Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 29 2021 04:22pm)
lehet tobb, lehet kevesebb.
de mint irtam, aki fosik, annak nem kotelezo minden nap etterembe menni es az egesz nyarat vegigfesztivalozni.
aki akarja, cisnalja, vallalja a kockazatot.
mint ahogy van aki hidak tetejerol ugral, van aki hegyet maszik. vallalja a kockazatot, tobbet mint az atlag. ha beledoglik, igy jart.
azt viszont ketlem, hogy igy hirtelen 2019-20 korul beugrott az osszes kormanynak, hogy milyen fontos az egeszseg hirtelen, de azert 1 doboz cigi meg mindig olcsobb mint 2 kilo gyumolcs :D vagy pl 1 uszodai belepo miert kerul annyiba, mint 1 kilo csokolade?
ha bekapcsolod a tvt, 10perc reklambol minimum a fele gyogyszert akar radtukmalni, van ohgy az egyik gyogyszer a masik mellekhatasara van :DDDDDDD
peldaul a napjat nem tudom, mikor lattam utoljara reklamot arrol,hogy ne legyel gecikover, vagy pl egyel gyumolcsot, sportolj - ha mar iylen allati fontos lett hirtelen az egeszseg.
wut
reklamozni termekeket szoktak, nyilvan mindenki a sajat szarjat
tarsadalmi celu hirdetes cimu ad alatt en szoktam hasonlo szarokat latni, mint amirol te beszelsz, mikor meg volt tvm
btw, nem tudom pontosan mi van tenylegesen zarva, abbol ami ide le lett irva, de uszodaban en voltam a szigoritasok ota (igaz nem bpn)
de most ha itt rakeresek guglin nehanyra, azt irja 8kor zar, persze ez lehet nem pontos info
nalunk az iroda is nyitva van pl es jarunk normalisan, aki akar az mehet home officera, en pl nem kertem, csak akkor voltam, amikor kotelezo volt
viszont olyan idosebb de meg nem nyugdijas ismerosom van, aki elkapta, az egvilagon semmilyen statisztikaban nem szerepel, mert meg nem halt, de azota ha feljon a lepcson mar 20 percet pihennie kell, egyszeruen nem bir 8 orat vegigdolgozni etc, es valoszinu elete vegeig igy marad, nem tudom hogy gyozned meg arrol, hogy tul szigoruak az intezkedesek