Quote (SaRGe77 @ 25 Nov 2012 21:19)
A Hero játékát a sajátodéhoz hasonlítani.... De a lényeg az az, hogy te egy tehetséges játékos vagy, nagyon jól játszol, mindent amit csináltál meg tudnád indokolni mért csinálod. Valójában streamelned kéne játék közbeni kommentálással, hogy lássuk milyen profi módon gondolkozol játék közben és taníthatnál minket, hogy is kell játszani. Ezek után nem is értem te mért nem jelentkezel bármilyen versenyre ami létezik, hisz úgy játszol mint a Hero.
egyébként majd mikor kezdjük el csinálni az sc2.hu-s showkat?
mondjuk darcinnal még nem igazán fejeztük be, a beszélgetést erről, de neked mikortól lenne jó?
Quote (meatyowllegs @ 25 Nov 2012 21:19)
nem azt vitatom, hogy abban a helyzetben úgy sentryk nélkül tényleg szar volt e, vágom, hogy az szar volt, mivel pont roachok ellen vesztettem
most szó nem volt erről, csak épp megemlítettem ma castolásod kapcsán, hogy nálad twilight 2base -> allin, még akkoris allin, ha expelek belőle
én azóta is mosolygok magamban mikor ezt csinálom zerg ellen, ez a 2base twilight allin exp build
a többi postot olvasd el, és gondold ezt át megint, hero sem a blink miatt tette a twilightot, csak mivel neked az a kedvenc unitod, egyből vérszemet kapva massolod, és egyébként meg a 2base blinkstalker all in egy létező dolog pvz-ben a kommentátor meg csak találgathat, ha nem egyértelmű(nálad főleg), mert kurvára nem lát a fejedbe.
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 25 2012 01:21pm