d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev11631641651661675001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4,673.69
Apr 2 2013 11:42am
Quote (Senee @ 2 Apr 2013 19:40)
engem nagyon sokan utálnak itt, olyanok is akik egymást utálják és úgy utálnak közösen engem :XD:XD
de attól még nem barátok

de nem baj, maradjunk, nyomassuk a jó kis poénjainkat közösen!
hátha agyvérzést kapnak és akkor miénk lesz az egész hunsub

"...Zászlónk alatt egyesül majd minden ember!" :D
Member
Gold: 10,543.00
Apr 2 2013 11:44am
Quote (Thomas Cross @ 2 Apr 2013 19:11)
Amúgy nem értem hogy mi a francot keresel még itt. Téged itt senki se kedvel, csak maximum Rawen, azt viszont nem tartom egészségesnek.  Hogy neked vagy bárki másnak mi a baja itt a hunsubon Seneevel vagy Tassal azt nem tudom, de én még belőlük nem láttam olyan mocskot ömleni mint amit te produkálsz folyamatosan.  És ha meg nem sértelek, bár tudom hogy erre a magasztos és megtisztelő címre hajtasz, de voltak nálad sokkal nagyobb állatok is a hunsubon akik szerencsére már eltűntek, úgyhogy az All Time címet nem kaphatod meg, de a most aktív hunsubosok között te vagy a befutó, erről biztosíthatlak.

de azért téged se, csak a hiperliberális josheide, akinek kb még a rablógyilkosokkal sincs semmi baja, meg bug, aki azért szintén elismerte, hogy "skypeon normális" (implikálva, hogy itt kurvára nem)
Member
Gold: 0.00
Apr 2 2013 11:50am
Quote (Thomas Cross @ Apr 2 2013 06:11pm)
Amúgy nem értem hogy mi a francot keresel még itt. Téged itt senki se kedvel, csak maximum Rawen, azt viszont nem tartom egészségesnek.  Hogy neked vagy bárki másnak mi a baja itt a hunsubon Seneevel vagy Tassal azt nem tudom, de én még belőlük nem láttam olyan mocskot ömleni mint amit te produkálsz folyamatosan.  És ha meg nem sértelek, bár tudom hogy erre a magasztos és megtisztelő címre hajtasz, de voltak nálad sokkal nagyobb állatok is a hunsubon akik szerencsére már eltűntek, úgyhogy az All Time címet nem kaphatod meg, de a most aktív hunsubosok között te vagy a befutó, erről biztosíthatlak.

miért, idejöttél 2 hete, elkezdted itt verni a nyálad, és akkor most a többiek nevében beszélsz, mintha te itt 6 éve suboznál.

2-3 hónapja is jöttél okoskodni.
Member
Apr 2 2013 11:54am
Quote (bajcli @ 2 Apr 2013 19:44)
de azért téged se, csak a hiperliberális josheide, akinek kb még a rablógyilkosokkal sincs semmi baja, meg bug, aki azért szintén elismerte, hogy "skypeon normális" (implikálva, hogy itt kurvára nem)

Nekem nem is az a célom hogy mindenki szeressen és közkedvelt legyek. De ha csak olyan emberek járhatnának fel ide akik kedvelik egymás és jóban vannak, akkor neked se lenne itt ugyanúgy semmi keresni valód mint nekem, és még nagyon sok embernek. Az már másik kérdés hogy kit hányan és mennyire rühellnek. Én most kb kettő embernél járok, történetesen pont azok rühellnek ember legjobban akiket lenézek és abszolút semmit nem adok a véleményükre. Plusz még biztos van pár ember akiknek nem vagyok a szíve csücske, de ez sem izgat. Ha már annyi ember rühellne mint amennyi smatot az elmúlt pár percben elküldte "máshova" akkor tényleg elgondolkoznék rajta hogy "valóban ilyen egy utolsó söpredék ember lennék?" De szerencsére nincs így, úgyhogy nekem ezt nem is kell megtennem.
Member
Apr 2 2013 11:56am
Quote (Thomas Cross @ Apr 2 2013 06:54pm)
Nekem nem is az a célom hogy mindenki szeressen és közkedvelt legyek. De ha csak olyan emberek járhatnának fel ide akik kedvelik egymás és jóban vannak, akkor neked se lenne itt ugyanúgy semmi keresni valód mint nekem, és még nagyon sok embernek. Az már másik kérdés hogy kit hányan és mennyire rühellnek. Én most kb kettő embernél járok, történetesen pont azok rühellnek ember legjobban akiket lenézek és abszolút semmit nem adok a véleményükre. Plusz még biztos van pár ember akiknek nem vagyok a szíve csücske, de ez sem izgat. Ha már annyi ember rühellne mint amennyi smatot az elmúlt pár percben elküldte "máshova" akkor tényleg elgondolkoznék rajta hogy "valóban ilyen egy utolsó söpredék ember lennék?" De szerencsére nincs így, úgyhogy nekem ezt nem is kell megtennem.

