d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1161216131614161516162724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Nov 25 2012 12:44pm
Quote (fahrii @ 25 Nov 2012 20:42)
hogy lehet kritikán alulian megverni valakit?

nem arra mondtam, hogy megveri, hanem az egész produkciójára, és, hogy ilyenek után, veri a mellét, hogy ő masteres.
egyébként meg 3 kattintással, a többi játékban meg csodamód vesztett.
Member
Gold: 0.00
Nov 25 2012 12:47pm
Quote (meatyowllegs @ Nov 25 2012 07:39pm)
nekem amúgy most nem azzal van bajom, hogy fej mit csinált, mert lehet, hogy nem is streamcheatelt, és tényleg jobb nálam, mert az ember azért gondolná, hogy nem, ha eddig mindig megvertem (igen, makro gameben is) akkor most mért lett hírtelen ilyen jó
hanem azzal, hogy ghost mit csinált streamen és azután meg van pofája beírni, hogy "rici nem tartja be a normákat" a slusszpoén, hogy engem még kizár a ligából "mocskolódás" miatt, kicsit magába nézhetne előbb, mikor ilyeneket ír, most ha én lennék a liga vezetője, nyilván én is kizárnám magamat, ennyi kurvaanyázás után, de azért tegyük hozzá, amit cpt ghost levágott a streamen ezek után nem tudom minek akar egyáltalán ő ligát szervezni, ha képtelen rá, meg egy game normális kommentelésére

A streamen azért szarozták le a játékodat mert szar volt és mindent ok nélkül csináltál össze vissza teljesen céltalanul. Ha visszanéznéd a játékodat esetleg és amit mond, hogy mért szar esetleg megértenéd, hogy nem személyeskedés volt hanem csak nem tudsz játszani!!! A Fejet tényleg megverted macro gémben egyébként, még láttam is, bár azokat inkább ő vesztette el, és "hirtelen" azért lett olyan jó mert nem csinálta meg azokat a hibákat amiket előtte.
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Nov 25 2012 12:49pm
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 25 2012 08:40pm)
mit vágtam le? mondtam, hogy szar amit csinálsz?
azta.

egyébként meg eddig minden normálisan zajlott le, és semmi pártolás, vagy szidás nem volt a tournamenten, csak amit egy baráti gyakorló meccsen produkáltál az kritikán aluli volt, most hogy az le lett streamelve, meg kommentálva, az meg már mindegy.

akkor ne kommenteld, az én meccseimet, ha nem tetszik a játékstílusom
mindig ezt fogom csinálni, ha lehetőség van rá, a játék része
de akár meg is beszéhetnénk, hogy akkor ne 6poolozzon már a zerg se, hogy nexus firstezhessek scout nélkül lyl, az is előnyhöz vezetne a gameben, amiért nem is csináltam semmit
hát ha hatch firstölni akar, számítson is erre
kár, hogy fogalmad sincs, hogy működik ez a játék
hero 4. meccséből is csak annyi jött le biztos, hogy omg allinezett csak ezt tudja, mikor pont jó map rá, nem számít rá a terran se, fe ellen tökéletes és eddig kb minden meccsén fast inbase cct csinált-> late medivac,ami ellen mégjobb a blink build
nembaj, majd talán pár év múlva te is rájössz ezekre :)
Member
Nov 25 2012 12:51pm
Quote (meatyowllegs @ 25 Nov 2012 20:49)
de akár meg is beszéhetnénk, hogy akkor ne 6poolozzon már a zerg se, hogy nexus firstezhessek scout nélkül lyl, az is előnyhöz vezetne a gameben, amiért nem is csináltam semmit
hero 4. meccséből is csak annyi jött le biztos, hogy omg allinezett csak ezt tudja, mikor pont jó map rá, nem számít rá a terran se, fe ellen tökéletes és eddig kb minden meccsén fast inbase cct csinált-> late medivac,ami ellen mégjobb a blink build

nem a stílusoddal van a baj, de mindegy is, igazából tevetavával inkább humor estet csináltunk belőle, de azért ha a castot végignézted, akkor volt meccsed amit lecastoltam normálisan amikor egyedül voltam.
ez meg inkább rád vonatkozik, és az allinekkel sincs semmi baj, hogyha van mögötte konkrét háttértudás is, és nem csak arra képes az ember, majd veri magát, hogy ő milyen jó játékos, konkrét tudás nélkül, amikor magát a scriptet egy okosabb majom is megtudja csinálni.

meg egyébként úgy, hogy 7-ből egyszer sem bírod megverni a másikat, csak nem mondanám neki, hogy fogalma sincs a játékról (pláne úgy, hogy nem is 2 perces játékok voltak), biztos csak a terran op.

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 25 2012 12:51pm
Member
Nov 25 2012 12:52pm
Quote (SaRGe77 @ 25 Nov 2012 19:47)
A streamen azért szarozták le a játékodat mert szar volt és  mindent ok nélkül csináltál össze vissza teljesen céltalanul. Ha visszanéznéd a játékodat esetleg és amit mond, hogy mért szar esetleg megértenéd, hogy nem személyeskedés volt hanem csak nem tudsz játszani!!! A Fejet tényleg megverted macro gémben egyébként, még láttam is, bár azokat inkább ő vesztette el, és "hirtelen" azért lett olyan jó mert nem csinálta meg azokat a hibákat amiket előtte.

hol lehetne ezt újranézni?
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Nov 25 2012 12:53pm
Quote (SaRGe77 @ Nov 25 2012 08:47pm)
A streamen azért szarozták le a játékodat mert szar volt és  mindent ok nélkül csináltál össze vissza teljesen céltalanul. Ha visszanéznéd a játékodat esetleg és amit mond, hogy mért szar esetleg megértenéd, hogy nem személyeskedés volt hanem csak nem tudsz játszani!!! A Fejet tényleg megverted macro gémben egyébként, még láttam is, bár azokat inkább ő vesztette el, és "hirtelen" azért lett olyan jó mert nem csinálta meg azokat a hibákat amiket előtte.

