d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1167216731674167516765001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Apr 18 2013 03:53pm
Quote (jarabekg @ Apr 18 2013 09:47pm)
te sem értettél a szép szóból, gondoltam ha alpári nyomatékos stílusban beszélek hozzátok, akkor talán eljut a ti bőven primitív szintetekre is, és akkor nem csak az lesz hogy lol :D

a memóriám jó szokott lenni
és mikor ide jöttem és még kb senki nem utált, szárazbalázzsal volt csak vitám akkor is, elsőre is úgy szóltál hozzám mint egy darab rongyhoz
lehet, hogy ez a te fejedben kurvalaza meg rohadtmenő és teljesen normális, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy más emberek számára kurvára nem az és pláne ismeretlenként (mikor még nem ismered, hogy a másik nem téged bánt, csak tuskótahó stílusa van) nem kéne így szólni a másikhoz
Member
Gold: 4,673.69
Apr 18 2013 03:53pm
Quote (Senee @ 18 Apr 2013 23:50)
Amúgy tényleg nem értem minek gyűlölködtök, igazán észrevehetnétek, hogy egy pár esetben csak olajat öntötök ezzel a tűzre, nem mindenki hagy itt benneteket és aztán meg évekig nyögitek meg kapjátok az agyfaszokat miattunk.

Nem jobb lenne skippelni minden postunkat?! Úgyis ilyen figyelemkurvák vagyunk és ha nem reagáltok semmire majd megunjuk. De azt észrevehettétek volna, hogy a buziskodás nem vezet eredményre.
inb4 csak azért is buziksodtok, mert amit mondok az biztos szar mert két oldal van és ha azon az oldalon vagy akkor a másik oldalról ami jön az MINDEN szar és elvetendő

Túl sok itt a DZSELLI HÉTÖR!
Member
Apr 18 2013 03:57pm
Quote (Senee @ 18 Apr 2013 23:53)
és mikor ide jöttem és még kb senki nem utált, szárazbalázzsal volt csak vitám akkor is, elsőre is úgy szóltál hozzám mint egy darab rongyhoz
lehet, hogy ez a te fejedben kurvalaza meg rohadtmenő és teljesen normális, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy más emberek számára kurvára nem az és pláne ismeretlenként (mikor még nem ismered, hogy a másik nem téged bánt, csak tuskótahó stílusa van) nem kéne így szólni a másikhoz

this! Nekem is ez volt, holló egyből kiakadt arra a posztomra hogy milyen király diktátor lennék mert Civilizációzok kurvarégen, meg Sim Cityben is istencsászár vagyok... hogy egy ilyen posztot hogy lehet komolyan venni, sőt így kiakadni rá azt nem tudom.
Member
Gold: 5,390.00
Quote (Senee @ Apr 18 2013 10:50pm)
Amúgy tényleg nem értem minek gyűlölködtök, igazán észrevehetnétek, hogy egy pár esetben csak olajat öntötök ezzel a tűzre, nem mindenki hagy itt benneteket és aztán meg évekig nyögitek meg kapjátok az agyfaszokat miattunk.

Nem jobb lenne skippelni minden postunkat?! Úgyis ilyen figyelemkurvák vagyunk és ha nem reagáltok semmire majd megunjuk. De azt észrevehettétek volna, hogy a buziskodás nem vezet eredményre.
inb4 csak azért is buziksodtok, mert amit mondok az biztos szar mert két oldal van és ha azon az oldalon vagy akkor a másik oldalról ami jön az MINDEN szar és elvetendő

nem két oldal van, csak vannak emberek akiknek egyszerűen a szájából tényleg csak a szar ömlik, és az ember egyszerűen nem tud túllépni a mértéktelen ostobaságon ami tőletek jön, és nem tudják komment nélkül hagyni.

és akkor elkezditek full retardáltba nyomni ezt a jól megtrollkodtalak titeket, micsoda király vagyok, meg az én rl király arc vagyok le vagytok ti szarva, vagy a szociopatáknál mint te vagy rici ez a mértéktelen vergődést. Ahelyett, hogy egy kicsit inkább elgondolkodnátok hogy ha 50 ember kap agyfaszt tőlem, akkor talán bennem van a hiba, és nem a másik 50-ben, és igazítani a stílusotokon, vagy megfogadni az egyéb tanácsokat, amiket egyébként ha kicsit alpári stílusban is, de mindig elmondunk rögtön az elején.

