Quote (SaRGe77 @ Nov 25 2012 08:34pm)
Neked lehet nem esne le, hogy rólad beszélek, de az itteni emberek tuti, hogy tudnák még akkor is ha nem neveznélek meg. Én is vertem meg a Ghostot marco játékban. Sőt allinel is szóval az nem igazán lényeges, hogy megverted x alkalommal. Viszont a játék tudásod valahol itt le is ragad. Ugye fel lehetne hozni a Fejel játszott játékokat ahol tuti "cheatelt2 és nem a játék tudása miatt csinálta azokat amiket csinált, mert esetleg ő tényleg diamondos szinten van, és olvasta a játékodat hibátlanul neeeem ő streamcheatelt.
nekem amúgy most nem azzal van bajom, hogy fej mit csinált, mert lehet, hogy nem is streamcheatelt, és tényleg jobb nálam, mert az ember azért gondolná, hogy nem, ha eddig mindig megvertem (igen, makro gameben is) akkor most mért lett hírtelen ilyen jó
hanem azzal, hogy ghost mit csinált streamen és azután meg van pofája beírni, hogy "rici nem tartja be a normákat" a slusszpoén, hogy engem még kizár a ligából "mocskolódás" miatt, kicsit magába nézhetne előbb, mikor ilyeneket ír, most ha én lennék a liga vezetője, nyilván én is kizárnám magamat, ennyi kurvaanyázás után, de azért tegyük hozzá, amit cpt ghost levágott a streamen ezek után nem tudom minek akar egyáltalán ő ligát szervezni, ha képtelen rá, meg egy game normális kommentelésére