug 30 2012 06:52am
Member
Gold: 355.92
Aug 30 2012 06:52am
Quote (beni @ Aug 30 2012 02:51pm)
Azért egy profi verseny be tudna ilyesmit szerezni biztosan. Annyira sokban csak nem kerülne. De mondok akkor jobbat, ami szerintem sokkal jobb, mint a kézi segítők és nem pénz kérdése.

http://i.imgur.com/43jUf.jpg

Egy keret a pad mellett, a piros fogantyút lehet felfele húzni (lefele nem tud mozogni, mert beakad a farkasfogakba), amivel együtt halad vízszintesen egy fém rúd, ami megtartja a súlyt. Olyan úgysincs szerintem, hogy valakinek visszaesik 10 centit a súly, aztán mégis kiküzdi (vagy ha igen, akkor lehet a segítők is közbelépnének).

y, hát nagyobb versenyeken simán lehetne használni ilyet, nem tudom miért nem vezették még be
Go Back To Magyar Topic List
Prev11671681691701711257Next
Add Reply New Topic New Poll