Quote (Fej @ Mar 20 2018 03:56pm)
en tavaly ota magamhoz kepest elegge elkezdtem porgetni ezt a mozgas temat
igazi mocsok kocka modra eltem elotte, mozgas annyi volt, mig reggel kimegyek a garazsig, majd az iroda parkolobol felsetalok az elsore, illetve mig napkozben elmentem cigiert
miutan fosulirol eljottem es nekialltam melozni, azota kb ez ment
tavaly kinyirtam a terdem, ami azota kb teljesen rendbe jott, de full raparaztam, meg arra is h 33 vagyok es dagadt, regen triatlonoztam, usztam, aztan 20 felett kb semmit
miutan nagyjabol rendbe jott a terdem azota ujra elkezdtem uszni, mostmar egy heten legtobbszor 5x megyek, mellette egy heten 3x eronleti
eletemben nem mozogtam ennyit, de most meg mar ugy vagyok, ha nem megyek uszni 2-3 napig feszultebb vagyok es mar hianyzik
meg mindig imadok enni es eszek is, csak a mocsok kajakat probalom kizarni (cukros uditok es hasonlo szarsagok), tavaly 114-rol lementem 94-re kb fel ev alatt, azota a 94-nel stagnalok (188 vagyok melle)
meg mindig van pocakom de mar nem amiatt jarok, kibaszott kozhely, hogy a mozas miatt jobb a kozerzeted, energikusabb, motivaltabb vagy, de kurvara igaz
este 5-7 korul mikor hazaerek meg ra tudom venni magam, hogy csinaljak produktiv dolgokat, nap kozben kevesbe tudnak felbaszni, stb stb
hianyoznak ezek a feelek de kibaszott lusta vagyok elkezdeni és beállitani a rutint
uszni meg gyurni pedig imádtam