Quote (Cpt_Ghost @ 15 Sep 2014 22:26)
és most az miért releváns, hogy 1 majom vagy 20 majom, ahhoz hogy prot warrit akar csinálni holló?
Hogy fogalmatlanul odamenni tényleg szívás, mert hiába könnyű, 6 másik helyett kell nyomnod.
Quote (bajcli @ 15 Sep 2014 22:32)
szerintem inkabb pont megnehezitettek + komplexebb lett, miota bejott az aktiv mitigation
Megnéztem a 6.0 ptr-t és egy csomó hotkeyem felszabadult a DK-nál. A mechanizmusok egybeolvadása is sokat könnyít. A komplexitása is csökkent pár dolognak. Egyértelműen egyszerűsítés történik.
A BM monkot eddig nehéznek találtam, de az is lényegesen egyszerűbbnek tűnik. Ott még azért kell a sok hotkey szerencsére, csak azzal még nem tudok úgy játszani sajnos, mint a dkval, pedig tetszik. Szerintem wodban azzal fogom tolni, mert a DK túl egyszerű lett és ez nem tetszik.
Quote (Cpt_Ghost @ 15 Sep 2014 22:38)
dunno en mopban baszattam rf-ben a prot warrit amikor nem tudtam eldönteni h mit toljak, nem találtam túl nehéznek a tankolást, bár nemtudom, hogy amióta nem játszom mit változtattak
Te azért veteran játékosnak számítasz, ráadásul pvp-t toltál, szóval ismered a classokat.
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 15 2014 02:40pm