Quote (Rawen @ Apr 25 2013 03:53pm)
Nem tudom észrevetted-e de ugyanúgy ahogy mindenki én is csak az itt leírt dolgok alapján tudok megítélni embereket, és ha megnézed, semmi olyat nem mondtam, ami ne ahhoz kapcsolódott volna amit írt. Nem azt mondtam, hogy tolvaj vagy bármi hasonló, abból indultam ki amit ideírt és az alapján nem tűnt olyan embernek aki túl sokat foglalkozna a témával de azért a szélsőséges véleménye az meg van.
Én pont ezért nem veszem komolyan ezt az egészet, mert akit nem ismerek, nyilvánvalóan csak az itt prezentált viselkedése alapján tudom beskatulyázni. És pont ezért nem is szoktam általánosságban anyázni senkire, kivéve egy-két ritka esetet. itt viszont tendencia, hogy ha valaki más véleménnyel van, akkor egyből flame. És ez a különbség kettőnk között. Nálam az ilyen vitáknak semmi tétje nincs, csak lefoglalom magam, ha nincs jobb dolgom. Bele is hülyülnék, ha egész nap oda-vissza kellene reagálnom mindenféle értelmetlen baromság miatt. És benne van a pakliban, hogy nem ilyen ember vagy, mint amilyennek gondollak, de sajnos nekem ez jön át abból amit olvasok a topicokban.