Quote (bazdmegmarnemtudom @ 29 Jan 2021 16:22)
[...]
ps : johet a kopkodes + fikazas, hogy ennek semmi koze a covidhoz
köpködés nélkül, de azért tényleg nincs imo
ha át akarunk menni health-huszárnak, akkor inkább kezdjük az alkohol betiltásával, elég sok dolog alátámasztja h valahol arra fele kéne
esetleg kijjebb költözni a városból
heti <100 gr vöröshús
vagy nem foglalkozni a politikával is egészséges tud lenni
mental health... pl. miért kell proper ősmagyarként sírva hozzáállni mindenhez
az edzőtermet haza lehet vinni, én is vettem dolgokat annak mentén hogy le tudjam fedni ugyanazokat otthon, amiket a teremben — hobbinak is jó
étterem... otthon lehet szakácskodni bármilyen egészségeset, funabb dolog kevés van, ráadásul eléggé #feelsgood amikor elkészül egy fotogén liver parfait vagy valami mindössze 6-8 óra munkával; garantáltan le tudja kötni az ember összes idejét, megtartani a józanságát, cserébe Arany Kaviár szintű dolgokat csinálsz fele annyiból, és hobbinak is jó
- .......
ezekről lehetne a végtelenségig oktatást tartani, de tényleg nem értem hogy jön ez a vírushoz, amíg alkoholt lehet kapni az üzletekben
ez csak egy fasz kifogás, hogy nem lehet most eljárni edzeni, már ha lehetek közönséges
hogy tovább menjek, szerintem szomorú ha 10 pontos listát kell írni hogy mit nem kaphat meg az ember covid alatt
mindenkinek 10 pontos listája kéne hogy legyen (már aki meg tudta tartani a munkáját), hogy milyen új dolgokkal foglalkozik/tanult/hobbizik, stb.
mi legalábbis az ismerőseimmel folyamatosan ilyenekről beszélünk, és mindenki meglepően új dolgokkal tud előrukkolni, amikre sosem gondoltam volna magamtól
nyílván az egész sarkítva, csak hogy a másik pólust is képviselje valaki (én magam is business trip lover vagyok, 2020 februárjában még portugáliából máltára mentem, onnan meg 3 nappal később a magyar lockdownba ami azóta is tart; de azt nem mondanám hogy FÁJT az élet az elmúlt 1 évben, sőt, jóval többet tanultam mint amúgy tanultam volna)
természetesen sajnálom azokat akik alkoholisták, egyedül maradtak otthon, vagy erőszakos velük valaki otthon, stb., de nem hiszem hogy ez ide tartozik