Quote (qkatz @ Jan 26 2011 12:38am)
"remelem" te vagy corry.
pár dolog:
1.buildordered nagyon szar volt.
2. mar kb 7-10 percnel megnyerhetted volna a gamet csak 1-2 banelinggel
3. ha roach / hydra armyra mész, minden 3. roach utan csinalj csak 1 hydrat. amikor latod h ö csak sima hydrara megy, EZ win, pure roach elég, ha látványt akarsz banelingeket is hasznalj.
4. mivel a microd nem nagyon volt meg a larvaINGYEKTHEZ vagy csinalj inbase hatchary-t, vagy 1et a goldhoz.
infestort csak akkor hasznalj zvzbe ha megvan a microd -- nincs. platinumig felejtsd is el. roach hydra >>>
pár dolog összegezve
SCOUT! -> counter unit
ha mass speedlingre megy -> baneling
ha early roach attack -> speedling & spawncrawler és közbe elkezdeni a roachokat, elönyöd lesz mivel szar az ecoja
pure hydra -> mass roach
ha 1 bazison probal turtle-t jatszani, valszeg mutara megy, bázisonként 1 max 2 spore a minerallinenel eleg 1 queennel hogy visszaverjen 4-5 mutat BÖVEN.
ha pedig a masik vagy .... játsz sokkal többet, nézz replayeket, olvass teamliquid.net-et
ty, hasonlóképp

O.o
a bo egy reactionary race-nel autofail, remelem tudod
tudom, hogy megnyerhettem volna, attol ne felj, csak jo sokaig el akartam huzni, hogy gyakoroljam a mid gamet
3. ponttal nem ertek egyet, ugye zvz-ben az alap unit a roach, azok melle vagy hydrakat csinalsz, ami azer jo, mer ugyanazokat az upgradeket hasznalja mint roach, vagy infestorokat, azok meg a gomba miatt jok, hogy kette lehet vele szedni a masik sereget
de mivel relative fe-ztem, kellett a speedling kezdeskor
aztan scout utan lattam, hogy ling hydra, ami ellen meg nem kimondottan jo a mass rocs, mer amig a lingeket megolik, addig a hidrak dpsdpsdps, ezer volt lair technel a hydra
infestort csak akkor hasznalj zvzbe ha megvan a microd -- nincs. platinumig felejtsd is el. roach hydra >>>
ezt meg nem igazan ertem, platinumbol derankeltem