Quote (-joey- @ 30 Jan 2021 12:20)
Ne zavarjon, hogy te quotoltál engem, te istenbarma. Ráadásul egyból gúnyos megjegyzéssel.
https://i.imgur.com/K5sbX8h.pngMég jó, hogy nem arról van szó most, hogy ki a szociálisabb, hanem arról, hogy ez egy kurvára nem normális helyzet, ami lehet, hogy szerinted könnyen elviselhető, de az emberek többsége szerint nem.
Úgyhogy elmehetsz a picsába, hülyegyerek.
Igen, és téged hírtelen elkezdett zavarni, ezért gyorsan nekiálltál a magas lóról posztolgatni, hogy kb. mindenki nyomorék aki panaszkodik, ahelyett, hogy vidékre költözne, venne otthonra edzőtermet meg megtanulna fine dining ételeket főzni.
Pontosan ez az 1% tier megnyilvánulás, aki szerint 5 év alatt saját lakást venni easiest dolog ever.
a vitahoz sosem tartozhat hozza h kik vitaznak nagyokos

meg sem lepodtem
most hogy ezt elengedted, osszefoglalom (magas lorol nyilvan) sokadszor is ami szerintem cafolando lenne:
lehet h nem kenyelmes helyzet, sot van akinek nagyon rossz, de ez van/ez kell hogy legyen, egyszeruen nincs mirol beszelni
"It Is What It Is" is an idiomatic phrase, indicating the immutable nature of an object or circumstance
miert? mert az emberelet fontosabb, mint a kenyelmi faktoraid (geci kormanyok. geci tudosok /s), es jelenleg mindenkinek ugy jon ki a matek hogy szignifikansan nagyobb mennyisegu ember halna meg; egyszeruen nem latjuk at holisztikusan a dolgokat, ok meg atlatjak, na puff
// hozzatennem ebbol az is jon hogy szerintem szimplan egy szar arc az aki szerint tobb ember haljon meg inkabb, csak hogy o elmehessen egy elo eloadasra, marpedig elkonyvelheto h ez tortenne, elkerulhetetlen (megjegyzendo, te emellett nyilvanulsz meg)
ebbol fakadoan meg nem azon kattogni, hogy a helyzetbol hogyan lehet a legjobban kijonni buta dolog, mert egyszeruen mast nem tehetunk
--
a helyzetre lehet panaszkodni, de szidni azt ami osszessegeben bizonyitottan segit, szukseges, jo, MORALIS, es ezek menten vilagszerte alkalmazott? ...
This post was edited by Anarkin on Jan 30 2021 06:54am