Quote (Anarkin @ Sat, 23 Aug 2008, 02:01)
!!
Az, hogy a PvP-sek kitaláltak 8000 szabályt, hogy milyen skilleket / cuccokat lehet, miket nem használni, mi BM/GM, ki kell pucolni A1-et, 2 órát futkározni rip-enként,
az ritkán hívható PvP-nek.
ebbe mondjuk igazad van... a játékot nem PvP-re tervezték, mégis szerintem ebben a játékban a legjobb a pvp, legalábbis számomra ^^ ... és nem egy játékot teszteltem, kibaszott sok mmorpgvel játszottam, de a d2 pvpjét semmi nem übereli.
A charmrendszer, statrendszer, a skillezés, hogy neked kell kiszámolni miből mennyi legyen... mindennek van breakpointja (frw kivételével)... sokkal bonyolultabb, és ha az ember megérti, és eljut arra a szintre, sokkal jobban élvezi, mint pl a wow pvpjét... Ott van olyan, hogy mondjuk azon bukik a duel, hogy mondjuk nincs meg az fcr-ed? Vagy szarul statoltál? ... hát kurvára nincs.
Lineagébe is ( azzal játszottam huzamosabb ideig, azért azt veszem példának ) vannak pvp cuccok, arénák, van külön pvp része a játéknak. Ott mit kell kb csinálni? Kijelölni a karit, és nyomogatni az 1,2,3,4 stb. gombot... Semmiből nem áll, azon múlik, hogy kinek milyen cuccai vannak. D2ben azon múlik nagyrészt, hogy TE hogy bánsz a karival, hogy staoltad/skillezted... na meg azért néha a cucc is egy mérvadó dolog. ^^
épp ezért d2 pvp > all other gamez pvp.
This post was edited by David_ibolykane on Aug 22 2008 07:22pm