d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Best Of Facebook
Prev1165166167168169799Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jan 18 2012 10:36am
ofc toroltek anno a topicot, amiben kozzetettem eme gyongyszemet. a kurva anyjat a modnak
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 18 2012 10:43am
stabil ez a progi hallod

This post was edited by Lacii on Jan 18 2012 10:43am
Member
Gold: 457.00
Jan 18 2012 10:45am
gecijo ez a progi
Member
Gold: 0.18
Jan 20 2012 02:29am
FIGYELMEZTETNI SZERETNÉK MINDENKIT! VAN FENT A FACEBOOKON EGY FÉRFI (JÓZSEF RUGÁSDI NÉVEN). KISGYEREKEKNEK ÍROGAT, TALÁLKÁRA HÍVJA ŐKET! SZÉPEN KÉRLEK OSZD MEG,NEHOGY VALAMI BAJ TÖRTÉNJEN GYERMEKEINKKEL!!!

akkor baszdmeg vigyázzatok rájuk ne a facebookot spameljtéek
Member
Gold: 1,694.20
Jan 20 2012 02:46am
Quote (ElCapitano @ 20 Jan 2012 09:29)
FIGYELMEZTETNI SZERETNÉK MINDENKIT! VAN FENT A FACEBOOKON EGY FÉRFI (JÓZSEF RUGÁSDI NÉVEN). KISGYEREKEKNEK ÍROGAT, TALÁLKÁRA HÍVJA ŐKET! SZÉPEN KÉRLEK OSZD MEG,NEHOGY VALAMI BAJ TÖRTÉNJEN GYERMEKEINKKEL!!!

akkor baszdmeg vigyázzatok rájuk ne a facebookot spameljtéek

azért az tényleg vicces,hogy van 1 ilyen csávó, és szinte csak majdnem fiatal gyerek ismerőse van :D
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 20 2012 05:27am
Quote (Ghostmasterq @ Jan 20 2012 09:46am)
azért az tényleg vicces,hogy van 1 ilyen csávó, és szinte csak majdnem fiatal gyerek ismerőse van :D

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002628416706
félreérthető a profilképe... :D

This post was edited by Lacii on Jan 20 2012 05:31am
Member
Gold: 355.92
Jan 20 2012 06:03am
z apa fáradtan tér haza a munkahelyéről, és leroskad a fotelbe. Hétéves kisfia jön oda hozzá, és megkérdezi:
- Mondd Apa, neked mennyi az órabéred?
Az apja haragra gerjed:
- Miért kérded?! Csak nem valami hülye játékot akarsz megvetetni velem? Azonnal mars a szobádba!
A kisfiú szemébe könnyek jelennek meg, de illedelmesen felmegy a szobába, és becsukja maga mögött az ajtót.
Ahogy az apa ül a fotelben, még forronganak benne a nap eseményei, ahogy a főnöke megint újraíratta vele a prezentációját, ahogy a kollégája 3 nappal a projekt vége előtt elment betegállományba... Kezébe temeti az arcát.
"Mikor lesz ennek vége?" - kérdezi magától.
Aztán eszébe jut a gyerek. "Talán nem kellett volna így bánnom vele... Lehet, hogy csak egy ártatlan kérdés volt, és én értettem félre, azért mert úgy érzem, a környezetemben már mindenki rajtam élősködik." - gondolja magában, és elindul felfelé a lépcsőn. Benyit a gyermek szobájába, ahol a fia a földön kuporogva játszik magában.
A fiú felnéz, és újra megkérdezi:
- Apa, neked mennyi az órabéred?
- Négy dollár fiam.
- És tudnál nekem adni két dollárt?
Az apa gyanakvó tekintettel ránéz a fiára, és azon töpreng: "Remélem nem valami játékot akar venni belőle magának..." Majd meg is kérdezi tőle:
- Mire kellene neked az a két dollár?
- Mindjárt megmutatom! - mondja a gyermek sejtelmes mosollyal az arcán.
Apja előveszi a két dollárt, és odaadja a fiának. Mire a fiú benyúl a takarója alá, és előveszi a spórolt pénzét. Elkezdi összerakosgatni az aprót, ami összesen két dollárra jön ki. Hozzáteszi a most kapott másik két dollárt, és boldogan az apja felé nyújtja:
- Apa! Most, hogy kifizetem neked, tudsz velem is tölteni egy órát, hogy együtt játszunk?
Néhány évvel ezelőtt beszélgettem egy igazán gazdag emberrel, aki a következőt mondta nekem, ami alapjaiban megváltoztatta a gondolkodásomat: "Bármit megtehetek, amit csak akarok. Illetve...egy dolgot mégsem: A 22 éves lányomat már nem tudom visszaültetni a hintába, hogy játszhassak vele."

