d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev1162163164165166237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2014 08:11am
[QUOTE=-joey-,28 Feb 2014 15:04]5 fanatikus Jobbik hater érvei előtt csak meg kellene hajolnunk.[/QUOTE]

Nem a meghajlásról van szó, hanem arról, hogy itt tépi a száját x ember egy ideje, hogy mi miért rossz a jobbikban, amire rendszeresen az a válasz, hogy "dehát az mszp..." meg "dehát a fidesz.." és "na, majd a jobbik!". És ezek után csodálkoztok, ha már inkább nem mondunk semmit.

[QUOTE=iFeelAlone,28 Feb 2014 15:06][QUOTE=tevetava,Feb 28 2014 02:34pm]ne legyél már fogyatékos pls
számold már össze, hányszor volt itt leírva tízmillió érv a jobbik ellen öt különböző embertől[/QUOTE]

Reakcióid a jobbikos témára az első 50 oldalon:

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 12:59pm]hősök_terén_30_neonácival_zikkajlozás.jpg[/QUOTE]

[QUOTE]röhögök[/QUOTE]
[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 01:09pm]ez[/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 10:45pm]"kicsit nácik, de jó srácok, én szeretek velük focira járni"[/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 11:08pm]erted, nincs veluk semmi baj, a zsidokat szeretik is, csak hat kiirtananak parszazezer kisebbsegit a borszinuk miatt. Dehat ezek csak apro hibak, a barataitol egy normalis ember ezeket elturi[/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 11:14pm]az oroszokat is csak a car crash videok miatt hagynam elni, egyebkent meg mocskos kommunista mind a 450 millio vagy mennyi, a dunaba kene ooet lovetni rofl, aljanepseg[/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 11:15pm]gyenge vagy latod, na pl teged is kiirtanalak, mert nem mered felvallalni a velemenyed. Vagy teged inkabb jarara biznalak, o csak a szavazati jogodat venne el. Dehat shalom barataim, lassan megyek alukalni, eljen a moszad meg halal paleszrinara, etc[/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 11:18pm]na de ha lenne valasztasod! Azert valljuk be, itt ott egy kis neportast vegrehajtanal, nemde? Mateszalkai templomba be az osszes, oszt hunger games, esetleg egy csillag szuletik, csak aki kiesett az meghal. Dehat ez van, ilyen aljanepseg ez a cigany, a boruk is piszkos, nem igaz, hogy nem tudnak megmosakodni, mint egy normalis feher ember![/QUOTE]

[QUOTE=tevetava,Jan 19 2014 11:23pm]te retkes buzi, mit kell itt szivecsket kuldozgetni egy masik ferfibnak? Aszed azert, mert a balliberalis media azt sugallja, hogyha seggbetosznak az jo, attol az jo lesz? Te evolucios zaakutca, te biologiai csod, basztak volna le a gellert hegyrol kiskorodban -1 ribanc[/QUOTE][/QUOTE]

értékelem az elhivatottságod, de szerintem még mindig gecivicces vagyok

kicsit kinagyítottam, mert szar a fórummotor

This post was edited by tevetava on Feb 28 2014 08:11am
Member
Gold: 931.79
Feb 28 2014 08:14am
Quote (tevetava @ Feb 28 2014 03:11pm)

értékelem az elhivatottságod, de szerintem még mindig gecivicces vagyok

kicsit kinagyítottam, mert szar a fórummotor

Ezzel is csak tovább bizonyítod, hogy még csak hírből sem ismered az érvelést. Nagyon gyerek vagy még csak a baj az, hogy mellette okosnak hiszed magad.
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2014 08:16am
Quote (iFeelAlone @ 28 Feb 2014 15:14)
Ezzel is csak tovább bizonyítod, hogy még csak hírből sem ismered az érvelést. Nagyon gyerek vagy még csak a baj az, hogy mellette okosnak hiszed magad.

infantilis szar szemét szar alak vagyok, tudom
igazából nem is értem, miért vergődök itt, mikor josheide jóval hitelesebb, de még egy jobbikosnak sikerült neki válaszolnia az érveire
Member
Gold: 931.79
Feb 28 2014 08:19am
Quote (tevetava @ Feb 28 2014 03:16pm)
infantilis szar szemét szar alak vagyok, tudom
igazából nem is értem, miért vergődök itt, mikor josheide jóval hitelesebb, de még egy jobbikosnak sikerült neki válaszolnia az érveire

