Quote (josheide @ Aug 2 2014 11:25am)
Aha
Nem tudom, nem en jartam oda, de a srac elbeszelese szerint eleg szomoru a helyzet.
Valóban nem túl rózsás. Abból amennyit én a szakról olvastam meg tudakozódtam nekem az jött le, hogyha csak lébecolsz meg szarsz bele akkor lesz belőled egy diplomás titkár(nő). De ha keményen tanulsz meg próbálsz kapcsolatokat kiépíteni EU-s cucckra jelentkezni mitudomén, és én oroszul tervezek tanulni az egyetemen+finül otthon/nyelviskolában amibe rengeteg energiát szeretnék fektetni, akkor akár lehet is belőle normális állás. Nem kergetek álmokat, nem hiszem, hogy elvégzem az egyetemet és akkor én leszek a miniszterelnök és így, mindennek az elején a lehetőségekkel sem vagyok abszolút tisztában, nyílvánvalóan. Próbálok olyan felfogással neki állni ennek az egyetemnek, hogy ez az én nagy lehetőségem-az igazából irreleváns, hogy ez a lehetőség szar e vagy sem, én mindent megfogok tenni hogy a legtöbbet hozzam ki belőle, nem fogok puskázni, tanulok szorgalmi időszakban is(huh mekkora dolog, de előző büfészakon még vizsgaidőszakban se nagyon tanultam...nem kellett). És lehet nem lesz rá igazán szükség emrt egy büfé szak és mindenkit átrugdosnak mert " Credit is due to them" de próbálok hinni abban, hogyha én szorgalmasan próbálom az ismereteimet szélesíteni, perspektívákat magamra venni akkor a tudás majd kifog fizetődni.
Aztán lehet, hogy elvégzem az egyetemet, tökjó jegyeim lesznek és mégis buszsofőr leszek mert nem ér semmit a diploma, de ez van... Mostmár nincs visszaút