Quote (Csabi @ 22 Aug 2012 23:44)
vega vagy? nem is tudtam lol
igen.
Quote (RiNGiSpiLeR @ 22 Aug 2012 23:57)
inb4 most fogtok agyonlőni
Te imádod a sajtot... vegyél minden nap fél kiló trapistát Abban van olyan ~1800 kcal és ~500 Ft. Akkor már majdnem jó is vagy az INBÉ-hez képest.
_______
_______
Ezt valaki próbálta már? Mi a véleménye?
Fekvőzés:
Fogsz egy stoppert (órát is nézhetsz végülis) elindítod és egyből lemész fekvőzni. Megcsinálsz 12 db-ot majd pihensz, amig meg nem kezdődik a kövi perc. Futó óra mellett kell csinálni és 12x12 lenne a lényeg.
Pár napja próbáltam, a 6. sorozat után égett a mellizmom (jóesően) és nem is tudtam végigcsinálni... 11x12 ment rendesen, de az uccsó körre már csak 10 ment... Tényelg nem ment volna még 2. -.-' Anyáztam is rendesen.
amúgy nem gondolom, hogy kalóriára rossz lennék - de ezt csak úgy hasra ütés szerűen. (egy ilyen soksajtos történet után mondjuk még üresnek érezném a hasamat, azt hiszem)
a protein mennyiséggel nagyobb bajok lehetnek.
de mondjuk Wade a CC2-ben érdekes dolgokat mond erről...
és ami a második részhez vonatkozik, szerintem jó dolog. inkább állóképességre arányaiban többet adhat, mint erőre... (szerintem)
de a saját súllyal végzett gyakorlatokra lehet, hogy másabb szabályok vonatkoznak, mint a hagyományos, súlyzós edzésekre. (szintén csak szerintem)
ezt valahogy ki kellene kutatni.
This post was edited by TassassinHc on Aug 22 2012 04:10pm