Quote (beni @ 30 Aug 2012 12:45)
Én régen olyat csináltam, hogy a porszívót rákötöttem egy kötélre, amit kinyújtott karral fel-te tekertem egy rúdra

Amúgy már nem edzem külön alkarra (egyrészt mert eddig elég hektikusan jutottam le a terembe, másrészt, meg mert bicepsznél és hátnál úgyis meg van dolgoztatva valamennyire) de lehet ennek véget kell vetni ... (?)
/ha van időd, akkor írd le amúgy
első lépés az ilyen vízszintes helyzetbe függés de ahhoz sztem kicsit körülményes tárgyat találni ugyhogy kezd rúdról
1. sima függeszkedés rúdról felső fogásba kicsit behajlított könyökökkel, ha 4x1 percig bírod léphetsz következőre
2.felemás függeszkedés egy törölközőt dobj át a rúdon és azt fogd meg egyik kezeddel másikkal a rudat 1x10 másodperccel kezdj ha 3x1 percig bírod akkor léphetsz tovább(mindkét kézre obv)
3.egykezes függeszkedés gondolom kitalálod

1x10 másodperccel kezdj 3x1 percnél léphesz tovább itt figyelj hogy feszesen tartsd a vállad
4.törölközős függeszkedés egy törölközőt dobj át a rúdon és a két végét fogd meg a kezeiddel 1x10, 3x60s
5.ugyanaz mint a 4.-ik csak mndkét kezeddel egy külön törölközőt fogj meg 1x10- 3x 60
6.egy törölközőt dobj át, fogd össze a két végét, egyik kezed a másik fölött legyen ezt is mindkét oldalra nyilván 1x10- 3x 60
7.egykezes törölközős függeszkedés 1 törölköző mindkét végét egy kézzel fogd 1x10 másodperc , legvégső erőpróba 5 perc XD
még van ezek után is nehezítés majd szólj ha odáig jutsz

hogy ne csak a szorításért hanem a kinyitásért felelős izmok is dolgozzanak ujjbegyeken végezz fekvőtámaszokat, ugyanaz mint a fegyencedzés 1 be csak ujjbegyeken a sorozat sztem a sima fekvő jó lesz
itt egy mintaedzés
1.Saskarom(feszítsd az ujjaidat és lassan nyisd ki majd csukd be ez 1 ismétlés) 2x10
2. fekvőtámasz ujjbegyeken 1x 5-10 könnyebb fajtából bemelegítés 2x5 edzés
3. függeszkedés 1x25s bemelegítés 3x max 1 perc edzés és felsőtest edzése után ajánlja az alkaredzést, hát ennyi lenne