Member
Gold: 0.18
Jan 20 2012 06:16am
Quote (Saenchai @ 20 Jan 2012 14:03)
z apa fáradtan tér haza a munkahelyéről, és leroskad a fotelbe. Hétéves kisfia jön oda hozzá, és megkérdezi:
- Mondd Apa, neked mennyi az órabéred?
Az apja haragra gerjed:
- Miért kérded?! Csak nem valami hülye játékot akarsz megvetetni velem? Azonnal mars a szobádba!
A kisfiú szemébe könnyek jelennek meg, de illedelmesen felmegy a szobába, és becsukja maga mögött az ajtót.
Ahogy az apa ül a fotelben, még forronganak benne a nap eseményei, ahogy a főnöke megint újraíratta vele a prezentációját, ahogy a kollégája 3 nappal a projekt vége előtt elment betegállományba... Kezébe temeti az arcát.
"Mikor lesz ennek vége?" - kérdezi magától.
Aztán eszébe jut a gyerek. "Talán nem kellett volna így bánnom vele... Lehet, hogy csak egy ártatlan kérdés volt, és én értettem félre, azért mert úgy érzem, a környezetemben már mindenki rajtam élősködik." - gondolja magában, és elindul felfelé a lépcsőn. Benyit a gyermek szobájába, ahol a fia a földön kuporogva játszik magában.
A fiú felnéz, és újra megkérdezi:
- Apa, neked mennyi az órabéred?
- Négy dollár fiam.
- És tudnál nekem adni két dollárt?
Az apa gyanakvó tekintettel ránéz a fiára, és azon töpreng: "Remélem nem valami játékot akar venni belőle magának..." Majd meg is kérdezi tőle:
- Mire kellene neked az a két dollár?
- Mindjárt megmutatom! - mondja a gyermek sejtelmes mosollyal az arcán.
Apja előveszi a két dollárt, és odaadja a fiának. Mire a fiú benyúl a takarója alá, és előveszi a spórolt pénzét. Elkezdi összerakosgatni az aprót, ami összesen két dollárra jön ki. Hozzáteszi a most kapott másik két dollárt, és boldogan az apja felé nyújtja:
- Apa! Most, hogy kifizetem neked, tudsz velem is tölteni egy órát, hogy együtt játszunk?
Néhány évvel ezelőtt beszélgettem egy igazán gazdag emberrel, aki a következőt mondta nekem, ami alapjaiban megváltoztatta a gondolkodásomat: "Bármit megtehetek, amit csak akarok. Illetve...egy dolgot mégsem: A 22 éves lányomat már nem tudom visszaültetni a hintába, hogy játszhassak vele."