ja, végülis sylt csak az agyvérzés kerülgeti a posztjaid után.

mellesleg engem is.
Member
Quote (TrollBoss @ 2 Apr 2013 19:50)
miért, idejöttél 2 hete, elkezdted itt verni a nyálad, és akkor most a többiek nevében beszélsz, mintha te itt 6 éve suboznál.

2-3 hónapja is jöttél okoskodni.

Te Rand 2010 attól hogy te nem ismersz régebbről és pár év alatt ide foNtál 13ezer posztot még ugyanakkora senki vagy mint voltál.
Member
Quote (Thomas Cross @ 2 Apr 2013 19:54)
Nekem nem is az a célom hogy mindenki szeressen és közkedvelt legyek.De ha csak olyan emberek járhatnának fel ide akik kedvelik egymás és jóban vannak, akkor neked se lenne itt ugyanúgy semmi keresni valód mint nekem, és még nagyon sok embernek. Az már másik kérdés hogy kit hányan és mennyire rühellnek. Én most kb kettő embernél járok, történetesen pont azok rühellnek ember legjobban akiket lenézek és abszolút semmit nem adok a véleményükre. Plusz még biztos van pár ember akiknek nem vagyok a szíve csücske, de ez sem izgat. Ha már annyi ember rühellne mint amennyi smatot az elmúlt pár percben elküldte "máshova" akkor tényleg elgondolkoznék rajta hogy "valóban ilyen egy utolsó söpredék ember lennék?" De szerencsére nincs így, úgyhogy nekem ezt nem is kell megtennem.

Megint beszéled a faszságot mintha itt lennél évek óta, bajcli az egyik legközkedveltebb ember. Inkább kussolj mostantól.

This post was edited by Rawen on Apr 2 2013 11:58am
Member
Apr 2 2013 11:57am
Quote (Thomas Cross @ Apr 2 2013 06:56pm)
Te Rand 2010 attól hogy te nem ismersz régebbről és pár év alatt ide foNtál 13ezer posztot még ugyanakkora senki vagy mint voltál.

hú, geci, most aztán megmutattad

This post was edited by TrollBoss on Apr 2 2013 12:00pm
Member
Apr 2 2013 11:57am
Quote (TrollBoss @ 2 Apr 2013 19:56)
ja, végülis sylt csak az agyvérzés kerülgeti a posztjaid után.

mellesleg engem is.

Bár nem csak kerülgetne.

Quote (Rawen @ 2 Apr 2013 19:56)
Megint beszéled a faszságot mintha itt lennél évek óta, bajcli az egyik legközkedveltebb ember. Inkább kussolj mostantól.

Menj inkább vigasztald meg smatot, már biztos megkapta a suspendjét és ki van akadva
Member
Apr 2 2013 11:58am
Quote (Thomas Cross @ 2 Apr 2013 19:57)
Bár nem csak kerülgetne.

Menj inkább vigasztald meg smatot, már biztos megkapta a suspendjét és ki van akadva

Látom még mindig nem tudtad értelmezni a helyzetet.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11631641651661675001Next
Closed New Topic New Poll