Quote (Rawen @ Apr 18 2013 10:50pm)
Össze kéne írni ezeket a fázisokat amiken keresztülmennek a fogyatékosok akik idekerülnek, mint pl elkezdi írni a sok szart, akkor mindenki elküldi, először jól megsértődnek aztán jön a omg én csak trollkodtam, nem is vagyok retardált irl védekezés, utána a csak azért járok ide, hogy szórakoztassam magam, aztán jön a leszarok mindenkit mert nekem óriási valós életem van etc

pont ezt próbáltam írni egy oldallal előrébb :D

This post was edited by jarabekg on Apr 18 2013 03:59pm
Member
Jelenleg 8 felhasználó olvassa ezt a témát (2 vendég és 1 ismeretlen): josheide, Thomas Cross, jarabekg, fahrii, Smat

smat, te miért nem szólsz semmit? Úgy hiányzik az ugatásod
Member
Gold: 0.00
Apr 18 2013 03:58pm
Quote (Senee @ 18 Apr 2013 23:53)

Érdekes módon azt mindig kihagyod, hogy lánynak próbáltad kiadni magad.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 18 2013 04:00pm
Quote (Thomas Cross @ Apr 18 2013 10:57pm)
Jelenleg 8 felhasználó olvassa ezt a témát (2 vendég és 1 ismeretlen): josheide, Thomas Cross, jarabekg, fahrii, Smat

smat, te miért nem szólsz semmit? Úgy hiányzik az ugatásod

nem két oldal van, csak vannak emberek akiknek egyszerűen a szájából tényleg csak a szar ömlik, és az ember egyszerűen nem tud túllépni a mértéktelen ostobaságon ami tőletek jön, és nem tudják komment nélkül hagyni.

Code

és akkor elkezditek full retardáltba nyomni ezt a jól megtrollkodtalak titeket, micsoda király vagyok, meg az én rl király arc vagyok le vagytok ti szarva, vagy a szociopatáknál mint te vagy rici ez a mértéktelen vergődést. Ahelyett, hogy egy kicsit inkább elgondolkodnátok hogy ha 50 ember kap agyfaszt tőlem, akkor talán bennem van a hiba, és nem a másik 50-ben, és igazítani a stílusotokon, vagy megfogadni az egyéb tanácsokat, amiket egyébként ha kicsit alpári stílusban is, de mindig elmondunk rögtön az elején.

ezt olvassad és kommentáljad hülyegyerek

This post was edited by jarabekg on Apr 18 2013 04:00pm
Member
Apr 18 2013 04:00pm
Quote (jarabekg @ 18 Apr 2013 23:57)

Én nem akarom hogy 50 ember kapjon tőlem agyfaszt :( Én azt akarom hogy egész hunsub kapjon tőlem agyfaszt napi háromszor, plusz még ezen felül opcionálisan egy két alkalommal.
Member
Gold: 343.00
Apr 18 2013 04:01pm
Quote (Thomas Cross @ Apr 18 2013 09:57pm)
this! Nekem is ez volt, holló egyből kiakadt arra a posztomra hogy milyen király diktátor lennék mert Civilizációzok kurvarégen, meg Sim Cityben is istencsászár vagyok... hogy egy ilyen posztot hogy lehet komolyan venni, sőt így kiakadni rá azt nem tudom.

rawen is csomószor nyom be tök szar szóvicceket sok :XD:XDXD:XD:XD: szmájlival
de bezzeg ha én csinálom akkor utolsó szemét vagyok

az van, hogy ezek már cikinek érzik azt, hogy normálisan reagáljanak egy esetlegesen normális postunkra, inkább skippelik azokat
csak akkor quoteolnak, ha bántani lehet. ez lett a normális
minden emberi közösségben van (és kell is) pár nyomorult akit lehet rugdosni
itt most nekünk jutott ez a szerep, de pár év után egész megszokja az ember
Member
Gold: 0.00
Apr 18 2013 04:01pm
Quote (Thomas Cross @ 19 Apr 2013 00:00)
Én nem akarom hogy 50 ember kapjon tőlem agyfaszt :( Én azt akarom hogy egész hunsub kapjon tőlem agyfaszt napi háromszor, plusz még ezen felül opcionálisan egy két alkalommal.

Vergődj még, látszik mennyire leszarsz itt mindenkit.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1167216731674167516765001Next
Closed New Topic New Poll