http://2.imgland.net/vmCnr.png

ami valójában történik

Member
Gold: 355.92
Jan 20 2012 12:13pm
Az Aerosmith megtanította, hogy az álmaimat nem szabad feladni.
A Guns n Roses megtanította, hogy a szerelem átvészeli a hideg, novemberi esőket is.
Az AC DC megtanította, hogy hosszú az út a csúcsig, ha közben Rock n Roll-t is akarok.
Jimmy Hendrix megtanította, hogy a szerelem lila homály, amiben képtelenség gondolkodni A Green Day megtanította, hogy az amerikaiak idióták.
A Muse megtanította, hogy ha nem vigyázok, kifutok az időmből.
A Nickelback megtanította, hogy a szíve mélyén mindenki Rocksztár akar lenni.
A Red Hot Chili Peppers megtanította, hogy bármikor előfodulhat, hogy híd alatt kell aludnom.
A Beatles megtanította, hogy néha hagyni kell a dolgokat.
A Rolling Stones megtanította, hogy sosem lehetek tökéletesen elégedett.
A Doors megtanította, hogy egyszer mindennek eljön a vége.
A Queen megtanította, hogy az élet üres valaki nélkül, aki szeret engem.
Led Zeppelin megtanította, hogy nem lehet venni lépcsőt a menyországhoz.
A Metallica megtanította, hogy ha bízok magamban, semmi más nem számít.
Lenny Kravitz megtanította, hogy kell valaki, aki bízik bennem.
A Steppenwolf megmutatta, hogy vadnak születtem!

not this shit again

Member
Gold: 2.00
Jan 20 2012 12:38pm
Szatmári Gábor
Halló, Rendőrség?
- Igen, tessék!
- Ugye van Önöknek ilyen kábítószer kereső kutyájuk?
- Igen van.
- Akkor ide küldenék a lakásomra egy emberükkel? Ugyanis nemrég sodortam magamnak egy jointot és sehol sem találom :D XDD

Dóra Jankovics
FIGYELMEZTETNI SZERETNÉK MINDENKIT! VAN FENNT A FACEBUKON EGY FÉRFI (JÓZSEF RUGÁSDI NÉVEN). KISGYEREKEKNEK ÍROGAT, TALÁLKÁRA HÍVJA ŐKET!
Nem hoax ... sajnos... (Több ilyen nevű ember van regisztrálva a FB-on)

Dóra Jankovics
Borongós idő van. Akinek nem tetszik hogy kiírtam, törölhet

Dóra Jankovics
Alíz 78 centi és 9090 gramm, 1 centit és 510 grammot gyarapodott 4 hét alatt. 4 centivel magasabb mint az átlag és azért a fél kiló nagy szó egy szaladó gyereknél, az ilyen eleven gyerekek általában nem híznak ennyit. Mindenki ámult milyen szépen megy :D

Dóra Jankovics
Akkorát estem az imént..... Gyerekkel a kezemben mentem, megbotlottam, valahogy rátérdeltem a fittnesz labdára, arról lepattantam és a hátra estem és épp a lego kupac közepére, koccant a hátam meg a fejem, meg volt egy jó nagy reccs-megroppant a gerincem. Valahogy a gyereket átforgattam esés közben, így kiterült a hasamra-még jó hogy ilyen kövér vagyok, így felfogta. Alíz rögtön felpattant, elkezdett sírni és engem próbált felhúzni. Szegényem megijedt hogy bajom lett.

Dóra Jankovics
fifikáns pokolfajzat............................hogy miket ki nem találnak

Dóra Jankovics
Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:
A nők 10%-a vihető ágyba az első randin
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken
A nők 36%-a napozik meztelenül
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában
Következtetés:
Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.
Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!
Következtetés : A sikeres férfi foglalkozása tehát ERDÉSZ vagyVADÁSZ!!! :D

ez utóbbi csaj volt évfolyamtársam, már két gyereke van azóta és folyton kiposzotolja, h éppen mekkorát kulázott melyik gyereke stb. száááááááááááááááááánalmas komolyan. mellette feminista szar, folyton írja, h mekkora gyíkok és szarok meg buták a férfiak - sajnos az utóbbiról nem találtam most postot, nincs kedvem visszapörgetni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1165166167168169799Next
Add Reply New Topic New Poll