d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1161416151616161716182724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,075.00
Nov 25 2012 01:16pm
Quote (Cpt_Ghost @ 25 Nov 2012 20:07)
az a fal tényleg borzalmas volt, de el is mondtam miért, ha jól emlékszem, tevetava is egyetértett, ő meg "hivatalosan" is protossal játszik, nem csak tingli tangli.

arra meg azért mondtam, hogy blinkstalker all in, mert 2baseről blinkstalker all int lehet csinálni maximum, mivel totál vakon csináltad, még ha spire techre reagáltál volna vele, akkor azt mondja, az ember, hogy oké, de vakon teljesen alkalmatlan a blink stalker expelni, mint ahogy azt a gyakorlat is mutatta.

igazából twilightot +2miatt teszi mindenki a 3. előtt,de ez nem zárja ki azt, hogy behozza a blinket,midgamebe már jó ha van!
Member
Gold: 0.00
Nov 25 2012 01:17pm
Quote (meatyowllegs @ Nov 25 2012 08:14pm)
tegyük már helyre a dolgokat: ő másolja az enyémet ofc
én nem is figyeltem ilyenekre, csak mivel mondtad rá hogy mekkora rakás szar vagyok, amiért ezt csinálom, rámutattam, hogy más is csinálja, progamerek is, ugyanezt, most ahelyett, hogy elismernéd mekkora fasz vagy és hülye a protosshoz, jössz megint egy semmitmondó posttal, good, keep going

en nem vagyok protoss jatekos, de életemben nem láttam herot 2 base blinkel expelni pvzben, mindig immortal sentryvel csinalja, max azert tesz twilightot hogy hozzon 2/2-t, ez esetleg nem jutott eszedbe?

amugy meg rici pont azt csinalnta mint hero, ennyi, ezek szerint olyan kurva jo vagyok, hogy herot is siman szarravertem volna egy 3 base roachhal, mar nevezek is a kovetkezo gsl-re
Member
Gold: 80.00
Nov 25 2012 01:18pm
Quote (Edem @ 25 Nov 2012 21:16)
igazából twilightot +2miatt teszi mindenki a 3. előtt,de ez nem zárja ki azt, hogy behozza a blinket,midgamebe már jó ha van!

az addig oké, mert nyilván kell, csak, ha expelni akar az ember a mostani metagamevel, akkor immortal sentryt hoz a protoss, mert egyébként az lesz, ami lett is, riciről meg alapból feltételezi az ember, hogy valami ilyesmit akar csinálni (hajaj ismerettség alapján feltételezett valamit a kommentátor, mert erről híres(hedt) a játékos, profi kommentátoroknál ilyen nincs, lyl)
Member
Nov 25 2012 01:19pm
Quote (meatyowllegs @ Nov 25 2012 08:14pm)
tegyük már helyre a dolgokat: ő másolja az enyémet ofc
én nem is figyeltem ilyenekre, csak mivel mondtad rá hogy mekkora rakás szar vagyok, amiért ezt csinálom, rámutattam, hogy más is csinálja, progamerek is, ugyanezt, most ahelyett, hogy elismernéd mekkora fasz vagy és hülye a protosshoz, jössz megint egy semmitmondó posttal, good, keep going

A Hero játékát a sajátodéhoz hasonlítani.... De a lényeg az az, hogy te egy tehetséges játékos vagy, nagyon jól játszol, mindent amit csináltál meg tudnád indokolni mért csinálod. Valójában streamelned kéne játék közbeni kommentálással, hogy lássuk milyen profi módon gondolkozol játék közben és taníthatnál minket, hogy is kell játszani. Ezek után nem is értem te mért nem jelentkezel bármilyen versenyre ami létezik, hisz úgy játszol mint a Hero.
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Nov 25 2012 01:19pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 25 2012 09:16pm)
ezzel is csak az a baj, hogy kurvára nem azt csináltad mint a profik, amit te csináltál szar volt, amit hero csinál, meg teljesen más, és még működik is. lyl
inkább mondanád azt, hogy jó, tényleg szar volt, csak ezt, meg ezt akartam, így, azt meg elfelejtettem, meg az se volt túl jó, hogy vakon játszottam, meg, hogy immortálokat pl egyeltalán nem hozni roachok ellen sem egy okos dolog, majd legközelebb figyelek rá, amúgy meg a kurva anyádat :DD
kb egy ilyen reakcióval le lehetett volna tudni, a vergődésed helyett, és most nem itt tartanánk.

