d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11601611621631641468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 07:29am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 02:24pm)
Ez igen. Egyetemista szint.

Ez teljesen egyértelmű. De én nem is veszem komolyan, mert ez csak hunsub.

Ez meg a tipikus tard reflex
Member
Gold: 343.00
Apr 25 2013 07:30am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 01:29pm)

mert az nem tipikus tard reflex hogy elkezded okádni a fost a szádból az arrogáns stílussal
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 07:31am
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 13:50)
Nem nagyon szoktam ide postolni, de mesélhetnék neked az integrációról....teljesen egyszerű,mert genetikailag képtelenek az együttélésre, beléjük van kódolva. Nem vagyok egy gyűlölködő típusú ember, de én laktam olyan helyen ahol sok roma élt és rólam próbálták már lehúzni a farmeromat és mikor nem adtam oda, eltörték az orrom...Mesélhetek még sotrykat... Édesanyám pedagógus és tanított sok romát, mikor a 7 éves roma gyerek alszik órán és megkérdezik tőle miért alszik !?.. a válasz : "Vigyáztam a húgaimra éjszaka, mert anyámék lopni mentek" ,akkor kedves jarabekg, mégis kit szeretnél integrálni ? Hidd el nekem, hogy szürreális, amiről álmodnak integráció címszó alatt...vagy meséljek arról,hogy majdnem megölték a mentőtiszt kollégát,aki SEGÍTENI ment oda,mert már halott volt az öreg mikor kiértek.... No offense,csak te se legyél szűk látókörű :)

Jezusom ember genetikailag kodolt viselkedes???

wafsafbrstbsrtnbsgbsgbSgsebbsbddfb
z
fdsbvdfbzd
fbzd
fb
xd
bdgb

Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 07:31am
Quote (Eoghan @ Apr 25 2013 02:25pm)
szóba se jöhet hogy az ott leírtak lefedik a gondolatvilágomat
miért'vagy'te'ennyire'hajthatatlan

Kicsit talán erősen reagáltam, sajnálom. Első gondolatom az volt, hogy fölényesen odavágsz hozzám pár linket, és kezdjek vele amit akarok.

De akkor most reagálok: tök felesleges most azon vitatkozni, hogy mi maga a homoszexualitás, betegség, vagy sem, normális vagy sem, a lényeg az, hogy nekem azzal van bajom, ahogy az utóbbi években offenzíven, erőltetik az emberre ezt az egészet. Nem hiszem, hogy szégyellnem kellene magam azért, mert nem bírom ki hányinger nélkül, ahogy két kanbuzi nyalja egymást az utca közepén, csak azért, mert ők büszkén felvállalják. De akkor más oldalról. Ha egy hetero pár állna ki és csinálná ezt ország-világ előtt, szintén azzal a céllal, hogy nekik ezt meg kell mutatni, mert ezt látni kell a világnak, az is ugyanúgy taszítana. Miért kell ezt ennyire erőltetni? És miért intoleráns az, akit ez zavar?

Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 02:29pm)

Látom elfogyott a puskapor.

Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 02:20pm)
Értsd már meg, művelődni, értesülni és utána kialakítani  a saját nézeteidet =/= visszabüfögni mások nézeteit. Hozni egy tudományos cikket =/= valaki másnak a gondolatait előadni.
Ha talán te is az alapján próbálnád kialakítani a nézeteidet, hogy miket olvasol, hogyan értesülsz, és nem az alapján, hogy 8 óra munka után megpróbál kirabolni egy cigány, akkor nem lennél rák a társadalomban.

És ofc megint abból indulsz ki, hogy te vagy az egyetemista, tehát te vagy itt az olvasott ember. Komolyan szánalmas a "fajtád", mindenki ugyanúgy reagál, és azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza, közben meg süt róla a primitívség és a lenézés.

This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 07:34am
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 07:37am
Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:31pm)

z
fdsbvdfbzd
fbzd
fb
xd
bdgb

Viselkedésgenetika.....
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 07:38am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 02:31pm)
Kicsit talán erősen reagáltam, sajnálom. Első gondolatom az volt, hogy fölényesen odavágsz hozzám pár linket, és kezdjek vele amit akarok.

