d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11661671681691701468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 09:21am
Quote (Anarkin @ 25 Apr 2013 16:17)
de ez mi alapján, így le van írva? :o

Nincs leirva, egyszeruen ez a gyakorlat. Mivel a felvetel nem tisztan a jegyek alapjan mukodik, hanem esszek, anyagi helyzet, az iskolad hirneve, a szuleid anyagi helyzete/ iskolazottsaga alapjan nagyon konnyen egymas melle rakhatsz ket embert akik kozott hatalmas kulonbseg van a teszteredmenyeik kozott es a jobban teljesitot nem vettek fel.

AKi jobb hatterbol jon attol tobbet varnak el.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 09:30am
Quote (Anarkin @ Apr 25 2013 04:13pm)
amúgy hogy lehet hogy minden második postod az, hogy mennyivel több élettapasztalatod van a durva +5 éveddel?

tesóm is pont annyi idős mint te és ő sem egy istenverte Gandhi hozzám képest

a hozzászólásaid másikfele meg "csak úgy itt vagyok, leírom de amit reagálnának az már /care"

hát akkor mi a fenét csinálsz itt?
évek óta ez megy, hogy nem lehet veled normálisan kommunikálni és az egész kb ide vezethető vissza

>Te aztán jól megmondod a hűde nagy tapasztalatoddal, valaki leírná hogy talán az mégse úgy van, aztán jön a standard joey "nem érdekel amúgy se csak lefoglalom magam na húztam pá"<

amúgy csak külső szemlélőként tolom a - kéretlen - észrevételeket, hátha egyszer majd észreveszed magad.. nem akarok belefolyni meg nem a személyed ellen megy, etc

--
legalábbis az első része :D
amúgy meg akkor se bírom ki hogy ne válaszoljak egy másik szálon az előző témára, ahonnan az egész indult reggel:

miszerint az nem számít hogy lehugyozunk egy csövest, attól még kúl arcok vagyunk, hisz a munkánkat jól végezzük a nagy életbölcsességünkkel meg mindennel karöltve
yes?

Látom benned már nagyon gyűlt, kár, hogy nem látsz az előítéleteidtől, és még kb. annyira sem ismersz, mint mondjuk Rawen.

Nem /care nekem, amit reagálnak, csak nem csinálok belőle akkora ügyet, ha különbözik a véleményünk. Ha /care lenne, akkor nem írnék vissza, szerintem. De szólj, ha magas, nem várom el, ennyi pragon levelezés mellett, hogy rögtön megértsd, amit írok.

Az élettapasztalatról annyit, hogy nem a +5 év számít, nem a koromat hoztam fel, henem azt, hogy ő még egyetemista és teljesen máshogy látja a dolgokat, mint az aki már x éve dolgozik, eltartja magát etc. A te szinted, hogy ezt így vetted le. Annyira nem ismersz baszdmeg, hogy baromira nem vágod, hogy utálok az életkoromról beszélni, mert utálom az öregedést, én lennék az utolsó ember, aki egy vitában az életkorát hozza fel mint pluszt. ha 20éves lennék, és x éve dolgoznék, akkor is ugyanezt mondtam volna.

Amúgy mit vegyek észre magamon? Hogy egy hozzád hasonló 0-24 gamer, aki a fél életét játékban tölti (a sigedben van a fél életed) egy 6 évvel ezelőtt történt dologgal dobálózik amikor csak teheti? Na ez viszont /care, komám.

Igazából egy szar alak vagy, hogy ezt az utolsó dolgot felhoztad. És nem érdekel, hogy most káromkodtam, de szebben nem tudom leírni.

És még azt is rosszul tudod, ami történt, de nem meglepő, amilyen balfasz vagy, mr ex-medi.

This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 09:36am
Member
Gold: 0.00
Apr 25 2013 09:38am
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 17:30)
Látom benned már nagyon gyűlt, kár, hogy nem látsz az előítéleteidtől, és még kb. annyira sem ismersz, mint mondjuk Rawen.

Nem /care nekem, amit reagálnak, csak nem csinálok belőle akkora ügyet, ha különbözik a véleményünk. Ha /care lenne, akkor nem írnék vissza, szerintem. De szólj, ha magas, nem várom el, ennyi pragon levelezés mellett, hogy rögtön megértsd, amit írok.

Az élettapasztalatról annyit, hogy nem a +5 év számít, nem a koromat hoztam fel, henem azt, hogy ő még egyetemista és teljesen máshogy látja a dolgokat, mint az aki már x éve dolgozik, eltartja magát etc. A te szinted, hogy ezt így vetted le. Annyira nem ismersz baszdmeg, hogy baromira nem vágod, hogy utálok az életkoromról beszélni, mert utálom az öregedést, én lennék az utolsó ember, aki egy vitában az életkorát hozza fel mint pluszt. ha 20éves lennék, és x éve dolgoznék, akkor is ugyanezt mondtam volna.

Amúgy mit vegyek észre magamon? Hogy egy hozzád hasonló 0-24 gamer, aki a fél életét játékban tölti egy 6 évvel ezelőtt történt dologgal dobálózik amikor csak teheti? Na ez viszont /care, komám.

Igazából egy szar alak vagy, hogy ezt az utolsó dolgot felhoztad. És nem érdekel, hogy most káromkodtam, de szebben nem tudom leírni.

És még azt is rosszul tudod, ami történt, de nem meglepő, amilyen balfasz vagy, mr ex-medi.

