Quote (Anarkin @ Apr 25 2013 04:13pm)
amúgy hogy lehet hogy minden második postod az, hogy mennyivel több élettapasztalatod van a durva +5 éveddel?
tesóm is pont annyi idős mint te és ő sem egy istenverte Gandhi hozzám képest
a hozzászólásaid másikfele meg "csak úgy itt vagyok, leírom de amit reagálnának az már /care"
hát akkor mi a fenét csinálsz itt?
évek óta ez megy, hogy nem lehet veled normálisan kommunikálni és az egész kb ide vezethető vissza
>Te aztán jól megmondod a hűde nagy tapasztalatoddal, valaki leírná hogy talán az mégse úgy van, aztán jön a standard joey "nem érdekel amúgy se csak lefoglalom magam na húztam pá"<
amúgy csak külső szemlélőként tolom a - kéretlen - észrevételeket, hátha egyszer majd észreveszed magad.. nem akarok belefolyni meg nem a személyed ellen megy, etc
--
legalábbis az első része

amúgy meg akkor se bírom ki hogy ne válaszoljak egy másik szálon az előző témára, ahonnan az egész indult reggel:
miszerint az nem számít hogy lehugyozunk egy csövest, attól még kúl arcok vagyunk, hisz a munkánkat jól végezzük a nagy életbölcsességünkkel meg mindennel karöltve
yes?
Látom benned már nagyon gyűlt, kár, hogy nem látsz az előítéleteidtől, és még kb. annyira sem ismersz, mint mondjuk Rawen.
Nem /care nekem, amit reagálnak, csak nem csinálok belőle akkora ügyet, ha különbözik a véleményünk. Ha /care lenne, akkor nem írnék vissza, szerintem. De szólj, ha magas, nem várom el, ennyi pragon levelezés mellett, hogy rögtön megértsd, amit írok.
Az élettapasztalatról annyit, hogy nem a +5 év számít, nem a koromat hoztam fel, henem azt, hogy ő még egyetemista és teljesen máshogy látja a dolgokat, mint az aki már x éve dolgozik, eltartja magát etc. A te szinted, hogy ezt így vetted le. Annyira nem ismersz baszdmeg, hogy baromira nem vágod, hogy utálok az életkoromról beszélni, mert utálom az öregedést, én lennék az utolsó ember, aki egy vitában az életkorát hozza fel mint pluszt. ha 20éves lennék, és x éve dolgoznék, akkor is ugyanezt mondtam volna.
Amúgy mit vegyek észre magamon? Hogy egy hozzád hasonló 0-24 gamer, aki a fél életét játékban tölti (a sigedben van a fél életed) egy 6 évvel ezelőtt történt dologgal dobálózik amikor csak teheti? Na ez viszont /care, komám.
Igazából egy szar alak vagy, hogy ezt az utolsó dolgot felhoztad. És nem érdekel, hogy most káromkodtam, de szebben nem tudom leírni.
És még azt is rosszul tudod, ami történt, de nem meglepő, amilyen balfasz vagy, mr ex-medi.
This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 09:36am