Én a véleményemet leírtam. Mélyebben belemenni a politikába nem tudok mert nem értek hozzá. Legalább belátom és nem gyűlölködöm meg szarral dobálózom 160 oldalon át.
Member
Gold: 5,302.77
Feb 28 2014 08:28am
Quote (tevetava @ Feb 28 2014 03:11pm)
Nem a meghajlásról van szó, hanem arról, hogy itt tépi a száját x ember egy ideje, hogy mi miért rossz a jobbikban, amire rendszeresen az a válasz, hogy "dehát az mszp..." meg "dehát a fidesz.." és "na, majd a jobbik!". És ezek után csodálkoztok, ha már inkább nem mondunk semmit.

Kurvára nem te fogod eldönteni, hogy kire szavazok. Teljesen felesleges cinikuskodni, meg lenézni a másikat, mert attól még senkinek nem fog megváltozni a nézete, hogy Kis Pistike egy GAMER fórumon idiótának állítja be.

A lényeg itt nem a meggyőzésen van, hanem azon, hogy ki tudja kultúráltan leírni a véleményét egy vitatémában, és ki az aki csak vergődik, meg lenézi a másikat.

Részemről további politizálás ezen a fórumon nem lesz, mert teljesen felesleges.

Ezt ajánlanám a többieknek is, akik normálisan szólnak hozzá az ilyen irányú témákhoz. A többi meg vergődjön csak magának. "Röhögök" meg a faszom...

This post was edited by -joey- on Feb 28 2014 08:33am
Member
Gold: 33,265.80
Feb 28 2014 09:53am
Quote (-joey- @ 28 Feb 2014 15:28)
Kurvára nem te fogod eldönteni, hogy kire szavazok. Teljesen felesleges cinikuskodni, meg lenézni a másikat, mert attól még senkinek nem fog megváltozni a nézete, hogy Kis Pistike egy GAMER fórumon idiótának állítja be.

A lényeg itt nem a meggyőzésen van, hanem azon, hogy ki tudja kultúráltan leírni a véleményét egy vitatémában, és ki az aki csak vergődik, meg lenézi a másikat.

Részemről további politizálás ezen a fórumon nem lesz, mert teljesen felesleges.

Ezt ajánlanám a többieknek is, akik normálisan szólnak hozzá az ilyen irányú témákhoz. A többi meg vergődjön csak magának. "Röhögök" meg a faszom...

Sajnalom Joey, hogy ezt kell mondjam de nagyon nem ertek egyet veled. Egyreszt ez a forum mar messze tulnott azon, hogy egy sima gamerforum legyen.

Masreszt soha nem akartuk megmondani, hogy Te kire szavazzal. Egy demokracia alapja, hogy mindenkinek beleszolasa van az orszag sorsaba: a 98 eves Mari neninek, a ciganyputriban elo 8 gyerekes apanak, mindenkinek.
En szemely szerint tisztelem ezt a jogod, de ugyanakkor abban a kivaltsagos helyzetben vagyok hogy jobban ismerem a politikat es a gazdasagot mint a forum jelentos resze, es ezert neha objektivan le tudom nektek irni, hogy egy adott politikai dontes milyen kovetkezmenyekkel jar.

Amikor ideologiai kerdesekrol beszelunk - az egy dolog. Ott nem lehet mast csinalni, mint kulturaltan megosztani a velemenyed. V
iszont vannak dolgok, mint peldaul az adorendszer amik nem moralis kerdesek hanem egyertelmu kovetkezmenyei vannak az adott rendszernek.
Tevetava is, en is jol ismerjuk ezeket, es ha egy Fideszes elkezdene arrol papolni ideolgoiai szinten, hogy az egykulcsos ado jo a szegenyeknek akkor joggal nezhetjuk le, hiszen rengeteg kutatas, tudomanyos cikk es valos eletbeli pelda mond ellent az allitasainak.

Lehet, hogy alapvetoleg nem a meggyozes az ebmerek celja, de ha ugy allsz hozza egy velemenycserehez, hogy nem akarod, hogy a te velemenyed valtozzon, meg ha a bizonyitekokat, amikre a korabbi velemenyedet alapoztad megcafoljuk is, akkor nincs ertelme beszelgetni, mert elzarkoztal az informacio befogadasatol. Lenyegeben ennel a pontnal csak egy szoftikaltabb troll vagy.
Sajnos nagyon gyakran latom a forumon az embereken hogy barmilyen kutatast / tenyt / statisztikai adatot is mutatok nekik, nem fogja erdekelni oket az.
Tevetava azert reagal igy az ilyen postokra, mert barmennyiszer leirtuk, soha senki nem vette a faradtsagot, hogy tenyleg elolvassa/ elgondolkozzon az ervrendszerunkon vagy bizonyitekainkon.

