Quote (Csabi @ 23 Aug 2012 00:11)
egyél rizst szarral :C
bunyót eszek karácsonnyal.
nn rizs.
Quote (peterqwer @ 23 Aug 2012 01:13)
Te amúgy a Cc 1 szerint edzel? 2 ből nem illesztettél még be az edzésedbe?
én hídsorozatból még az elsőt csinálom 1 hete kezdtem el újból rendesen Cc szerint edzeni
Ugyhogy a nyakedzést meg se próbàltam de az alkarerősítés pl tetszett majd csinálok új edzéstervet
mondjuk úgy, hogy a CC alapján alkalmazom a progresszív edzéseket, de nem 100%-ig követem.
pl.: sima fekvőtámaszokkal kezdtem és nem a könnyebbekkel. nem csak sima húzódzkodást csinálok, hanem húzok szélesen fogva nyak mögé is és mellhez is.
a vádli azelőtt benne volt a programba, mint hogy olvastam volna a CC2-t. a nyakat beletettem, ez vicces cucc. ki kell tapasztalni. az alkar meg a húzásoknál erősödik ugye, de a törülközős móka az nagyon tetszik, így beleraktam.
a zászlót addig nem fogom erőltetni, ameddig nem tudom a teljes testsúlyomat egy kézzel, picit hajlított könyékkel megtartani. bár erre is roppant jó dolgokat találtam ki ^^
különben szívesen beszélgetnék valakivel aki PROFI MÓDON ért a test edzéséhez.
ugyan az a szabály érvényes a saját súlyos edzésekre is, mint a szabad súlyosokra?
tehát pl, ez utóbbinál: nagy súlyok, "nem túl sokszor" kevés ismétlés --> hipertrófia --> gains (leegyszerűsítve) ---
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_37_kld_008_szett_biblia.phpelőbbinél meg (mondjuk egy fekvőtámasznál) addig kell felemelni a lábadat ameddig csak kevés ismétlést tudsz belőle megcsinálni / vagy súlymellényt veszel fel - és a belső folyamatok ugyanúgy működnek, mint a fentebbi példánál?
vagy a test tudja, hogy amikor a saját súlyát mozgatja lassan és többet, akkor izmot is kell építenie?
és ha igen/nem ez mivel van alátámasztva?
(az ilyen "lassan", "nagy", "többet", "nem túl sok" eléggé relatív, de remélem érthető a példa és a kérdés.)
Quote (32rferkipper @ 23 Aug 2012 09:29)
82 kilo, 173cm, 12.9% bf. mondjuk a zsiros az igaz de rajtavagyok a teman.
a 12,9 azért szerintem egész jó.
kép van? (kíváncsi vagyok a szerkezetre... ^^ )
magamnak 75 kg körüli célt tűztem ki (pedig magasabb is vagyok)
amúgy, még mindig érdekel, hogy ezeket mire írtad? megmagyarázod?
Quote (32rferkipper @ 22 Aug 2012 22:46)
te ilyen 160 centimeteres kocos kis ordog vagy?
Quote (32rferkipper @ 22 Aug 2012 22:59)
egy postban hasznaltad a 68 kilo es a tomegnoveles szavakat. ezert erdeklodtem csupan
----
Quote (championmath @ 23 Aug 2012 13:24)
És a 173 cm-es magasságoddal te nem ilyen 65 kg-ról kezdted az edzést?
lehet, hogy 165-ről indult.