d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev1166167168169170397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,440.13
May 20 2009 01:19pm
Quote (farki @ Wed, May 20 2009, 08:15pm)
Beni üzenete:
tegnap ülök gép előtt
Beni üzenete:
este 12 kor
Beni üzenete:
hokizok
Beni üzenete:
benyit anyám
Beni üzenete:
ejjj ez a kibaszott gyomorgörcs
Beni üzenete:
...
Beni üzenete:
és kiment

BENI TE ÁLAT :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fuxy már rámírt msn-en ezzel kapcsolatban :'D közben nem is én vagyok
Member
Gold: 13,747.50
May 20 2009 02:09pm
- Mi az, fából van és kocka alakú?
- ???
- Üveggolyó.
Member
Gold: 303.00
Warn: 10%
May 22 2009 08:09am
Hogyan partyznak a rendőrök?
-Sün
-Sün
-SenzéSün
Member
Gold: 0.02
May 22 2009 08:12am
Quote (Sieracommando @ Sat, May 16 2009, 12:03am)
bemegy a cigány a skinhead könyvtárba:
-cigány: -Jókai van?(eleve vicc biggrin.gif)
-skinhead: -nincs
-cigány: -Arany?
-skinhead: -Nincs
-cigány: Akkor mi van?
-skinhead: -Kalasnyikov
cigány: -És az mit írt?
skinhead: -cigányt

^^
Member
Gold: 1,080.60
May 25 2009 06:46am
Zebo, a half blind 5 year old African orphan has to ride 7 miles a day to school with only one leg on a bicycle with buckled wheels and no brakes.

Please give just a small donation of £2 and we will send you the video; it's fucking hilarious!

-----

Miért nem férfiak adnak tanácsokat a női magazinok levelezési rovataiban...

Kedves József!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Haza sétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor hazaértem, nem hittem a szememnek.
A hálószobai nagy tükörben illegette magát azén fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van.
Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérlek segíts!
Köszönettel: Mónika

Kedves Mónika!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok oka lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegőt, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.

Üdv: József

This post was edited by farki on May 25 2009 06:48am
Member
Gold: 3,065.00
May 25 2009 07:18am
Quote (Helldrinker @ Fri, May 22 2009, 04:09pm)
Hogyan partyznak a rendőrök?
-Sün
-Sün
-SenzéSün

aaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Két cigány beszélget
-Anyám hív
-Tudom, tőlem kapta
Member
Gold: 1,620.29
Warn: 100%
May 25 2009 08:02am
Quote (farki @ Mon, May 25 2009, 12:46pm)
Zebo, a half blind 5 year old African orphan has to ride 7 miles a day to school with only one leg on a bicycle with buckled wheels and no brakes.

Please give just a small donation of £2 and we will send you the video; it's fucking hilarious!

-----

Kedves József!
Szeretném, ha segítenél nekem. Tegnap, amikor elmentem otthonról dolgozni, a férjem otthon maradt és tévét nézett szokása szerint. De nem jutottam túl messzire, mert a kocsim motorjával történt valami. Haza sétáltam, hogy a férjem segítségét kérjem. Amikor hazaértem, nem hittem a szememnek.
A hálószobai nagy tükörben illegette magát azén fehérneműimben, lábán az új szandálommal és a piperetáskám tartalmát is magára kente. 32 éves vagyok, a férjem 34, és 12 éve vagyunk házasok. Amikor igy lebukott, azt próbálta bemesélni, hogy azért öltözött az én alsó ruháimba, mert nem találta a sajátját. De amikor azt kérdeztem, hogy miért festette ki az arcát, könnyekben tört ki, és bevallotta, hogy már 6 hónapja viseli titokban a cuccaimat. Megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom. 6 hónapja bocsájtották el a munkahelyéről, és azóta teljesen a padlón van.
Nagyon szeretem a férjemet, de mióta ultimátumot kapott, három lépés távolságot tart. Úgy érzem, hogy nem tudok közelebb kerülni hozzá. Kérlek segíts!

Kedves Mónika!
Annak, hogy megállt a kocsi motorja ilyen rövid vezetés után, nagyon sok oka lehet. Először is azt nézd meg, hogy van-e elég benzined. Ha igen, akkor lehetséges, hogy a benzinpumpával van a baj. De ha az is működik, akkor biztos, hogy nem kap elég levegőt, vagy a gyertyák piszkosak és nincsen szikra. Remélem, ezzel segíteni tudtam.

:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:DD::D:DD:

Member
Gold: 351.00
May 25 2009 08:09am
Quote (farki @ Mon, May 25 2009, 12:46pm)

-----

Kedves József!

Kedves Mónika!

ez fájt :D
hogy ne legyek off-topic

A rendőrök a bevetés előtt időt egyeztetnek.
- Na, emberek, a pontos idő 11:48. Akiknek digitális órájuk van, azoknak: vonal, vonal, kisszék, hóember.
Member
Gold: 70.00
May 25 2009 10:37am
-Mit csinálsz ha elötted egy autó; mögötted egy traktor;melletted egy kobájn halad és meg akarsz állni a kocsival?
-???
Megállítod a körhintát!!!
Member
Gold: 13,079.25
May 25 2009 10:46am
Csak angolul tudom boccs.

A blonde women, goes outside to check her mail box, she opens it and its empty - She goes back inside.
After a few minutes she goes out again, she checks her mail box, and its still empty - She goes back inside.
After another few minutes, she goes outside again, she opens her mail box and its still empty, the next door neighbour asks her what shes doing.
She replies: My stupid computer, it keep saying i've got a new mail.

This post was edited by Dexter88 on May 25 2009 10:46am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1166167168169170397Next
Add Reply New Topic New Poll