Quote (Senee @ Apr 18 2013 10:50pm)
Amúgy tényleg nem értem minek gyűlölködtök, igazán észrevehetnétek, hogy egy pár esetben csak olajat öntötök ezzel a tűzre, nem mindenki hagy itt benneteket és aztán meg évekig nyögitek meg kapjátok az agyfaszokat miattunk.
Nem jobb lenne skippelni minden postunkat?! Úgyis ilyen figyelemkurvák vagyunk és ha nem reagáltok semmire majd megunjuk. De azt észrevehettétek volna, hogy a buziskodás nem vezet eredményre.
inb4 csak azért is buziksodtok, mert amit mondok az biztos szar mert két oldal van és ha azon az oldalon vagy akkor a másik oldalról ami jön az MINDEN szar és elvetendő
nem két oldal van, csak vannak emberek akiknek egyszerűen a szájából tényleg csak a szar ömlik, és az ember egyszerűen nem tud túllépni a mértéktelen ostobaságon ami tőletek jön, és nem tudják komment nélkül hagyni.
és akkor elkezditek full retardáltba nyomni ezt a jól megtrollkodtalak titeket, micsoda király vagyok, meg az én rl király arc vagyok le vagytok ti szarva, vagy a szociopatáknál mint te vagy rici ez a mértéktelen vergődést. Ahelyett, hogy egy kicsit inkább elgondolkodnátok hogy ha 50 ember kap agyfaszt tőlem, akkor talán bennem van a hiba, és nem a másik 50-ben, és igazítani a stílusotokon, vagy megfogadni az egyéb tanácsokat, amiket egyébként ha kicsit alpári stílusban is, de mindig elmondunk rögtön az elején.
Quote (Rawen @ Apr 18 2013 10:50pm)
Össze kéne írni ezeket a fázisokat amiken keresztülmennek a fogyatékosok akik idekerülnek, mint pl elkezdi írni a sok szart, akkor mindenki elküldi, először jól megsértődnek aztán jön a omg én csak trollkodtam, nem is vagyok retardált irl védekezés, utána a csak azért járok ide, hogy szórakoztassam magam, aztán jön a leszarok mindenkit mert nekem óriási valós életem van etc
pont ezt próbáltam írni egy oldallal előrébb
This post was edited by jarabekg on Apr 18 2013 03:59pm