Quote (Gyuladze @ Oct 27 2010 12:26am)
Nem véletlenül nem vertem nagy dobra, mert eddig tartott a lelkesedésem.

Ez a játék el lett baszva tömören.
Ha látnám, hogy van valami haszna annak, hogy kattintgatok, mint egy barom, akkor az addikciós hajlamom vissza tudott volna most szoktatni. De NINCS. Semmi esélyem sincs arra, hogy önerőből az elkövetkezendő két hónapban akár egy gyengébb MQ setupot is előállítsak.
Külön felháborodtam, hogy a solo nevetségessé lett téve. Beléptem egy közepes teambe és kb. 10 perc alatt lezúzta azt, amit én 2.5 óra alatt tudtam volna. És még a drop is egy fokkal jobb volt.
Jó mondjuk nem tudom mit vártam. Ez a játék folyamatosan süllyed, amióta abbahagytam, jól esett volna kicsit nosztalgiázni, de ez már nyomaiban sem az, amivel én játszottam és játszani szeretnék. Ez egy FOS.
Quote (mrkog @ Oct 27 2010 08:05am)
Csatlakozom.
Azért csináltam mq-t.
Eladom mindenem, elbaszom az fg-t, és legközelebb akkor fogok játszani, ha 0 fg-ből lehet majd csinálni 1000-et egy hónap alatt mint régen.
Halál vicces, hogy soloban lvl50-től 71-ig EGY db lvl15-ös baltát dobott, a többi tierI-III. Mindezt 18ml-el.
Van ennél jobb szórakozásom is.
Jut eszembe Beni. Nálam van a 10ml 70EE chain mail-ed. Visszaadnám hátha valaki tudja használni.
Ezt csak voucholni tudom.
This post was edited by Gyuladze on Oct 27 2010 05:01am