Egy masik este ugy kezdödött, hogy egy japan csavoval beszelgettünk, aki regebben svajcban dolgozott. Egy fel ora utan odaült mellenk ket csaj
http://2.1m.yt/gbhRO2.jpg, azokkal kezdtünk el beszelgetni, de mint kiderült 10 evvel idösebbek, meg hazasok is votlak, szoval nem nagyon haladtunk jo iranyba.
http://3.1m.yt/T0Iu57E.jpgEzutan atmentünk egy masik barba, ahol annyian voltak hogy meg sem lehetett mozdulni. Itt különvaltunk, es sorra szedtem össze a line ID-ket (magyarorszagon viber vagy micsoda a megfelelölje).
Elsö kapas szinten valami 30as eveiben levö csaj volt, de ö fel ora mulva el is ment. Utana random külföldi csajokkal beszelgettem für die lülz, volt egy sved leszbikus csaj, neki ecseteltem hogy regi vagyam megteriteni egy leszbikust a farkammal, de azt mondta keressek mast. Azutan volt egy japan csaj (18 eves), a pasijaval, meg 4 random masik csavoval. Egy ora utan sikerült addig jutnom hogy elvalasztottam a csajt az ismeröseitöl, utana kettesben beszelgettünk reggelig, le is dumaltunk egy randit.
Masnap ir a csaj, hogy bocsi, reszeg volt, megsem akar semmit. Jatszottam a kemeny csavot hogy leszarom, en csak akartam adni neki egy eselyt. Vegen az lett hogy egesz nap irogatott nekem. Egy ugralokötelcsapatban vagy mi az istenben volt, es meghivott egy edzesükre. Mondtam benne vagyok, de elötte akarok egy normalis randit is. Megbeszeltük az idöpontot, helyet, minden rendjen volt.
Eljött a varva-vart nap, reggel ugy kezdödött hogy masnaposan kimasztam az agybol 2 ora alvas utan. Elsö amit latok az az hogy irt a csaj hogy elaludt, kicsit kesni fog. Irtam neki semmi baj, talalkozzunk egy ora mulva, irta okj. Mentem is vissza aludni egy orat, utana gyorsan összekeszültem es mentem a talalkozohelyre. Varakozas közben odajött hozzam egy random csavo hogy jo a kabatom (az a piros kabat amit linkeltem masik topicban), hol vettem. Lassan mar 10 percet kesett a csaj, irtam neki hogy hol van, semmi valasz, ezert 15 perc utan mentem is el. Gondoltam bekapok valamit, mivel ugyis enni akartam a csajjal. Az etteremben ramjött a higfosas, be se fejeztem a kajamat, hanem mentem inkabb karaokezni gyakorolni par szamot, de ott is mentem minden masodik szam utan fosni. Probaltam összeszedni magamat, mivel este volt egy masik csajjal randim.
Valamennyire jobban voltam, igy indultam a masik talalkozohelyre, ott negyed orat vartam es huztam el a faszba, a masik csaj sem irt semmit termeszetesen. Jobb hijan gondoltam elmegyek egyet kurvazni, kereses utan talaltam egy "tourist guide"-ot. A csavo aki ott dolgozott segitökesz volt, mutatott is par csajrol kepet, de en finnyas vagyok, egyik se tetszett. ~Husz perc utan vegre talalt egyet aki bejött nekem. Odahivta a stricijet, ö meg elkisert egy masik irodaba. Ott letargyaltuk a dolgokat, szex az tilos, azon kivül minden mehet amibe a csaj is beleegyezik. Ezutan at kellett mennem egy love hotelbe, bejelentkezni, es onnan visszahivni öket es megmondani a szobaszamomat. Egy tiz perc mulva jött is a csaj, szebb volt mint a kepen, kb olyan magas mint en, teljesen vekony, de hatalmas mellekkel. Mint kesöbb kiderült azert ilyen vekony mert profi szinten sportol. Az együttletet nem reszletezem itt, de amikor szopott akkor mondtam neki hogy jol szopik, es valamiert elkezdett röhögni a rudimmal a szajaban, az vicces volt.