Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 16:49)
Szívesen találkoznék veled, hogy megnézzem kicsoda micsoda vagy, hogy ekkora élettapasztalattal és bölcsességgel le tudsz nézni bárkit, és el tudod dönteni, ki a szar ember, meg mi a tuti.
Meg az se semmi, hogy "eleged van". Gondolom az évek már keményen lefárasztottak. Nem lehet könnyű egész nap ezen a fórumon olvasni a sok gyökér hozzászólást.
amúgy hogy lehet hogy minden második postod az, hogy mennyivel több élettapasztalatod van a durva +5 éveddel?
tesóm is pont annyi idős mint te és ő sem egy istenverte Gandhi hozzám képest
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 16:59)
Én pont ezért nem veszem komolyan ezt az egészet, mert akit nem ismerek, nyilvánvalóan csak az itt prezentált viselkedése alapján tudom beskatulyázni. És pont ezért nem is szoktam általánosságban anyázni senkire, kivéve egy-két ritka esetet. itt viszont tendencia, hogy ha valaki más véleménnyel van, akkor egyből flame. És ez a különbség kettőnk között. Nálam az ilyen vitáknak semmi tétje nincs, csak lefoglalom magam, ha nincs jobb dolgom. Bele is hülyülnék, ha egész nap oda-vissza kellene reagálnom mindenféle értelmetlen baromság miatt. És benne van a pakliban, hogy nem ilyen ember vagy, mint amilyennek gondollak, de sajnos nekem ez jön át abból amit olvasok a topicokban.
a hozzászólásaid másikfele meg "csak úgy itt vagyok, leírom de amit reagálnának az már /care"
hát akkor mi a fenét csinálsz itt?
évek óta ez megy, hogy nem lehet veled normálisan kommunikálni és az egész kb ide vezethető vissza
>Te aztán jól megmondod a hűde nagy tapasztalatoddal, valaki leírná hogy talán az mégse úgy van, aztán jön a standard joey "nem érdekel amúgy se csak lefoglalom magam na húztam pá"<
amúgy csak külső szemlélőként tolom a - kéretlen - észrevételeket, hátha egyszer majd észreveszed magad.. nem akarok belefolyni meg nem a személyed ellen megy, etc
--
legalábbis az első része

amúgy meg akkor se bírom ki hogy ne válaszoljak egy másik szálon az előző témára, ahonnan az egész indult reggel:
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 13:11)
Engem baromira nem érdekel, hogy mit csinál egy politikus otthon, a privát életében, amíg nem sért törvényt. Nem vagyok kíváncsi arra, mit eszik, hogy szarik/baszik stb, a munkáját legjobb tudása szerint lássa el, a többihez meg semmi közöm.
Quote (Anarkin @ 25 Apr 2013 13:12)
igen ezt már bebizonyítottad régebben is ^^
Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 13:14)
Miszerint?
miszerint az nem számít hogy lehugyozunk egy csövest, attól még kúl arcok vagyunk, hisz a munkánkat jól végezzük a nagy életbölcsességünkkel meg mindennel karöltve
yes?