Nem tudom ki az aki jön az előítéleteivel, ja az egyetemista meg a gamer az nem lehet olyan értelmes mint én, hihetetlen, hogy még mindig nem azzal foglalkozol ami le van írva, hanem azzal, milyen szerinted az aki odaírta. Erre még mindig annyit tudok mondani, hogy problémás a logikád a melegekkel és a cigányokkal kapcsolatban, engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy te mióta dolgozol vagy milyen színű a hajad.

This post was edited by Rawen on Apr 25 2013 09:39am
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 09:39am
Quote (Rawen @ Apr 25 2013 04:38pm)
Nem tudom ki az aki jön az előítéleteivel, ja az egyetemista meg a gamer az nem lehet olyan értelmes mint én, hihetetlen, hogy még mindig nem azzal foglalkozol ami le van írva, hanem azzal, milyen szerinted az aki odaírta. Erre meg mindig annyit tudok mondani, hogy problémás a logikád a melegekkel és a cigányokkal kapcsolatban, engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy te mióta dolgozol vagy milyen színű a hajad.

Nem azt mondtam, hogy nem lehet olyan értelmes, hanem azt hogy máshogy látja a dolgokat. Ferdítsd ki a szavaimat.

This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 09:40am
Member
Gold: 2,366.74
Apr 25 2013 09:42am
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 16:39)
Nem azt mondtam, hogy nem lehet olyan értelmes, hanem azt hogy máshogy látja a dolgokat. Ferdítsd ki a szavaimat.

Ne Forgasd ki*

Member
Warn: 10%
Apr 25 2013 09:44am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 04:39pm)
Nem azt mondtam, hogy nem lehet olyan értelmes, hanem azt hogy máshogy látja a dolgokat.

hogyan korlátozza az egyetem az egyetemistát abban, hogy tájékozódjon a körülötte lévő világról, beszélgessen a szüleivel, barátaival, ismerőseivel és ismerje azoknak a munkahelyi tapasztalatait?
miért látja másképpen, tapasztaltabban a világot egy 10 éve munkába ált légiutaskísérő vagy érti jobban a cigányhelyzetet, mint egy 3. éves egyetemista vagy egy frissdiplomás aki azonnal elhelyezkedett mint gyógyszerész?
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 09:44am
Quote (Inakwo @ 25 Apr 2013 16:42)
Ne Forgasd ki*

Ne forgasd ki!*
Member
Apr 25 2013 09:45am
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 17:39)

Ez is teljesen mindegy, abban amit te mondasz nincs logika, abban amit josheide vagy én mondok meg van. Miért foglalkozol azzal, hogy látja a dolgokat, inkább érvelj és a témával kapcsolatban beszélj. De akkor erre reagálj, magyarázd meg miért nem csókolózhatnak a melegek az utcán, azon kívül, hogy mert "nekem nem tetszik".

Quote (Rawen @ 25 Apr 2013 16:26)
Az meg, hogy zavar, ha a melegek csókolóznak az utcán lol, és ha engem zavar, hogy a heteroszexuálisok csókolóznak akkor tiltsuk be? Vagy mert zavarnak a rockerek/punkok/discosok/rapperek akkor azokat is tiltsuk be? Ez nem tetszés kérdése, itt alapvető emberi jogokról és egyenlő bánásmódról van szó, senkit nem érdekel neked személyesen mi tetszik, amíg nem korlátoz a jogaidban addig azt csinál amit akar.

This post was edited by Rawen on Apr 25 2013 09:47am
Member
Gold: 2,366.74
Apr 25 2013 09:45am
Quote (josheide @ 25 Apr 2013 16:44)
Ne forgasd ki!*

jah ugy ugy :D
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 09:46am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 03:27pm)
Ugy erzem jogosan akadtam ki, a peldat pedig azert hoztam fol, hogy egy hasonlo szituacioban megmutassam te hogyan reagaltal.

Arrol beszelt a t. hozzaszolo,hogy a ciganyoknak genetikailag kodolva mas a viselkedesuk: "genetikailag képtelenek az együttélésre, beléjük van kódolva.". Ez lenyegeben azt jelenti, hogy mi jobbak vagyunk naluk mert belenk nincs ilyen kodolva. Ergo felsobbrenduek vagyunk (ami nem igaz). Olvasd el meg egyszer ezt a postot es probalj meg kovetkezteteseket leszurni.

Elnézést is kértem a megfogalmazásért,többször nem fogok és igazat adok a felháborodásodnak, rosszul fejeztem ki magam. Lovagolhatsz ezen te is meg más is, csak úgy vélem,hogy felesleges.Nem tartom magam genetikailag senkinél fentebb valónak. Másrészről, ahogy elnézem te, illetve "ti" olyan környezetben nőttetek fel,ahol nem szembesültetek ezzel a nevezzük "problémának" Joshi , helytállóak az érveid, de attól még ez a dolog létezik, akkor is, ha te szerencsésen nőttél fel és nem érintett. Bemutathatlak pár embernek ha gondolod,akinek cigányok szúrták le a gyerekét egy mobilért,faszán eltalálták a lépét..vagy szintén romák szúrták meg a népszínházban a tárcájáért,a testvére a kabátom rángatta,hogy mentsük meg az életét...azért mert nincs tele velük a média még igenis léteznek ezek a dolgok...
Go Back To Magyar Topic List
Prev11661671681691701468Next
Add Reply New Topic New Poll