nem azt vitatom, hogy abban a helyzetben úgy sentryk nélkül tényleg szar volt e, vágom, hogy az szar volt, mivel pont roachok ellen vesztettem
most szó nem volt erről, csak épp megemlítettem ma castolásod kapcsán, hogy nálad twilight 2base -> allin, még akkoris allin, ha expelek belőle
én azóta is mosolygok magamban mikor ezt csinálom zerg ellen, ez a 2base twilight allin exp build
Member
Gold: 80.00
Nov 25 2012 01:20pm
Quote (SaRGe77 @ 25 Nov 2012 21:19)
A Hero játékát a sajátodéhoz hasonlítani.... De a lényeg az az, hogy te egy tehetséges játékos vagy, nagyon jól játszol, mindent amit csináltál meg tudnád indokolni mért csinálod. Valójában streamelned kéne játék közbeni kommentálással, hogy lássuk milyen profi módon gondolkozol játék közben és taníthatnál minket, hogy is kell játszani. Ezek után nem is értem te mért nem jelentkezel bármilyen versenyre ami létezik, hisz úgy játszol mint a Hero.

egyébként majd mikor kezdjük el csinálni az sc2.hu-s showkat?
mondjuk darcinnal még nem igazán fejeztük be, a beszélgetést erről, de neked mikortól lenne jó?
Quote (meatyowllegs @ 25 Nov 2012 21:19)
nem azt vitatom, hogy abban a helyzetben úgy sentryk nélkül tényleg szar volt e, vágom, hogy az szar volt, mivel pont roachok ellen vesztettem
most szó nem volt erről, csak épp megemlítettem ma castolásod kapcsán, hogy nálad twilight 2base -> allin, még akkoris allin, ha expelek belőle
én azóta is mosolygok magamban mikor ezt csinálom zerg ellen, ez a 2base twilight allin exp build

a többi postot olvasd el, és gondold ezt át megint, hero sem a blink miatt tette a twilightot, csak mivel neked az a kedvenc unitod, egyből vérszemet kapva massolod, és egyébként meg a 2base blinkstalker all in egy létező dolog pvz-ben a kommentátor meg csak találgathat, ha nem egyértelmű(nálad főleg), mert kurvára nem lát a fejedbe.

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 25 2012 01:21pm
Member
Gold: 6,075.00
Quote (Cpt_Ghost @ 25 Nov 2012 20:18)
az addig oké, mert nyilván kell, csak, ha expelni akar az ember a mostani metagamevel, akkor immortal sentryt hoz a protoss, mert egyébként az lesz, ami lett is, riciről meg alapból feltételezi az ember, hogy valami ilyesmit akar csinálni (hajaj ismerettség alapján feltételezett valamit a kommentátor, mert erről híres(hedt) a játékos, profi kommentátoroknál ilyen nincs, lyl)

jaja ez egyértelmű!
Member
rici te noob
Member
Gold: 85,930.00
Nov 25 2012 01:21pm
u all suk my dik
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Nov 25 2012 01:22pm
Quote (SaRGe77 @ Nov 25 2012 09:19pm)

a buildet hasonlítom az enyémhez, nem a játékát, de nem is tudom minek írom neked, 1 mondatot nem bírsz felfogni :DD nem hiába vagytok ghosttal olyan jó haverok
Go Back To Magyar Topic List
Prev1161416151616161716182724Next
Add Reply New Topic New Poll