jaja, láttam, inbase pylon 18nál szar? minendki inbase pylont csinál probeval 18ná, ha nexusra megy először, mivel nincs értelme kimenni cloud kingdomon, 3 building elég a falra
14gate build nincs by tevetava ? ha 9nel scoutolsz es 2chronot tolsz a nexusra, akkor csak 14re lesz gatere mineralod pl
de mondjuk meg a falat is kritizálta, amit akármennyire nézem vissza, kb tökéletes volt minden ellen, tehét ha most mérnöki pontosággal rakom le a buildinget akkor se lehetett volna sokkal jobb, semmi ellen kb
most az hogy cpt hülye a protosshoz, mint sokminden máshoz is egyébként és úgy kommenteli le, mintha szar lenne, az nem azt jelenti, hogy az is
de jó is hogy eszembe juttattad, twilight 2base allin még mindig a kedvencem
hero akármelyik macro gamet nézed meg zerg ellen, kb 50%ban 2baseről csinál twilightot, hogy cpt hülye hozzá (meg ezek szerint te is?) az már had ne az én gondom legyen
Member
Nov 25 2012 12:54pm
amilyen meccseket láttam ghosttol, eddig senki fele sem huzott, pedig qkatzzal is elkuldték egymást a picsába x alkalommal, csodák csodájára mégis lecastolta ugy a meccsét, hogy aki nem tudja az elozmenyeket, eszebe se jutna volna hogy esetleg nem birjak egymast

volt egy meccs amin nem volt partatlan, o elkovetett egy hibát, te meg még mindig nem tudsz jatszani, kb ennyi, itt akár le is zárhatnánk mert geci unalmas már a vergődésed
Member
Nov 25 2012 12:55pm
Quote (meatyowllegs @ 25 Nov 2012 20:53)
jaja, láttam, inbase pylon 18nál szar? minendki inbase pylont csinál probeval 18ná, ha nexusra megy először, mivel nincs értelme kimenni cloud kingdomon, 3 building elég a falra
14gate build nincs by tevetava ? ha 9nel scoutolsz es 2chronot tolsz a nexusra, akkor csak 14re lesz gatere mineralod pl
de mondjuk meg a falat is kritizálta, amit akármennyire nézem vissza, kb tökéletes volt minden ellen, tehét ha most mérnöki pontosággal rakom le a buildinget akkor se lehetett volna sokkal jobb, semmi ellen kb
most az hogy cpt hülye a protosshoz, mint sokminden máshoz is egyébként és úgy kommenteli le, mintha szar lenne, az nem azt jelenti, hogy az is
de jó is hogy eszembe juttattad, twilight 2base allin még mindig a kedvencem
hero akármelyik macro gamet nézed meg zerg ellen, kb 50%ban 2baseről csinál twilightot, hogy cpt hülye hozzá (meg ezek szerint te is?) az már had ne az én gondom legyen

kár, hogy még protossal is jobban játszom mint te, de azért nyilván hülyeséget beszélek.
Quote (Fej @ 25 Nov 2012 20:54)
amilyen meccseket láttam ghosttol, eddig senki fele sem huzott, pedig qkatzzal is elkuldték egymást a picsába x alkalommal, csodák csodájára mégis lecastolta ugy a meccsét, hogy aki nem tudja az elozmenyeket, eszebe se jutna volna hogy esetleg nem birjak egymast

volt egy meccs amin nem volt partatlan, o elkovetett egy hibát, te meg még mindig nem tudsz jatszani, kb ennyi, itt akár le is zárhatnánk mert geci unalmas már a vergődésed

semmi bajom qkatzzal tbh, en is fasz voltam akkor.

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 25 2012 12:56pm
Member
Quote (meatyowllegs @ Nov 25 2012 07:49pm)

Te tényleg ilyen kibaszott ostoba vagy???? 10 játékból allinezni 2-3-at nem nagy ügy mert ha nem allinezel akkor kiszámitható az ember játéka. De aki CSAK allinel tud játszani az ne verje már magát, hogy milyen kurva jó játékos, és főleg ne okoskodjon a játék balance-ról
Member
Quote (meatyowllegs @ 25 Nov 2012 19:53)
Yeah, mwen te wè inbase pilon 18nál chi? minendki inbase Pylone fè 18ná probeval si Nexus ale an premye paske li pa fè sans yo ale kingdomon nwaj, ase pou twa miray bilding
14gate bati lak se pa chamo? Si 9nel scoutolsz 2chronot tolsz ak Nexus a, menm jan 14re pral minèral Gate
Men, kite a di ke gen miray ranpa a nan te kritike tou tankou, pa gen pwoblèm ki jan ou tounen gade dèyè, li te tout sou kontwa an pafè, bèf egzak branch jeni si mwen mete l 'sou bilding lan pa ta pi bon kont anyen sou
CPT estipid kounye a ke Protoss yo, kòm byen ke anpil bagay ansanm epi mwen ta kòmante desann kòm si li suk, li pa vle di ke li se
men tou li fè m sonje ke, crépuscule se toujou pi renmen m 'tout-2base
Ewo GAMET gade li swa Zerg macro, apeprè 50% nan crépuscule 2baseről fè sa estipid CPT (kòm ou kapab wè sa yo?) sa a pa pwoblèm mwen an militè

értem
Go Back To Magyar Topic List
Prev1161216131614161516162724Next
Add Reply New Topic New Poll