Ha nem akarsz, nem kotelezett senki se eddig se arra, hogy megoszd a velemenyed.
Member
Feb 28 2014 10:16am
Quote (josheide @ Feb 28 2014 04:53pm)
Sajnalom Joey, hogy ezt kell mondjam de nagyon nem ertek egyet veled. Egyreszt ez a forum mar messze tulnott azon, hogy egy sima gamerforum legyen.

Masreszt soha nem akartuk megmondani, hogy Te kire szavazzal. Egy demokracia alapja, hogy mindenkinek beleszolasa van az orszag sorsaba: a 98 eves Mari neninek, a ciganyputriban elo 8 gyerekes apanak, mindenkinek.
En szemely szerint tisztelem ezt a jogod, de ugyanakkor abban a kivaltsagos helyzetben vagyok hogy jobban ismerem a politikat es a gazdasagot mint a forum jelentos resze, es ezert neha objektivan le tudom nektek irni, hogy egy adott politikai dontes milyen kovetkezmenyekkel jar.

Amikor ideologiai kerdesekrol beszelunk - az egy dolog. Ott nem lehet mast csinalni, mint kulturaltan megosztani a velemenyed. V
iszont vannak dolgok, mint peldaul az adorendszer amik nem moralis kerdesek hanem egyertelmu kovetkezmenyei vannak az adott rendszernek.
Tevetava is, en is jol ismerjuk ezeket, es ha egy Fideszes elkezdene arrol papolni ideolgoiai szinten, hogy az egykulcsos ado jo a szegenyeknek akkor joggal nezhetjuk le, hiszen rengeteg kutatas, tudomanyos cikk es valos eletbeli pelda mond ellent az allitasainak.

Lehet, hogy alapvetoleg nem a meggyozes az ebmerek celja, de ha ugy allsz hozza egy velemenycserehez, hogy nem akarod, hogy a te velemenyed valtozzon, meg ha a bizonyitekokat, amikre a korabbi velemenyedet alapoztad megcafoljuk is, akkor nincs ertelme beszelgetni, mert elzarkoztal az informacio befogadasatol. Lenyegeben ennel a pontnal csak egy szoftikaltabb troll vagy.
Sajnos nagyon gyakran latom a forumon az embereken hogy barmilyen kutatast / tenyt / statisztikai adatot is mutatok nekik, nem fogja erdekelni oket az.
Tevetava azert reagal igy az ilyen postokra, mert barmennyiszer leirtuk, soha senki nem vette a faradtsagot, hogy tenyleg elolvassa/ elgondolkozzon az ervrendszerunkon vagy bizonyitekainkon.

Ha nem akarsz, nem kotelezett senki se eddig se arra, hogy megoszd a velemenyed.

Rendben, akkor írjátok le, kire KELL szavazni, és majd az lesz, úgyse szólhatunk bele, mi inkompetens idióták.

További jó röhögést.

This post was edited by -joey- on Feb 28 2014 10:19am
Member
Gold: 33,265.80
Feb 28 2014 10:19am
Quote (-joey- @ 28 Feb 2014 17:16)
Rendben, akkor írjátok le, kire KELL szavazni, és majd az lesz, úgyse szólhatunk bele.

További jó röhögést.

Senkire se kell. :)
Member
Gold: 3,747.73
Feb 28 2014 10:19am
Quote (-joey- @ Feb 28 2014 05:16pm)
Rendben, akkor írjátok le, kire KELL szavazni, és majd az lesz, úgyse szólhatunk bele.

További jó röhögést.

azért az gz ha ez sikerült erre reagálni
Member
Feb 28 2014 10:20am
Quote (Vismajor @ Feb 28 2014 05:19pm)
azért az gz ha ez sikerült erre reagálni

Thx, megyek röhögök egy jót, hogy beleszakadjak.

Quote (josheide @ Feb 28 2014 05:19pm)
Senkire se kell. :)

De nekem az kell, amit te parancsolsz, hisz biztosan az lesz a legjobb, a többi más szar.

This post was edited by -joey- on Feb 28 2014 10:21am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1162163164165166237Next
Add Reply New Topic New Poll