De akkor most reagálok: tök felesleges most azon vitatkozni, hogy mi maga a homoszexualitás, betegség, vagy sem, normális vagy sem, a lényeg az, hogy nekem azzal van bajom, ahogy az utóbbi években offenzíven, erőltetik az emberre ezt az egészet. Nem hiszem, hogy szégyellnem kellene magam azért, mert nem bírom ki hányinger nélkül, ahogy két kanbuzi nyalja egymást az utca közepén, csak azért, mert ők büszkén felvállalják. De akkor más oldalról. Ha egy hetero pár állna ki és csinálná ezt ország-világ előtt, szintén azzal a céllal, hogy nekik ezt meg kell mutatni, mert ezt látni kell a világnak, az is ugyanúgy taszítana. Miért kell ezt ennyire erőltetni? És miért intoleráns az, akit ez zavar?

Látom elfogyott a puskapor.

Teljesen felesleges vitatkozni rajta, hogy micsoda, mivel pontosan tudjuk, hogy nem lelkibetegség, nem egy választás, hanem egy genetikailag kódolt természetes dolog. És senki nem erőlteti rád a buziságot, én nem is tudom mikor láttam egyáltalán melegeket smárolni, úgy hogy vannak közeli meleg ismerőseim is. Sokkal többször látok heteroszexuálisokat nyilvánosan smárolni, ahogy teszem azt én is. Es szivesen smarolok vele, mert nem erzem ugy, hogy barki elott szegyellnem kellene. Ha a melegekben te ezt az erzest akarod kelteni, csak azert mert a te gusztusodnak nem felel meg, akkor igen is benned van ahiba, de ezt mar megitn erzem, hoyg tok foloslegesen irtam le.
Member
Gold: 33,265.80
Apr 25 2013 07:39am
Quote (Laokone @ 25 Apr 2013 14:37)
Viselkedésgenetika.....

Mutass egy tanulmanyt ami arrol szol, hogy lennenek rasszok, etnikai kisebbsegek vagy vallasi csoportok akik hajlamosabbak lennenek a bunozesre.

A problemak mind egy folyamat eredmenyekent irhatoak le. A GENETIKA azt jelentene, hogy szuletesuktol fogva keptelenek lennenek a beilleszkedesre mert az agyukba lenne kodolva valami negativ.

Tudod milyen kis hanyada a viselkedesednek genetikailag kodolt?

Tanultal egyaltalan magasabb szintu genetikat ??

This post was edited by josheide on Apr 25 2013 07:40am
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 07:40am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 02:38pm)
Teljesen felesleges vitatkozni rajta, hogy micsoda, mivel pontosan tudjuk, hogy nem lelkibetegség, nem egy választás, hanem egy genetikailag kódolt természetes dolog. És senki nem erőlteti rád a buziságot, én nem is tudom mikor láttam egyáltalán melegeket smárolni, úgy hogy vannak közeli meleg ismerőseim is. Sokkal többször látok heteroszexuálisokat nyilvánosan smárolni, ahogy teszem azt én is. Es szivesen smarolok vele, mert nem erzem ugy, hogy barki elott szegyellnem kellene. Ha a melegekben te ezt az erzest akarod kelteni, csak azert mert a te gusztusodnak nem felel meg, akkor igen is benned van ahiba, de ezt mar megitn erzem, hoyg tok foloslegesen irtam le.

Nem csak az utcán látod. Erről szól a média már vagy 10 éve, hogy ezt látni kell, és erről hírezni kell.

Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:39pm)
...

Azért azt a "mekkora gyökér vagy" mondatod gyorsan kieditelted, mert nem méltó a jövő nagy államférfijához ez a szint. :)

This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 07:42am
Member
Gold: 1,992.00
Apr 25 2013 07:41am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 02:38pm)

Homosexuális viselkedés..........

Quote (josheide @ Apr 25 2013 02:31pm)

z
fdsbvdfbzd
fbzd
fb
xd
bdgb

Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Apr 25 2013 07:43am
Quote (Laokone @ Apr 25 2013 02:37pm)
Viselkedésgenetika.....

van egy nagyon jó haverom, apai és anyai ágon cigány
pár éve napi szinten dumálunk, csomó dolgot megvitatunk

utálja az mszpt, fideszt, jobbikot, dkt, tulajdonképpen apolitikus lett
sosem lopott, szegény körülmények között élnek, tesójának külföldre kellett mennie dolgozni, mert itthon nem tudott elhelyezkedni
gyakrabban beszél nekem arról, hogy milyen kurva kiakasztóak a cigányok, a helyzetük, hogy trehányok, fejlődni nem akarók, mint a többi ember
rendszeresen linkel videókat, cikkeket cigányokról és kérdezi, hogy EZ MI EZ MI
lófasz van itt kódolva, semmi más

tudom. kivétel :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev11601611621631641468Next
Add Reply New Topic New Poll