d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11611621631641651468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 07:44am
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 14:41)
Homosexuális viselkedés..........

Ez nem egy viselkedes te kreten, ez egy alapveto primitiv szexualis oszton.

genetikailag kodolt viselkedes az lenne ha en es minden leszarmazottam megakadalyozhatatlan vagyat ereznenk, hogy tarkon basszuk a magadfajta gyokereket.

Primitiv osztonok lehetnek genetikailag kodolva de osszetett viselkedesmintak nem, vagy csak nagyon limitaltan.
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 07:44am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:39pm)
Mutass egy tanulmanyt ami arrol szol, hogy lennenek rasszok, etnikai kisebbsegek vagy vallasi csoportok akik hajlamosabbak lennenek a bunozesre.

A problemak mind egy folyamat eredmenyekent irhatoak le. A GENETIKA azt jelentene, hogy szuletesuktol fogva keptelenek lennenek a beilleszkedesre mert az agyukba lenne kodolva valami negativ.

Tudod milyen kis hanyada a viselkedesednek genetikailag kodolt?

Tanultal egyaltalan magasabb szintu genetikat ??

Elnézést,lehet rosszul fejeztem ki magam,sajnálom.Nem kell egyből a torkomnak esni, sajnálom, ha ez számodra ennyire vérlázító.Örülök,hogy értelmes ember módjára a tudtomra adtad,hogy hülyeséget írtam:)
Member
Gold: 1.00
Apr 25 2013 07:45am
Quote (josheide @ 25 Apr 2013 15:26)
Mar bocsass meg de aki a te egyetemeden tanit az nem hiszem, hogy zseni kategorias, vagy annyira muvelt lenne. Mellesleg mernokokrol van szo, az megint egesz mas kategoria...

Egyetlen magyar egyetem sincs benn a vilag top 500 egyetemeben, meg a BME vagy a Corvinus se.

En viszont talalkoztam mar a vilag kremjevel, olyanokkal akik a Yalen, Harvardon, Stanfordon es faszomtudja meg hol tanitottak es egyetlen egy nem volt kozottuk aki szelsoseges nezeteket vallott volna ( esetleg szelsosegesen liberalisakat).

Nem tudom mi alapján vontad le a következtetéseidet, pláne ezt a lekezelő stílust nem tudom mire vélni, hogy "a te egyetemeden... nem hiszem, hogy annyira művelt lenne". Azt sem értem miért más kategória egy mérnök?
Akiről amúgy szó van, semmivel sem rosszabb mérnök, mint bármelyik BME-s tanár. Nem is butább náluk semmivel. Amúgy a zseniséghez nem kell standofordon tanítani, meg a harvardon és egyéb elit egyetemeken. Ott a legtöbb esetben fordítva működik a dolog, azért kerül valaki oda, mert zseni, és nem azért zseni, mert ott van. Nos innentől pedig elég egyértelmű, hogy 40-50 évvel ezelőtt miért nem járt egy magyar oda.

Még ha a zseniről neked mondjuk magasabb elvárások jutnak az eszedbe, akkor sem igazán értem, hogy miért kell ilyen lekezelően megnyilvánulni.
Én elhiszem, hogy te jártál mindenhol, ami tök jó is, de nem kéne elszállni tőle.

Az, hogy egyetlen magyar egyetem sincs benn a világ top 500 egyeteme között az nagyon nagyrészt politikai és gazdasági okokra vezethető vissza, de a műszaki dolgokban az a szép, hogy a 2+2 az ugyanaz itt is, és ott is.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 07:46am
Quote (Laokone @ Apr 25 2013 02:44pm)
Elnézést,lehet rosszul fejeztem ki magam,sajnálom.Nem kell egyből a torkomnak esni, sajnálom, ha ez számodra ennyire vérlázító.Örülök,hogy értelmes ember módjára a tudtomra adtad,hogy hülyeséget írtam:)

Inkább örülj, hogy vitatkozhattál egy ilyen nagy emberrel.
Member
Quote (Eoghan @ 25 Apr 2013 14:43)
van egy nagyon jó haverom, apai és anyai ágon cigány
pár éve napi szinten dumálunk, csomó dolgot megvitatunk

utálja az mszpt, fideszt, jobbikot, dkt, tulajdonképpen apolitikus lett
sosem lopott, szegény körülmények között élnek, tesójának külföldre kellett mennie dolgozni, mert itthon nem tudott elhelyezkedni
gyakrabban beszél nekem arról, hogy milyen kurva kiakasztóak a cigányok, a helyzetük, hogy trehányok, fejlődni nem akarók, mint a többi ember
rendszeresen linkel videókat, cikkeket cigányokról és kérdezi, hogy EZ MI EZ MI
lófasz van itt kódolva, semmi más

tudom. kivétel :)

MUTANS!!!

Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 14:40)
Nem csak az utcán látod. Erről szól a média már vagy 10 éve, hogy ezt látni kell, és erről hírezni kell.

Azért azt a "mekkora gyökér vagy" mondatod gyorsan kieditelted, mert nem méltó a jövő nagy államférfijához ez a szint. :)

Hat ezert nem kell leallnia a politikusoknak minden hulyevel vitatkozniuk. Egyszeruen nem lenne idegzetem mindent az alapoktol elmagyarazni es meg nekem is veges a turelmem.
Member
Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:44pm)
Ez nem egy viselkedes te kreten, ez egy alapveto primitiv szexualis oszton.

genetikailag kodolt viselkedes az lenne ha en es minden leszarmazottam megakadalyozhatatlan vagyat ereznenk, hogy tarkon basszuk a magadfajta gyokereket.

Primitiv osztonok lehetnek genetikailag kodolva de osszetett viselkedesmintak nem, vagy csak nagyon limitaltan.

Nem vagyok kretén,sem gyökér,értem amit mondasz ,elsőre is értettem,csak azt nem értem,hogy miért ez a hangnem,bántottalak valaha ?
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 07:47am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 02:40pm)
Nem csak az utcán látod. Erről szól a média már vagy 10 éve, hogy ezt látni kell, és erről hírezni kell.

Azért azt a "mekkora gyökér vagy" mondatod gyorsan kieditelted, mert nem méltó a jövő nagy államférfijához ez a szint. :)

Nem tudom, akkor lehet csak én nézek rossz csatornákat. De akkor a kedvedért lehet elmegyek az újságoshoz, veszek 5 újságot, meg ma este két tv-n fogom nézni az rtlt meg a tv2-őt, és mellé még random megnyitok 10 e-cikket, hogy lássam hogy 99%-a buzikról fog szólni

Ha az ember leszarja a bulvárt, akkor szerintem semmilyen téren nem ütközik a homoszexualitással, vagy csak nagyon minimális mértékben, kb annyira mint amennyire ez jelen van a társadalomban.

Quote (Laokone @ Apr 25 2013 02:41pm)
Homosexuális viselkedés..........

nem a viselkedés kódolt te majom, hanem a nemi vonzalom
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 07:49am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:46pm)

Hat ezert nem kell leallnia a politikusoknak minden hulyevel vitatkozniuk. Egyszeruen nem lenne idegzetem mindent az alapoktol elmagyarazni es meg nekem is veges a turelmem.

És ofc azt, hogy ki a hülye nyilván te fogod meghatározni. Nem kell nekem semmit magyaráznod, nem kértem tőled. Mi itt egy páran csak elmondjuk a véleményünket, te vergődtök ketten jarával. Relax.

Member
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 14:46)
Nem vagyok kretén,sem gyökér,értem amit mondasz ,elsőre is értettem,csak azt nem értem,hogy miért ez a hangnem,bántottalak valaha ?

Mert olyan nagy szavakkal tamadsz masokat mint a "genetika". Amit irtal helytelen es gyuloletkelto. Na ezert valtottam stilust.

Quote (-joey- @ 25 Apr 2013 14:49)
És ofc azt, hogy ki a hülye nyilván te fogod meghatározni. Nem kell nekem semmit magyaráznod, nem kértem tőled. Mi itt egy páran csak elmondjuk a véleményünket, te vergődtök ketten jarával. Relax.

Szerintem mikor genetikarol van szo akkor eleg konnyu kiszurni ki ert hozza es ki nem.

This post was edited by josheide on Apr 25 2013 07:50am
Member
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 02:47pm)
Nem tudom, akkor lehet csak én nézek rossz csatornákat. De akkor a kedvedért lehet elmegyek az újságoshoz, veszek 5 újságot, meg ma este két tv-n fogom nézni az rtlt meg a tv2-őt, és mellé még random megnyitok 10 e-cikket, hogy lássam hogy 99%-a buzikról fog szólni

Ha az ember leszarja a bulvárt, akkor szerintem semmilyen téren nem ütközik a homoszexualitással, vagy csak nagyon minimális mértékben, kb annyira mint amennyire ez jelen van a társadalomban.

nem a viselkedés kódolt te majom, hanem a nemi vonzalom

Mondtam,hogy rendben. Nem is vitatkoztam.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11611621631641651468Next
Add Reply New Topic New Poll